Şimdi Ara

Ladder Sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En az Diablo 2'deki kadar zengin bir sistem olur umarım.

    http://www.diablofanturkiye.com/diablo-2/diablo-2-ladder-karakter-nedir/msg19223/#msg19223

    "Ladder 6 ayda bir sıfırlanan bir oyun sistemi. En son 14 mayısta sıfırlandı. Bir sonraki sıfırlanma tarihi büyük ihtimalle kasımda olur. Ladder sıfırlandığı zaman oradaki tüm karakterler normal battle.net karakterlerine dönüştürülür ve bir daha o karakter ile laddera giremezsiniz. Peki avantajları neler? Sadece ladderda çıkan eşyalar, ladderda yazılabilen runewordler ve sadece ladderda girilebilen özel görevler var. Sadece ladderda üretilebilen horadric cube tarifleri var. Bunlardan yararlanabilmek için ladder karakter oluşturmanız gerekiyor ancak süresi 6 ay olduğu için biraz elinizi çabuk tutmanız gerekir tüm bunlara sahip olabilmek için. Ladder karakter açmanın normal battle.net karakteri açmaya göre hiçbir dezavantajı yok.

    "expires in 10 days" eğer 10 gün boyunca battle.net'e giriş yapmazsanız, karakteriniz sonsuza kadar silinecek anlamına geliyor. Aktif olmayan oyuncuların sunucuları işgal etmemesi için yapılmış bir önlem. Bu süre bir süre oynadıktan sonra 90 güne kadar uzuyor. Size 3 ay ara vermenize olanak tanımış oluyor.

    Baal görevleri diye bir şey yok oyunda ama pandemonium event var. Oyunda 3 bosstan anahtar düşme şansı var. Bunlar The Countess, The Summoner ve Nihlathak. Her biri ayrı bir anahtar düşürüyor ama her zaman düşürmüyorlar. Nadiren birden fazla düşürdükleri de oluyor. Anahtarlardan birer tane bulduktan sonra Hell zorluk seviyesinde ACT V Harrogath'ta iken bu anahtarları horadric cube'e koyup küpü çalıştırırsanız rastgele bir portal açılıyor. Bu portallardan birinde Lilith, birinde Uber Duriel ve birinde de Uber Izual bulunmakta. Öldürüldüklerinde ise birer organ düşürüyorlar. Bu organlardan da birer tane toplayıp küpte birleştirildiğinde ise Uber Tristram'a açılan bir portal karşımıza çıkıyor. Burada Uber Mephisto, Uber Baal ve Pandemonium Diablo bulunmakta. Üçünü de öldürebilmeyi başarırsanız Hellfire Torch isimli charmın sahibi oluyorsunuz. Bu etkinlik sadece ladder oyunlarda yapılabilmekte.

    Oyuna Blizzard'ın yapmamış olduğu herhangi bir yama kurarsanız kesinlikle online oyunlara girmeyin. Blizzard hile yaptığınızı düşünerek hesabınızı süresiz olarak kilitleyebilir. Çevrimiçi oyunlara girmeyecekseniz istediğiniz yamayı kurabilirsiniz.

    Oyunda yetenek sıfırlama var. Her zorluk seviyesinde ilk görevi tamamladığınızda size 1 kereye mahsus olmak üzere oyun size yetenek ve özellik puanlarınızı sıfırlayabilme imkanı verir. ACT I'deki Akara ile konuşarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz."

    Nekroses
    Nekroses#2623



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BB4C024C -- 18 Eylül 2013; 1:23:38 >







  • Ladder karakterler event bitiminde softcore'a dönüşecekse blizz hiçbir götürüsü olmayan aksine competitive alanında getirisi olan bir sistem ekleyecek oyuna sadece ladder serverlarda kazanılan ekstra itemler ve ekstra görevler olursa tadından yenmez olacağını düşünüyorum.
  • Nekroses
    Travis Day ladder ile ilgili bir açıklamada bulundu:

    * Oyuna sezon (ladder) sistemi eklenecek ve bu sistem her resetlendiğinde oraya girebilmek için sıfırdan karakter açacağız.
    * Her reset sonrasında ladderdaki karakterlerimiz normal karakterlere dönüştürülecek ve "Kazandığımız paragon xp puanları da normal karakterlerimizin üzerine eklenecek."

    Kaynak:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9948295103#7
  • Bu zamana kadar geliştirdiğimiz karakterler ne olacak?
    Her yeni ladder da yeniden mi kasacağız.. bana pek mantıklı gelmiyor her seferinde sıfırdan başlamak..
    bir önceki ladder daki xp lerimizi yeni ladder daki karaktere mi aktaracağız?
    ya da ben sistemi anlamadım..
  • serhanytu S kullanıcısına yanıt
    Ladder sisteminde oynanan karakterlere bir şey olmuyor (tabi wipe gelebilir, yani tüm sistemi resetlemek gibi).
    Soft Core ve Hard Core'nin yanında bir de ladder ortamı olduğunu düşünün, orası belli bir süre varoluyor ve süre sonunda sıralama yapılıyor ve oynanan karkaterler SC'ye aktarılıyor. Şu anki sistemde malum, karakter kısıtlaması var yani 10 tane açılabiliyor, ladder ile
    farklı bir yol izlenebilir...
    Paragon kısmı ise yeni açıklandı, orada biriktirdiğimiz deneyim puanları da sezon sonunda kaybolup gitmeyecekmiş...
  • Exp çıkana kadar patch gelmeyecek herhalde artık değik mi?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Exp.'ten önce loot 2'nin patch ile sunulacağı söylendi ama en net açıklama Blizcon'da yapılacaktır; tahminimce kasım ayı içerisinde kapsamlı bir yama gelebilir...
  • SC bu açıklamalarla öldü sayılır. SC oynamanın hiçbir mantığı kalmadı.
  • Loot 2.0 en kötü 18 mart ta kesin gelecektir. Ah kalkıyor çünkü. Ama ben daha önce geleceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.