Şimdi Ara

Diablo® III: Reaper of Souls™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Blizzard Entertainment'ın destansı aksiyon-RPG oyunu Diablo ® III'e gelecek olan genişleme paketi Reaper of Souls™, Sanctuary'nin ölümlü diyarları üzerinde devam eden çatışmaya yeni karanlık ve korkunç bir sayfa daha açtı.
    Malthael, eski bilgelik (Wizdom) baş meleği, uzun zaman önce kaybolmuştu. Reaper of Souls'da o, Ölüm Meleği olarak döner ve Prime Evil özünü içeren kara ruh taşını ele geçirir. Bu karanlık güç dünya üzerinde açığa çıkarsa sonuçları felaket olabilir.


    GENİŞLEME PAKETİ İLE OYUNA EKLENECEK ÖZELLİKLER

    Genel Değişiklikler
    * Level üst sınırı 70'e çıktı.
    * Eski karakterler için yeni yetenek ve büyüler eklendi. Bu yetenekler level 61-70 arasında açılacak.
    * Bizi efsanevi şehir Westmarch'tan Pandemonium Kalesi'nin şeytani salonlarına kadar ağırlayacak olan yeni bölüm ACT V geliyor. Büyüklüğü yaklaşık ACT II kadar olacak.
    * Yeni ACT, çok daha karanlık bir atmosfere sahip olacak.
    * ACT V'te takipçilerimiz (followers) için yan görevler olacak. Sonunda Scoundrel'in abisi ile tanışabileceğiz.
    * Sanctuary'nin yaratık koleksiyonuna yeni şeytani canavarlar eklendi.
    * Inventory ekranında artık ne kadar dayanıklı olduğumuzu "Toughness" özelliği ile görebileceğiz. Bu yeni bilgi resistler ile Armor'un bir birleşiminden oluşacağa benziyor. Detaylı bilgiler yine yanına açtığımız ek sayfada görülebilecek.
    * Aşağıda adı geçen Paragon 2.0, Ganimet 2.0, Ganimet Koşusu ve Nephalem Testi sistemleri, genişleme paketi çıktığında oyuna genişleme paketini satın almayan oyuncular için de eklenecek.

    Paragon 2.0
    * Paragon leveliniz artık tüm karakterleriniz için ortak olacak ve karakterlerinizin paragon level toplamı kaç ise tüm karakterlerinizin paragon leveli o olacak.
    * Paragon level için bir üst sınır olmayacak. İstersek 1000 paragon level'e bile çıkabileceğiz.
    * Her paragon levelimize karşılık her karakterimiz için 1 adet paragon puanımız olacak. Örneğin şu an 1 adet paragon level 95 karakteriniz ve 1 adet de paragon level 100 karakteriniz varsa, her karakteriniz için harcamak üzere 195 puanınız olacak demektir. Eğer yeni bir karakter açarsanız, onun da harcamak üzere 195 paragon puanı bulunacaktır.
    * Paragon puanlarınız hesaplanırken karakterlerinizin paragon level toplamı değil, bugüne kadar topladığı experience'lerin toplamı baz alınacak.
    * Paragon puanlarımızı harcayabileceğimiz 4 ana grup bulunmakta.
    ** Strength, Dexterity, Intelligence ve Vitality puanlarımızı arttırabileceğimiz çekirdek puanlar,
    ** Critical hit Chance, Critical hit Damage, Attack Speed ve Cooldown Reduction puanlarımızı arttırabileceğimiz saldırı puanları,
    ** Health, Resist All, Armor, Chance to Dodge, Chance to Block puanlarımızı arttırabileceğimiz savunma puanları,
    ** Movement Speed, Magic Find, Gold Pickup Radius puanlarımızı arttırabileceğimiz macera puanları.
    * Hardcore oyunlarda paragon level kazanmış fakat ölmüş karakterleriniz var ise bu karakterlerin paragon levellerinden de yararlanabileceğiz.
    * Hardcore ve Softcore karakterlerin paragon levelleri birbirinden ayrı hesaplanacak.
    * Paragon puanlarımızı dilediğimiz gibi sıfırlayabileceğiz.

    Yeni Karakter Sınıfı: Crusader
    * Strength tabanlı bu karakter, kalkan ve gürz kullanımında özelleşmiş ve yetenek yakıtı olarak Wrath kullanıyor. Wrath, barbarianın Fury'si ile aynı olmayacak.
    * Crusaderlar paladinlerle aynı öğretiden (order) gelmekte ancak paladinler arasından çok azı yeterince yetenekli sayılarak birer crusader olabilmekte.
    * Dünyadaki Crusader sayısı çok az ve bir Crusader öldüğü zaman öğrencisi onun kalkanını ve ismini alarak yerine geçmekte.

