Şimdi Ara

Dizüstü pc cpu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Acer Aspire 5920 dizüstü pc var ve biraz geliştirmek istiyorum ilk önce cpu dan baslamak istedim üstünde resimde göründüğü gibi DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) işlemci var ve ben INTEL CORE 2 DUO T9400 2.53 1066MHZ İŞLEMCİ yada INTEL CORE 2 DUO P8700 2.53 1066MHZ İŞLEMCİ takabilirmiyim yada sizin bana önerebileceginiz başka bir işlemci varmı?



  • Amaç para harcamaksa :) takılabilir T serisinden takabilirsiniz şayet slotları aynı olan diğer modelleri takarsanız bios yeniden yazılması gerekebilir. Bu işlemci ile takacağınız işlemci arasında pekfazla performans olmayacaktır. şöyle anlatayım 500mhz hız 2 çekirdekte 1000mhz teoride eder iş gerçek performansa geldiğinde alacağınız 0.3sn hız için bence gereksiz bir işlem bu hızdan daha fazlasını ssd hardisk takarak alabilirsiniz. Yada ramleri yükselterek sağlayabilirsiniz.

    Ayrıca işlemci değişiminde değişik sorunlar cıkabilir. Aynı w tüketimine sahip bir işlemci almnaız yararınızadır. Eğer daha fazlasını alırsanız laptop bunun için güç ayıramayabilir ve budurumda eski işlemciden daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer yönden fan yetmeyebilir. Tüm bu komplike sorunlardansa diğer bileşenler üstünde uğraşmak bana daha mantıklı geliyor açıkcası..

    Kolay Gelsin..
  • mantıklı cevap @XemreGramlar zaten cab 4gb en fazla ssd ler biraz tuzlu olduğundan sonraya bırakmak istemiştim ama sanırım ilk ssd yapmak gerekecek önerin için tskler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forceslove -- 4 Eylül 2013; 18:24:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.