Şimdi Ara

Bir yedek almak bu kadarım zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İphone restore yapacam çok aşırı yavaşladı. Ama gel görki o kadar kolay değilmiş arkadaş. Yahu ben sadece rehberin yedeğini bilgisayara almak istiyorum. Başka bir kötü niyetim yok. Neden bu kadar işkence çektiriyorlar adama? Bir rehberin yedeği 6 gb olurmu Allah aşkına? Yahu arkadaşlar size dua edecem, ben sadece rehber ve notlarımın ( başka şey değil) yedeğini almak istiyorum. Bunu iphonenu kırmadan nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: amo

    İphone restore yapacam çok aşırı yavaşladı. Ama gel görki iş o kadar kolay değilmiş arkadaş. Yahu ben sadece rehberin yedeğini bilgisayara almak istiyorum. Başka bir kötü niyetim yok. Neden bu kadar işkence çektiriyorlar adama? Bir rehberin yedeği 6 gb olurmu Allah aşkına? Yahu arkadaşlar size dua edecem, ben sadece rehber ve notlarımın ( başka şey değil) yedeğini almak istiyorum. Bunu iphonenu kırmadan nasıl yapabilirim? Teşekkürler.

    Google da yedek alma ile ilgili bir çok konu var, biraz araştırıcı olun.
  • zaten günlerdir googleda arıyorum. sadece rehber yedeklemeyle ilgili tam açıklayıcı bir şey yok. hep komple yedekten bahsediyor. şuan itunes üzerinden kişilerin yedeğini alıyorum ama ama 10 dakikadır hala yüzde 10 da, şimdiden 5 gb yer kapladı diskte. yani çildırmamak elde değil. ulan beğenmeyip çöpe attım nokialarda bu işlem 1 dakika sürmez ya. neden apple müşterilerine bu kadar işkence çektirmek için diretiyor anlamıyorum?
  • İcloud backup alabilirsin. Daha sonra icloud.com'dan giris yapip kisileri bilgisayara aktarabilirsin. 5 dk surmez...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jpetrucci -- 12 Eylül 2013; 13:21:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloud yedeğinin aldım ama geri getirdikten sonra çok sorun oldu. bazen rehber 600 e düşüyor bazen 900e çıkıyor anlamadım gitti. ben sadece rehberi bilgisayara kaydetmek istiyorum. kişileri yedekle kısımında yedek alıyorum 15 dakikadır bitmedi şimdiden 12 gb yer kapladı diskte. bir rehber bu kadar yer kaplarmı allah aşkına? buda kompler yedek almakta olduğunu gösteriyor. apple bu işi beceremiyorum sanırım.
  • Sadece rehber ise my contact backup adli uygulamayi indirin, rehberi istedginz maile yollar sonra ordan cihaza alirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphonerehberyedekleme.blogspot.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud gibi bir teknoloji varken neden bilgisayara yedekleyesiniz ki? Ayarlar-iCloud'a girin, kişiler yazısının yanındaki kutucuğa dokunun. Bu kadar basit rehberi yedeklemek.
  • şimdi sorun şuki icloud ile yedek aldığım zaman 678 kişiyi yedek alıyor ama benim telde 900 küsür kişi var. o yüzden bilgisayara yedek almak istiyorum. şuan 15 gb yer kapladı ve hala devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.