Şimdi Ara

Ringpara Ana Konu (Yeni uygulama keşfettim !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen forumda takılıyorum ringpara adlı bir uygulama gördüm. Tamamen Türk yapımı olduğunu okuyunca ilgimi çekti ve hemen indirdim. Uygulamanın mantığı aslında çok basit, yükledikten sonra üye oluyoruz ve telefonu çalmasını istediğimiz saatlere göre ayarlıyoruz. Yüklendikten sonra telefonumuza reklam iniyor nereden indiğini bilemiyorum indikten sonra gelen çağrılarda ekranda reklam oynuyor. reklam oynadıkça para kazanıyorum Yalnız ben biraz abarttım sürekli arkadaşa aramasını söyledim bir yerden sonra kazanç artmıyor sanırım bir koruma yapmışlar

    Galaxy S4'e indirdim problem yok şimdilik hatta işi iyice abarttım aileye yükledim birbirimizi aradıkça kazanıyoruz Hep biz para veriyoruz birazda biz kazanalım

    Yükleyen arkadaşlarla bu kategori altında yazışalım. Sanırım yeni bir kazanç yolu açıldı bizlere

    Not: Türk yapımı olduğu için ödemeleri düzgün alırız diye tahmin ediyorum yada en azından birilerine kolayca ulaşabiliriz.

    Edit: linki vermeyi unuttum indirme linki şu :http://www.ringpara.com/ringpara-kur.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---CnR--- -- 28 Ağustos 2013; 16:01:08 >







  • kardeş bende denk geldimde indirmeye cesaret edemedim sonra baktım kaldırılmış şimdi sen paylaşınca indirdim sorunsuz yükledim lg ye hemen annemi babamı arattım şimdilik 60 krş kazandım birazdan kolu komşuyada aratcam ama bazen uygulama kapatıldı falan çıkıyor yok mu bir yetkili kimsede hataları görüp düzeltse
  • Benimde 72 krş oldu fakat gördüğüm kadarıyla henüz beta sürümde. Beta sürüm olmasına rağmen gayet stabil gözüküyor bende bir problem oluşmadı.
  • Henuz cok yeni bir uygulama oldugu icin eksikleri var tabi. Aplikasyon cok hata veriyor mesela. Ben surekli video oynatilamadi, gosterilecek kampanya bulunamadi tarzi hatalar aliyorum. Umarim zamanla duzelir. Zekice dusunulmus bir sistem. Simdilik reklam yok sanirim cunku hep kendi reklamlarini oynatiyorlar. Ama tutulursa zaman icinde paraya para demez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayı başında 7 lira yattı hesabıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulamadan hiç para kazanmış arkadaş varmı? bi üst yorumdaki arkadaş 7TL yattı hesabıma demiş fakat benim bildiğim kadarıylada 10 TL dolmadan yatırmıyorlar, S4 Kullanıyorum bende yaklaşık da 4 aydır yüklü program ama toplam 6 TL yi geçemedim. 1 hafta iyi reklam oluyor sonra 1 ay olmuyor.

    Hala yüklü duruyorlar bakalım artık.
  • Kullandim ise yaradi benzeri uygulama varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersinkaya1903 E kullanıcısına yanıt
    evet var süper ücretsiz bir uygulama var cepmax
    cepmax, cepmax nedir, cepmax
    CEPMAX REFERANS KOD:85172998732

    Cepmax uygulamasını duymayan kalmadı. Cepmax uygulamasını tamamen ücretsiz bir şekilde telefonunuza indirip para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yapacağınız tel şey günde sadece 1 dakikanızı ayırarak size verilen 24 görevi yerine getirmek. Mesela size sorulan sorulara yanıt vermek, reklam izlemek, uygulama içerisindeki oyunlardan oynamak gibi basit görevler var.

    Bu görevleri yerine getirerek aylık vergileri ödenmiş bir şekilde 108 TL kazanırsınız. Aylık kazanacağınız 108 TL dışında uygulamayı arkadaşlarınızla paylaşırsanız inanılmaz kazançlara ulaşabilirsiniz.

    Şimdi gelin cepmax uygulamasından aylık 108 TL dışında kazanacağınız ekip kazancına bakalım:

    Cepmax uygulamasında sizin davet ettiğiniz kişiler sizin 1. derinliğiniz olur. Cepmax üzerinden 10 derinlikten para kazanırsınız.

    Üye yaptığınız her kişinden aylık 7.2 TL kazanırsınız. 10 derinliğe kadar giren bütün herkes sizin ekibiniz olmuş oluyor. Yani siz birisini üye yaptınız bu sizin 1. derinliğiniz olur. sizin üye yaptığınız kişi de başka birini üye yaparsa bu sizin 2. derinliğiniz olur. 2. derinliğinizdeki kişi başka birisini üye yaparsa bu sizin 3. derinliğiniz olur. Bu şekilde 10 derinliğe kadar kazanç sağlamak mümkün.

    Basit hesap yaparsak :

    1 Kişi: 7.2 TL
    10 Kişi: 72 TL
    100 Kişi: 720 TL
    1.000 Kişi: 7200 TL
    10.000 Kişi: 72.000 TL

    Kazanabilirsiniz Bu Kazançları elde etmek hayal değil arkadaşlar. Üstelik bu uygulama tamamen ücretsiz. Kazançlar sadece bunlarla sınırlı değil. Bu kazançlara ek olarak kariyer kazançları da bulunuyor.

    Kariyer Kazançları : 10 derinlik sınırı olmadan bütün ekibin toplam kazancı üzerinden gelir elde edeceğiz. Bu etapta ise kariyerinize göre kazanç oranınız belirlenecektir. Diyelim ki ekip ay sonu herkes 108 TL kazanıyor ama biz ona düz 100 diyelim ve toplam 1.000 kişi olsa ekip cironuz 100.000 TL olur sizin kariyeriniz de %9 ise siz o ay 9.000 TL kazanırsınız.

    cepmax kazançları

    Kazançlar ise 120 TL olduğunda her ayın 30 unda hesaplara yatar. 120 olmasının nedeni 12 TL'si vergiye kesiliyor. Geri kalan 108 TL ise net kazanç oluyor. Paramızı başka bir kişinin hesabına da alabiliriz. Bu yüzden herhangi bir yaş sınırı yoktur. Her TC numarasına ise sadece bir hesap açılabilir.
    CEPMAX REFERANS KOD:68860133832




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.