Şimdi Ara

Nescafe mycafe 189 tl. migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
24.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belki bazıları için sıcak fırsat olabilir. World bonus maximum a vade farksız 12 taksit. Ben Çorlu orion migrostan aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçen kış bizde bir hevesle bu fiyattan almıştım yaz ayları gelene kadar severek kullanıyorduk lakin yazın hiç kullanamadık sebebine gelince içinde makinenin içinde azda olsa Nescafe bırakınca kahve makinenin depolama haznesinde eriyip yapış yapış oluyor. 2 bardak kahve içeceğim diye makineyi günlük temizlemeside işkence gibi biraz paraya kıyıp üst düzey makine alamıyorsanız hazır Nestle 3ü1 arada köpüklü kahve (25-30Krş/adet), Nestle/Ülker latteler (40-45Krş/adet) kaynamış suyu karıştırıp devam edin köpüklü kahve sevenlere birebir.
  • latte'si nasıl arkadaşlar?
    her seferinde yaklasik 10 lira verip Starbucks'tan alacağıma arada bununla yaparım, yerini tutar mı ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMiSeR kullanıcısına yanıt
    o makine ile bunu yaptığı kahve bir olmaz

    kahveciler hazır çekirdek çekerek taze ve genelde sek süt ile hazırlıyor. bu makine hazır toz kahveden hazırlıyor olmalı ki tavsiye etmem.
  • Arkadaslar almayi planliyorum bende bu cihazdan.. yalniz yukaridaki arkadasin bahsettigi gibi icinde kahve birakinca sorun cikiyormu?

    Diger kullanicilarda yorum yapabilirmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutheyo

    Arkadaslar almayi planliyorum bende bu cihazdan.. yalniz yukaridaki arkadasin bahsettigi gibi icinde kahve birakinca sorun cikiyormu?

    Diger kullanicilarda yorum yapabilirmi acaba?

    içinde kahve bırakınca hertürlü sıkıntı olur yazın sıcaktan kahve 1günde hazneye yapışıp kalır temizlemeden kullanırsanız yeni koyduğunuz kahveninde tadı bozulur. Normal koşullardada kahve eriyip yapışmasa bile hazne içerisinde beklettiğiniz kahvenin tadı birkaç günde tadı hissedilir derecede bozuluyor. Şöyle söyleyim cihazın plastik aksanları çok kalitesiz benim makine nerdeyse 1yıl olacak hala su haznesi plastik kokuyor. Ne su haznesinde nede kahve haznesinde malzeme bırakmaya gelmiyor geçen sene 189TL vermiştim bir hevesle köpüklü kahve içmek için aldık ama şimdi bu kadar zahmet ve paraya değmez diye düşünüyorum.




  • Tskler dostum cevap için. .

    Kahve icmeyi cok sevdigimden evde böyle ufak bir cihaz istiyordum. .

    tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varmı bunun yerine?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihazla ilgili migros surekli fırsat yapar..saçma sapan bir cihaz uzak durun farklı kahveler yaptığını idda eden ve hepsinden aynı kahveyi çıkartan saçma sapan bir kettle dan ötesi değil ...defalarca konuşuldu halen daha uyarıyoruz ..bakın önceki yazılan konulara görün..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutheyo

    Tskler dostum cevap için. .

    Kahve icmeyi cok sevdigimden evde böyle ufak bir cihaz istiyordum. .

    tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varmı bunun yerine?

    Kalabalık değilseniz(iki kişiden fazla) Delonghi EC200.CD Espresso ve Cappuccino Makinesi, fiyat/performans ürünü olarak önerebilirim. Yanına Delonghi KG79 Kahve Öğütme Makinesi de aldığınızda set tamamlanmış olur. Kahvelerin çok sıcak olmadığı konusunda uyarmak isterim. Önceden fincan ısıtmak yolu ile bunun önüne geçiliyor ancak emek artacağı için caydırıcı olabilir.




  • Tskler önerin icin.. yrn inceleyecegim makinaları..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek kahve içmek isteyen varsa tchibo'nun linkteki ürününü önerebilirim. 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kahveleri kapsul halinde satılıyor eğer kapsule para vermek istemezseniz kendinizde çekme kahve alıp kapsullerini doldurabilirsiniz.
    http://www.tchibo.com.tr/-c400013829.html?cs=1&vt=938ca30cbe2693690a330079f0213782256cec02
  • Ben 7 aydır kullanıyorum. Her sabah şekersiz expresso içmeden evden çıkmıyorum
  • sade nescafeyi güzel yapıyor. onun dışında birşey beklemeyin.
  • Evdeki yaptığınız 3ü bir aradayı seviyorsanız işinizi görür ama ben kahvecilerdeki gibi kahve istiyorum diyorsanız onu tutmaz.
  • espresso mu yapıyor bu şimdi ? o nasıl oluyor ya hazır kahve makinesinde
  • arkadaşlar firmanın sizi kandırmasına izin vermeyin. makina bildiğiniz instant kahve yani nescafe gold ile çalışıyor. yani espresso latte içebilmek için kandırılmayın. espresso sadece taze öğütülmüş çekirdek kahve ile yapılır. 3ü biraradalar nescafe gold tarzı kahveler gerçek kahve değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyrotoxin

    Gerçek kahve içmek isteyen varsa tchibo'nun linkteki ürününü önerebilirim. 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kahveleri kapsul halinde satılıyor eğer kapsule para vermek istemezseniz kendinizde çekme kahve alıp kapsullerini doldurabilirsiniz.
    http://www.tchibo.com.tr/-c400013829.html?cs=1&vt=938ca30cbe2693690a330079f0213782256cec02

    aynen bende bu ürünü tavsiye edecektim her seferinde taze(kapsül'den dolayı) mis kokulu gerçek kahve içersiniz. elimde biraz daha stok kapsül var bitirince doldurup devam ederim nasıl hazırlanacağıyla ilgili videolar var inceleyebilirsiniz.




  • rica ederim hocam

    makine olarak pek bir bilgim yok bu makineyide üniversitede kafelerin kullandığı Jacobs makineleri vardı azda olsa onlar gibi zannedip almıştım sonradan onların binlerce liralık makineler olduğunu gördüm ancak buna 189TL verilmez..

    N11den hediye çekiyle 25TL ye Korkmazın elektrikli cezvesini almıştık buna bin basar Türk kahvesinin yanısıra suyu kaynatıp bu makinenin yaptığından daha lezzetli kahve yapılabiliyor temizlik derdi +ekstra masrafı mutfakta yerde kaplamıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.