Şimdi Ara

power supply cızırtı problemı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oncelıkle cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler arkadaslar .sorunum şu ;anakartımı ve powerımı 1 hafta once deıstırdım yasanan bır problemden oturu,powerı taktıgımdan berı oyunlara gırdıgımde (bf 3 ,dota 2 ,fifa 13) cızırtılar gelmeye baslıyor bu cızırtılar 3 sanıyede bır oluyor ve cızırtılar geldıgınde oyun takılıor cızırtı susunca oyun normal akısına devam edıyor ben yasadıgım anakart olayından once bole bırseye rastlamamıstım ve oyunları ultra grafıkte oynuyordum .bu yuzden anakartta yasadıgım problemın ekran kartıma etkı edıp bozmus olabılecegını dusunuyorum .mantıgım dogru mu sızce yada ne olmus olabılır ?
    ekran kartım:amd radeon hd 6950



  • psu içinde eskiyen deforme olan donanımlar mevcut muhtemelen kondanstor şişmiştir veya hızlı diyot dediğimiz yüksek amper güç çeken diyotlardanolabilir ve en kötüsü manyetik rezonans ı bozulmaya başlamış transformator lerden gelebilir bu trafolardan bulmak zordur diğerleri kolayda.... psu nuzun oyunda ses yapması normal oyun v.b. de sistem psu dan daha fazla akım çeker ve psu zorlanır... psunuz bu gidişle bir süre sonra sessizliğe gömülebilir

    psu seçiminde kaliteli markalara yöneliniz tagan-enermax-silverpower gibi ve hiç bir zaman pc nize limitde psu takmayın limitde derken güç hesaplamasında sisteminiz max 330 w tüketebilir görünüyor ise 350w lık psu almayınız en az 450w psu alınız çünki kaliteli markaların max (peak ) güç etiket değerleri yuvarlanmış değerlerdir 438w max verebiliyorsa etiketde bu değer 450w görünür..

    ancak ucuz olan quake-flower-everest v.b. gibi 500w yazmasına rağmen psu ağırlığı 1kg bile değilse fiyatıda 35-45 tl arası ise o psu 200w bile zor verir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 18 Eylül 2013; 19:46:13 >
  • saolun yorumunuz için benim power corsair marka 750 w 80 plus die geçiyor ismi daha yeni aldım bu dedıgınız sıkıntılar olduysa cok sansızım demektır daha 5 gun once aldım cunku bu cıkan sesler normal dıorsunuz ama oyunun kasması anormal olan bu seslerle senkronıze bır sekılde kasıor oyun. bu yuzden ekran kartındamı sorun dıe dusunmekten kendımı alamıorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.