Şimdi Ara

Heco victa 601 hoparlöre uyumlu receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Heco victa 601 hoparlörüm var sony str de 597 receiver ile kullanıyorum ama pek uyumlu değil sanırım hecolar sert karakterli receiverlarla daha uyumlu, receiverimı değiştirmek istiyorum 1500 tl bütçeye kadar birazda stereo olarakta iyi olan hangi anfiyi önerirsiniz. Medya player olarak pioneer bdp 150 kullanıyorum genellikle 1080p mkv, bluray remux ve bluray iso filmleri izliyorum, flac müzik dinliyorum.

    İlgilenen arkadaşlara şimdide teşekkür ederim.



  • Heco'nun adının geçtiği yerde Sony'nin pek şansı yok hele hele giriş seviyesi Sony avr'ler ile hiç olmaz.. Pioneer, Onkyo,Yamaha ve Harman Kardon ile olan uyumlarının iyi olduğunu biliyorum ama harman kardonun da yeni serilerinin giriş modellerinin oldukça vasat olduğunu hatırlatmak isterim.. Denon ve Sony için aynı şeyler geçerli heco ile olan birliktelikleri pek iyi değil..
  • Atalayalper arkadaşımız hangi markalarla uyumlu olabileceğini söylemiş zaten. Ben sadece önerdikleri içinden Onkyo'yu teyit etmek istedim.

    Bende de Victa 601 var ve bunları Onkyo TX-NR509 AVR ile kullanıyorum. Bana göre oldukça uyumlu bir sesleri var. Ne tarz müzik dinlediğini bilemeyeceğim ama jazz, fusion, blues ve rock dinleyen biri olarak bu ikiliden oldukça memnunum. AVR'yi değiştirirsem yine ONKYO tercih ederim gibi duruyor. Size de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.