Şimdi Ara

Bir uyuyan şoför katliamı daha( otobüs firmasi içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • önce haber sonra yorum

    Metin Acar yönetimindeki 41 EF 105 plakalı Efe Tur firmasına ait yolcu otobüsü Afyonkarahisar'da bir kamyona arkadan çarptı. Meydana gelen kazada 7 kişi öldü 25 kişide yaralandı.

    Kaza, saat 04.30 sıralarında Afyonkarahisar- Antalya Karayolunun 86`ncı kilometresinde Kızılören İlçesi çıkışında meydana geldi. İstanbul 'da Antalya`ya giden Metin Acar`ın (35) kullandığı 41 EF 105 plakalı yolcu otobüsü, Mustafa Yavaş (51) idaresindeki 20 VA 770 plakalı kamyona arkadan çarptı.Kazada, ilk belirlemelere göre otobüsteki 7 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı.



    Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar Dinar, sandıklı ve Afyonkarahisar`da ki hastanelerde tadavi altına alındı.



    KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ



    Trafik kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle; Sehernaz Alaç, Süleyman Yavuz, Tenzile Yavuz, Devrim Yavuz, Ünal Aktürk ve Çağrı Zer'in olay yerinde, Ali Demirel'in ise kaldırıldığı Afyon Kocatepe Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybettiği bildirildi.

    KAYNAK:
    http://www.kocaeligazete.com/haber/gundem/31868/efe-tur-araci-kaza-yapti-7-olu.html



    bu firmayla devamlı yolculuk ediyordum. resmen belediye otobüsü gibi heryerde duran, yolcusunu önemsemeyen hergün başka bir kötü olayla karşımıza çıkan bir firma. kocaeli'de gazetecilik yaptığım için gayet iyi biliyorum. onlarca defa yolculuk yaptığım bu firmada şoförün uyumasi çok küçük bir hadise. hareket halinde bile şoför degistiren zihniyetten bahsediyorum. kopeke carpan sofor mu ararsın araba sollamak için uyarı kevhasi deviren mi ararsın makas atan mi ararsın hepsi bu firmada. yada ben hep arizali soforlerin kullandığı araçlara bindim. daha saymakla bitmez ama bu kadar yeter. şunu da söyleyeyim niye sikayet etmediniz diyeceksiniz ancak efendim ne mümkün. kesinlikle sikayet kabul etmezler. polise de sikayet ettim ancak ne oldu ne bitti bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Başta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
    EfeTur'u 1 sefer kullanmıştım Kocaeli'den Zonguldaka giderken. Rahat 3 sene oluyor. Bir problem göremedim. Çok övülen bir firma olmadığını da biliyorum zaten.
    Asıl geleceğim konu; bende ön koltuk takıntısı var. Özellikle 3-4. Arkalarda giderken boğulmuş hissine kapılıyorum. Çok korkuyorum böyle haberler okuyunca da. Eylül 14 gecesi Mersin'den Ankara'ya seyahatim vardı. Mersin Villa'yı seçtim hesaplı diye. Yine ön koltuk tabiki :) Yolu izliyorum hep devamlı, şoföre bakıyorum..
    3 şeritli otobanda sağ iki şeritte kamyon olmasına rağmen, viraj olsun olmasın farketmeden 3. şeritten hunharca basıp durdu. Tamam 110 u geçmedi ama benim arabayla yapamayacağım hareketleri o şöförde gördüm.
    Hazirandaki seyahatimde yine aynı firma ile 90 km/h ile gişelerden geçtiğimiz oldu. :)
    Ama bu sefer sondu gerçekten. 3 kuruş için canımdan olmaya değmediğini anladım. Zorda kalamdıkça asla seçmeyeceğim bir firma haline geldi. Bu haberler de cabası.
  • Ayda 1-2 kez bu firmayla izmitten istanbula gidiyorum. Hızlı tren çalışmaları yüzünden tren seferleri kaldırılınca meydan bunlara kaldı. Ben böyle seri zam yapan bir firma daha görmedim neredeyse her ay trenin yokluğunu fırsat bilerek zam yapıyor. Yolcuya verilen değerde ortada. Allah rahmet eylesin, çok üzücü.
  • Ben de metro'yu kullanıyorum aynı güzergahta. efe tur hiç kullanmadım. ama her bilet aldığımda zamlı oluyor arkadşa ya dediğiniz gibi meydan bunlara kalınca... tren açılsa da kurtulsak...
  • 7 kişi öldürmüş ama

    Şoför hayatta ...

    Hikmetinden adaletinden sual olunmaz ya affet Allahım...
  • Araç sağdan çarpmış,şoförün kemeri takılı olduğu için pek bi darbe almamış. Ölenlerin çoğu emniyet kemeri takmayıp öne savrulan kişiler. Ben burda bi hikmet göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    Arkadasim cok yanlis. Tamam sofor hatali ve hatasi can'a malolmus ama bunun yuzunden neden sofor yasiyor nasil adalet vs. tarzi serzenisler gercekten yanlis sonucta o soforde bir emekci ve evine ekmek goturmek icin bu isi yapiyor. Suclu o emekciye bu calisma sartlarini reva goren zihniyette. Kapitalizm iste bu arkadasim. Belki bu soforunde evinde cocuklari babalari acaba bu sefer sag salim gelecek mi diye bekliyorlarda olabilir her sefer yaptiginda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrMhMt

    Arkadasim cok yanlis. Tamam sofor hatali ve hatasi can'a malolmus ama bunun yuzunden neden sofor yasiyor nasil adalet vs. tarzi serzenisler gercekten yanlis sonucta o soforde bir emekci ve evine ekmek goturmek icin bu isi yapiyor. Suclu o emekciye bu calisma sartlarini reva goren zihniyette. Kapitalizm iste bu arkadasim. Belki bu soforunde evinde cocuklari babalari acaba bu sefer sag salim gelecek mi diye bekliyorlarda olabilir her sefer yaptiginda.

    Dediklerinize katılmakla beraber bişey daha eklemek istiyorum bazı şoförler ikinci şoföre aracı vermemek için diretiyor ve direniyorlar. Bu tarz meslek sahibi kişilere araç kullanmanın değil can taşımanın bilincine vardırılması gerekir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.