Şimdi Ara

Fifa 13 Manager Modu Hakkında Sorularım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar yazım biraz uzun olacak ama yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Ben fifa05ten sonra pes serisine geçiş yaptim, 1 ay önce bir arkadaşimla playstation kafeye gittiğimizde o arkadaşimin zoruyla fifa oynadik :). Fark yiye yiye oynamayı öğrendim ve oyun beni kendine hayran bıraktı o top bırakışları ver kaçlar uzun paslar kalecilerin ani refleksleri kafa vuruşlarındaki gerçekçilikler ve daha sayamadığım onca özellik bu hafta sonu evdeki pes13 oyunumu fifa 13 le takas etmeye getirdi durumu.
    Pes oynarken arkadaş ortamındaysak maçlar turnuvalar düzenlerdik. Tek başıma olduğum zaman ise master lig modunda oynardim. Bu kadar zaman master lige aliştiğim için hafta sonu aldığım fifa 13 oyununda ki manager modunda ne yapmam gerektiğini nasıl yol izlemem gerektiğini önerileri tavsiyeleri, gerek oyunu bilmeyişimden gerekse ingilizcemin paslanmış olmasından kaynaklı ki sizlere soruyorum. Bu modun inceliği nelerdir detayli bir anlatima ihtiyacim var püf noktaları oyunun işleyişi vereceğiniz tavsiyeler nelerdir?İlk sezondan kulubü batirmayalim :)



  • Sana tavsiyem Ultimate Team modundan başla Fifayı fifa yapan modtur. Fifanın bu kadar çok satılıp oynanmasındaki en büyük nedenlerden biri. Hem oyunu oynamayı öğrenirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaos123 kullanıcısına yanıt
    hocam ultimate team için kodun kullanılmamış olması gerekiyor sanirim. Ben oyunu 2.el aldim takasla dolayısıyla böyle bi şansım olmayacak sanirim
  • Hadi ya üzüldüm. Ama olsun zaten Fifa 14 çıkıcak az kaldı o zamana kadar Manager Moduyla falan idare edersin Ultimate Teami Fifa 14te oynarsın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chaos123 kullanıcısına yanıt
    İnşaallah. Offline manager modunda neler yapmamı tavsiye edersin hocam
  • Valla hocam bir şey tavsiye edemicem Ultimate Team, Seasons, Pro Club falan derken vakit kalmıyor :) Zaten multiplayer modlarla takıldıktan sonra single oynayasın gelmiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.