Şimdi Ara

Reklam SMS’lerine Dikkat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hizmeti alan kuruluşlar ve markaların çoğu bu yasal düzenlemelerden haberdar değiller. Aslında aldıkları hizmet sağlıksız ciddiyetsiz ve kayıtdışı.

    Haber LİNKİ
    http://www.habervaktim.com/haber/343...ne-dikkat.html

    16 Eylül 2013 Pazartesi 10:29
    2004 yılından itibaren Toplu SMS hizmeti veren ve faaliyetleriniwww.toplusms.biz sitesinden yürüten Oplavus Telekom okulların açılması ve Kurban Bayramı ile Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla Toplu SMS gönderimlerinin yoğunlaştığı bu dönemde cep telefonlarına gelen kampanya mesajlarında ki kayıt dışılığa açıklama getirdi.

    Cep Telefonları ile birlikte hayatımıza giren SMS’ler sadece karşılıklı mesejlaşmaktan öte Ticari ve Sosyal duyuru amacı ile de iş görüyor.

    Toplu SMS gönderecek kişi ve kurumlar BTK’nın izin verdiği firmalar üzerinden gerekli kayıtları dijital ortamda sağladıktan sonra kendi numara havuzlarından Toplu SMS göndererek duyurularını ve kampanyalarını yürütüyor.

    Toplu SMS hizmeti veren firmalar dijital kayıtlarını BTK’nın verdiği prosedüre uygun olarak yapmakta her an altyapılarını denetime hazır bulundurmak zorundalar. Ayrıca bu hizmeti lisanslı olarak veren firmalar tamamıyla ticari faaliyetlerini vergilendirerek ekonomiye de katkı sağlamakta ve kayıt dışından uzak vergilendirilmiş kazanç üretmekte.

    Son dönemlerde kayıtdışı olarak halk arasında merdiven altı tabir edilen bazı kişi ve firmalar edindikleri bireysel hatlarda ki SMS paketleri ve kullandıkları korsan yazılımlar üzerinden ücret olarak neredeyse yarı yarıya bu hizmeti vermekte. Bu hizmeti alan kuruluşlar ve markaların çoğu bu yasal düzenlemelerden haberdar değiller. Aslında aldıkları hizmet sağlıksız ciddiyetsiz ve kayıtdışı.

    Bireysel veya Kurumsal olarak bunu anlamanın en koyal yolu aldığınız veya gönderdiğiniz SMS’lerin başlıklarında numara veya kurum adının bulunup bulunmadığına dikkat etmek kadar kolay şayet SMS’i aldığınız kurumun adı gönderici kısmında yazıyorsa endişelenmenize gerek yok. Fakat bilmediğiniz herhangi bir numaradan bu mesajı alıyorsanız mesajı aldığınız kurumu uyarabilir veya bu SMS numarasını BTK’nın sitesinde kihttps://tuketici.btk.gov.tr/giris/ linkten şikayetinizi sorumlu vatandaş duyarlılığı ile iletebilirsiniz.

    Oplavus Telekom olarak okulların açılması ve Kurban Bayramı ile Yerel Seçimlerin yaklaşmasıyla Toplu SMS gönderimlerinin yoğunlaştığı bu dönemde Bireysel ve Kurumsal kullanıcıların daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıyor; telekom sektöründe kayıtdışılığının önlenmesinde kurumların ve halkın daha duyarlı olmasını bekliyor.

    www.toplusmsmerkezi.com
    0 850 780 05 55

    Habervaktim.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toplusms -- 27 Ocak 2014; 16:10:25 >







  • allah belalarını versin



    kurumsla olmayan numaralardan bile reklam sms i geliyor

    bıktım artık..

    ne yapmam lazım kurtulmam için?
  • BTK'ya gelen numarayı şikayet edin
    Müthiş rahatsız edici aynı zamanda vergi kaçırıyorlar
  • toplusms T kullanıcısına yanıt
    BTK daki yetkili arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar fakat ne yazıkki önünü alamıyorlar.Bana göre hala TOPLU SMS firmalarının %60 ı numaralı sms gönderimi yapıyorlar
  • Bana da Dominos Pizza'dan SMS yağmuru geliyor. Her zaman internetten sipariş verirdim, bir gün basiretim bağlanmış telefon ettim...
  • Arkadaşlar cep telefonunuza numaralardan gelen her mesaj kaçırılan vergi
  • Bu konuyu görmem iyi oldu, neyse bir daha sms geldiğinde hemen buradan şikayet ederiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana o kadar çok reklam mesajı geliyorki hepsini şikayet etsem günde 10 dakikamı falan bu işe ayırmam gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.