Şimdi Ara

ATF System Otomatik Kapı ve Otomatik Panjur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atf System olarak ’’müşteri odaklı’’ çalışarak müşteri isteklerine uygun kaliteyi, doğru uygulamayı sunmaktayız. Otomatik kapı ve otomatik panjur sektöründe güven ve konforu sağlayan en önemli araç teklonolojidir. Teklonolojiye adapte olmamız ATF System’in yenilikçi yanını oluşturmasında katkı sağlamaktadır.

     ATF System Otomatik Kapı ve Otomatik Panjur


    Günümüzde teknolojiye hızla bir büyüme olmakta bu da yaşantımızı kablosuz hale dolayısıyla hayatımız otomatikleşmektedir. Yeni teknolojiye uyum sağlayan otomatik kapı, otomatik panjur, otomatik bahçe ve garaj kapısı ( sarmal ve seksiyonel) müşterilerimize kaliteli ve rahat bir yaşantı sunuyoruz.

    Özellikle müstakil konutların bahçe girişlerinde, fabrika, depo gibi işletmelerin park girişlerinde, apartmanlar ve siteler gibi binaların da otopark girişlerinde yana kayar bahçe kapıları tercih edilebilir. Otomatik bahçe kapısı sayesinde evlerinizden çıkmadan veya araçlarınızdan inmeden bahçe kapısı motoru istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

    Kepenk denince aklımıza ilk gelen marketlerin, işyerlerin ve büfelerin ön cephelerindeki gri veya beyaz renkteki otomatik kepenkleri olmuştur. Mağaza ve işyerleri için çok önemli bir güvenlik unsurudur.Kamera alarm gibi güvenlik uygulamaları uyarıcı nitelikteyken kepenk kesin çözümdür.

    Günümüzde kullanım kolaylığı sebebiyle her garaja lazım mükemmel çözümdür.Müstakil villaların,konutların,sitelerin garajlarında uygulanabilir. Otomatik garaj kapıları Kullanım kolaylığına ilave olarak mimari açıdan göze hoş gelen yapıya uygun görünümü etkileyicidir.

    Araç giriş-çıkış denetimini sağlamak amacıyla otomatik bariyer giriş çıkışlar mükemmel çözümüdür.Ağır çalışma şartları göz önüne alınarak üretilmiştir.Bu üretim şekli bariyerlerimize yüksek dayanıklılık sağlamaktadır. Uzaktan kumandalı,şifreli,kart geçiş metal kütle dedöktörlü sistemli ve buton kontrollü olarak kullanılır.

    ATF SYSTEM 18 yıllık otomasyon tarihi ile müşterilerine en iyi fiyat ve en iyi kaliteyi sunmaktan gurur duyar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organik20 -- 1 Kasım 2013; 2:19:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.