Şimdi Ara

xperia z ses sorunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sony xperia znin görüşme esnasında ahizeden düşük seviye ses geldiğini okudum bir kaç yerde, bu sorun eskii bir sorun muydu, her zde var mı, çözüldü mü? htc butterfly almayı düşünüyordum ama gold da xperia z için güzel fiyat vermişler, aklımı çeldi. ama ses sorunu ile ilgili yorumlar okudum. işitme kaybı olan birisi olarak bu sorun devam ediyorsa htc butterflya yöneleceğim.



  • Sony telefonlar için sony markasının çok kaliteli kulaklığı var nokia veya samsung kulaklığıyla karıştırma o kulaklık sesi fazla dahi gelir.Sony en kaliteli malzemeleri kullandığından yazılımları da güncel olduğundan sıkıntı yaşamazsın .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: direkt3d

    Sony telefonlar için sony markasının çok kaliteli kulaklığı var nokia veya samsung kulaklığıyla karıştırma o kulaklık sesi fazla dahi gelir.Sony en kaliteli malzemeleri kullandığından yazılımları da güncel olduğundan sıkıntı yaşamazsın .

    Kulaklık mı

    Hocam işinizi garantiye alın teknoloji bu şans işi (bunu yazan 354864864684648. kişiyim) İyi sesli bir telefon alın. (Note 2- HTC One gibi)
  • sorum kulaklıkla ilgili değil de telefonu direkt kulağa götürünce gelen sesle ilgiliydi.
  • Sen kimseye aldırma 3 aydan beri xperia z kullanıyorum ahize sesi mükemmel o ses gelmiyo diyenler ayarlardaki konuşmacının sesini arttır tikini kaldırmamıştır Bu güne kadar bi sürü tel kullandım s3 iphone 4 ama en iyi netliği bu telde buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.