Şimdi Ara

Turk Telekom binama kadar Fiber getirdi ama sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar,
    Ramazanın son günlerine doğru bizim var olan saha dolabının yanına abisi gibi gözüken Fiber saha dolabını koydular. İlçede ki diğer mahallelere uğradığımda oralarada aynı şeyin uygulandığını gördüm
    Ondan yaklaşık 1-1.5 hafta sonra bizim binamıza Turk Telekom Fiber İnternet isimli bir kutu koydular. Ortalama bir beyaz kutu. koyduktan 1.5 hafta sonra ben tatile gittim. geldiğimde kutu, kaldırımda bulunan türk telekom yazılı logar kapağı gibi yerin, binadaki en yakın konumuna taşınmış ve doğal olarak bizim var olan binadaki telefon kutusundan uzaklaşmıştı. Ama fiber saha dolabı ile o beyaz kutu arasında bağlantıların yapıldığını gördüm. O kaldırımın oradan Turuncu renkli bir kablo bizim fiber internet kutusuna giriyor ve bağlantı sağlanıyor. Ama bizim telefon hatları henüz o beyaz kutuya bağlanmış değil.

    Hikaye bu.
    Şimdi ben beklemeli miyim, Fiber İnternet için apartman içi bir takım kablolar döşemeleri gerekiyor mu veya bizim bağlantılarımız otomatik türk telekom tarafından mı alınacak o kutuya ?
    Hat değerlerimde bir oynama yok. Tatilden geldiğimde bağlantıların saha dolabından kutuya kadar yapıldığını gördüm. Bina yöneticisine bir şey danışıp fikrini aldılar mı bilmiyorum.

    Bu silsileyi yaşayan arkadaşlarım varsa ve beni aydınlatabilirlerse sevinirim







  • burakavci. B kullanıcısına yanıt
    bekleyin aktif olur ama zaman alabilir
  • Bizim t11 dslam saha dolabı tüm bağlantıları yapıldıktan 6 ay sonra çalışmaya başlamıştı.

    Fazla ümitlenme çabuk olur diye
  • Ben hemen hallederler sanıyordum :/
    Neyse elimiz mahkum bekleyeceğiz bakalım.
  • 1 senedir bekliyoruz saha dolabı kurulu hazır fiber geldi herhalde reklam asmışlar ama bağlatı hala aynı fazla ümitlenmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.