Şimdi Ara

Satılık Dizel Scenic II için bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar.

    Kırşehir'de araba satmak ne zormuş.

    Üstelik aracım yaşına göre düşük km'de, Dizel ve Değişen bir parçası da yok.

    Tek kusuru kapı ve çamurluklarının boyalı olması. Ancak motor ve mekanik durumu ile bunu kapatıyor. Yapılan testlerde tork ve beygir olarak performansı fabrika çıkış değerlerini veriyor. Yani sıfırken 80 beygir şimdi ölçülüyor yine aynı. Hiç eksilme olmamış ?? Burası da ayrı bir soru ancak esas konu "Aracım neden ilgi görmüyor? Sorun ne olabilir?" Görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.



    Araç detayları;

    Renault
    Scenic
    1.5 dCi Authentique
    2005 Model
    118.700 km'de
    Gri Renk

    İlan Linki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-1.5-dizel-scenic-2005-model-bakimli-temiz-137648537/detay/







  • küçük şehirerde aracınız galerici aracı değilse biraz yavaş satılması olabilir aracınız güzel sadece 1 karış ya da 1 avuç kadar mı boya var yoksa tamamen mi boyalı bahsettiğiniz yerler son fiyat ne düşünüyosunuz
  • arimayaa kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir karış falan değil maalesef. Kapı ve çamurluk gibi parçalar hep boyanmış. Ancak ön kaput, arka bagaj kapağı yada tavanda boya falan yok.

    Yani önden arkadan büyük darbesi olmayan, hafif kazalar yapmış bir araç. Euro Ncap notu 5 yıldız olan bir araç için bunlar çok sorun olmamalı diye düşünüyorum.

    Aracım çok temiz orjinal değil ama boyanan parçaları dikkate alarak %15 daha düşük fiyat yazdım. Daha da mı düşmem lazım.?
  • Zafira var bende de.Malum bu arabaların piyasası diğer bazı sedan veya hb ler gibi çok hareketli değil.Belirli kesime hitap eder ama er geç satılır ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Zafira var bende de.Malum bu arabaların piyasası diğer bazı sedan veya hb ler gibi çok hareketli değil.Belirli kesime hitap eder ama er geç satılır ...

    Galiba öyle olacak. Zaten arabadan memnunum bir şikayetim de yok. Sadece maddi bir sıkıntı var o yüzden satmak istemiştim. Sağlık olsun. Başka bir şeyler düşünecez artık mecbur..
  • Çok acil değilse fiyatı öldürmeden bekle ya da 10 ar gün arayla 300-500 indir misalen ...
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim. Eyvallah.
  • Tam benim istediğim araba ve km de uygun ama bütçemin üstünde maalesef :(
  • hayırlı satışlar,

    çok sevdiğim bir araba. şu an için doğuda olduğumdan alamam ama ilerde düşünüyorum böyle bir aracı. uzun süre benzinlisini kullandım. yakıtı çok malesef gerçi dizellerde daha da düşer sanırım. fiyatı gerçekten uygun. ama arkadaşların dediği gibi küçük şehirlerde böyle araç satmak gerçekten sıkıntılı. gerçi fiyatı beğenen biri olduktan sonra fizandan çıkar gelir o da ayrı bir noktası.

    hayır satışlar
  • birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

    Ben de aracı alırken benzinlisini düşünüyordum ama Dizel denk geldi, gerçekten iyi de olmuş. Baya kilometre yaptım, yakıt fena değil. Tabi daha iyi de olabilirdi ama 1350 kg. ağırlıkla ancak bu kadar..
  • aracınız autentic donanım olduğu için ilgi görmüyor olabilir. ihtiyacınız yoksa satmayın Mayıs gibi daha rahat gider.
  • Haklısın kardeşim,

    Ben de öyle düşünmüştüm. Yaza doğru daha rahat satılır.

    Aslında ben alırken 8 yaşındaki bir aracın elkt. açılır tavan ve elkt. el freni yada dijital klima gibi özelliklerin olmamasını bir avantaj olarak görmüştüm. Çünkü bu tip elektronikler uzun zaman sonra faydadan çok masraf doğurabilir ve bakımı zorlaşır.

    Bunun dışında aracın bazı çizilen yerlerini boyatmanın da normal hatta kozmetik açıdan iyi birşey olduğunu düşünüyorum.

    Ancak Türkiye'de bu anlayışların geçerli olmadığını yeni anlıyorum. Ama sadece Türkiye'de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.