    KAYNAK:http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/

    Ayrıca ACT V oynanış videosu (YENİ)



    Josh Mosqueira Loot 2.0 Anlatıyor.
    http://www.gamespot.com/gamescom/loot-20-diablo-iii-reaper-of-souls-6413370/







  • Loot 2.0 olayını anlatabilecek varmı arkadaşlar.

    Güzel olmuş bu başlık; dağılan bilgileri bi araya getirme zahmetine katlanman güzel olmuş aslında, bu sayade, (umarım) her update de ilk mesajı güncelleyip insanları ek paket hakkında olup biteni sayfalarca yazı okumalarına gerek kalmadan bilgilendirirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paragon hesaplaması yanlış, şu an 10 tane lv 100 karakteriniz varsa paragon 2.0'de sadece lv193 paragonunuz olacak 1000 puan gelmeyecek. >> http://youtu.be/7JRZJFAMMtQ

    benim merak ettiğim şu anki puanlara ne olacak. otomatik olarak verilen +str,vit,dex,int ve gf mf gidecek mi acaba
  • NaebLis N kullanıcısına yanıt
    bu videodaki elemanın hesabı doğruysa 10 tane 100 paragon characterimiz olsa 109 paragonumuz oluyor sadece 110 bile olmuyor gereken exp ortada hesabına göre bırak 193ü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    bu videodaki elemanın hesabı doğruysa 10 tane 100 paragon characterimiz olsa 109 paragonumuz oluyor sadece 110 bile olmuyor gereken exp ortada hesabına göre bırak 193ü.

    Hocam, mobılım ve paragon lvl exp grafıklerıne ulasamıyorum. Eger dedıgınız gıbı ıse bu paragon stat ısı sandıgımız kadar akıcı olmayacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam öyle hesaplamış paragon 0 100 arası exp tablosunu devam ettirmiş 100 200 arasını yapmış ama blizort o tabloyu kullanır mı orası belli olmaz. eet böye olursa akıcı olamayacak ama gereksiz yere wizarda dex yada str statları yerine başka statlar verebileceğiz gibi önemli olan da bu bence
  • Paketin çıkış tarihi ile ilgili bilgi var mı kaç haftadır oynamıyorum oyunu iyice uzak kaldım olaylardan. Paketi alır biraz daha eğlenirim eğer diablo 2'deki gibi çok yönden oyundaki karakterimi geliştirebileceğim bir gelişim göstermişse devam ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    bu videodaki elemanın hesabı doğruysa 10 tane 100 paragon characterimiz olsa 109 paragonumuz oluyor sadece 110 bile olmuyor gereken exp ortada hesabına göre bırak 193ü.

    nasıl yani? sonunu izledin mi?
  • izledimde elemanın exp tablosuna bakarsan 101lvl için 332m exp gerektiğini yazıyor katlanarak artıyor sen hesapla 10 tane 100 paragon charın toplam expini anca 109 olur o tabloda
  • expansion nın belki de en iyi yanı yanlış duymadıysam mystic olacak
    itemlara ekstra bir özellik verilecek buradan
    bu da item çeşitliliğini çok artıracak
    en azından leg ve setlerde ek özellikleri iyi olanlar basılacak iyi çıkmayanlar çöp olacak denebilir
    bunun dışında 60-70 arası skiller nasıl olacak dengeli olacak mı orası da önemli
  • beyler bu yeni loot sistemi paragon point sistemi birde item görünümü değiştirme npc si falan sadece ek paketi alanlaramı gelicek yoksa herkesemi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    izledimde elemanın exp tablosuna bakarsan 101lvl için 332m exp gerektiğini yazıyor katlanarak artıyor sen hesapla 10 tane 100 paragon charın toplam expini anca 109 olur o tabloda

    Matematik için konuşuyorum; ilköğretim kaçtan terk?
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamışım 100 paragon için 10.5b exp gekiyormuş tabloda ben direk 99 100 arası gereken exp olarak aldım hesabı doğru o zaman elemanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoloSwag

    beyler bu yeni loot sistemi paragon point sistemi birde item görünümü değiştirme npc si falan sadece ek paketi alanlaramı gelicek yoksa herkesemi

    Herkese gelecek kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.