Şimdi Ara

g555 ekran sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lenovo g555 serisi amd laptop 2010 5. aydan itibaren 3 yıl 3 ay sonra ilk sorunu ortaya cıkardı


    genelde masaüstü olarak sürekli şarjda pil üzerinde kullanıldı . hiç format atılmadı 3 yılda. makine son 1 yıldır sürekli belli aralıklarla 7/24 saat acık kaldı . toz ve fan temizligi yapıldı düzenli olarak .. en son tomb rider lowda bitirmiştim . toplamda 10 a yakın oyun bitirmişimdir . daha cok internet için kullanıldı.


    sorun zannedersem inverterden kaynaklanıyor . makineyi kapattıgımda veya ekran beklemeye gectiğinde görüntü gelmiyor siyah ekran .. harici ekrndan görüntü geliyor . mecburen harici monitöre baglı görüntü alıp bir kaç sefer sök cıkardan sonra görüntü laptopun ekranına geliyor . makine 2 haftadır sürekli acık bekleme modu kapalı .

    galiba inverter ısındıktan sonra makine kapanmadıgı müddetçe sorun cıkarmıyor. bakalım ne kadar süre böyle gidecek . inverter degilde başka bir sebep olabilirmi bu soruna ?

    ekran florasanı bitse şuan kullanamazdım veya inverter ölse hiç görüntü gelmezdi ? makina kapanmadıgı müddetce sıkıntı yok .

    makine sıcaklıgı stabil 50-60 derece arası pil durumu iyi 1 saat adaptörde ısınma yok ısı stabil ...



  • Harici ekrandan görüntü alıyorsanız dediğiniz gibi kablo sıkıntısıdır ekranın kendi ışıklandırmasında herhangi bir sorun yoktur olsa aldığınız görüntüde sorun olurdu temassızlık olabilir sizin durumunuzda çok kişi gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.