Şimdi Ara

Samsung galaxy tab 3 10.1 kullananlar buraya lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • galaxy tab3 10.1 kullanan arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi.fiyat olarak 800tl ve teknosa'da çok kısa da olsa inceleme şansım oldu , antutu skoru 21.000 civarı. Flash player kuruluyor mu , oyun ve batarya performansı nasıl acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

    galaxy tab3 10.1 kullanan arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi.fiyat olarak 800tl ve teknosa'da çok kısa da olsa inceleme şansım oldu , antutu skoru 21.000 civarı. Flash player kuruluyor mu , oyun ve batarya performansı nasıl acaba.

    Hala cevap bekliyor musun bilemem de işine yarayanlar çıkar belki. Kardeşime Inca enjoy 10.1 almıştım. Forumda sorunları diğer tablet kısmına yazdım. Tek çekirdekti. İnternet tarayıcılarda bekleme, yanıt vermeme sorunu çıkardı. Alındıktan sonra 2 defa servise gitti. Haziran gibi almıştık galiba, 2 ayda 2 defa servise gitti. Kısaca bizde durduğu sürede sorunlardan kullanamadık, servise de gidince hiç kullanamadık zaten. Ekranda sonradan ışık sızması oluştu 3 noktada. 2. gidişinin gelişinde yeni gönderdiler. Paketi açmadan, aldığım bimeks mağazasına götürdüm tableti. Servisin üst modellerle değişim yapmadığını, yine servisin, aldığım firmada değişim yapılması gerektiğini söylediğini bildirdim. Kabul ettiler ve samsung tab 3 aldık. Gayet seri bir tablet. Ekranı çok parlak ve renkler canlı. Çok sağlam ayrıca da. Her halde başka marka ile değiştirdiğimiz için beddua ettiler, 2 defa yere düştü yüksekten. Tekinde kenarı çarptı ahşap zemine. Tekinde de ekran üstüne yapıştı tahta zemine. Fakat şimdilik bir sorun yok Allah' dan. Fakat aşırı program yüklenmiş vaziyette geliyor. Daha tam incelemedim kullanmadığımdan fakat ram miktarı 150-200 mb lere kadar düşüyor. Bu gereksiz yazılımların listesini filan nerden bulabiliriz acaba? Ya da neleri silip hafızayı rahatlatabilirim? Bilenler varsa bana da yardım eder misiniz? Bu arada inca yı gördükten sonra bu alet gerçekten muhteşem. Aklıma şimdilik bunlar geldi fakat soru sorarsanız cevaplarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 4 Eylül 2013; 0:21:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

    galaxy tab3 10.1 kullanan arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi.fiyat olarak 800tl ve teknosa'da çok kısa da olsa inceleme şansım oldu , antutu skoru 21.000 civarı. Flash player kuruluyor mu , oyun ve batarya performansı nasıl acaba.

    Kardeşim eğer senin için 8 inç ya da 10 inç farketmiyorsa kesinlike note 8.0 ı öneririm




  • Arkadaşlar bu tablete root yapıp bazı programları silmek istiyorum. RAM 100-200 MB arası dolaşıyor. Acayip gereksiz program ve işlem var. Aradım hiç bir yerde bir anlatım vs. yok. Kullanıcısı az mı bunun? Yardım edebilecek biri var mı?
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Beyler klavyeli kilif oneriniz nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sert-aç

    Beyler klavyeli kilif oneriniz nedir

    Aslında bundan önceki inca tablet için bu ürün alındı fakat inca tabletteki sorunlar ve garanti dahilinde, samsung ile değişimden sonra bu stand elimizde kaldı. Samsung tablet 10.1" olmasına rağmen, bu stand a sığmıyor. Tablet ufak geliyor. Tutunma sorunları oldu. Ayrıca malzeme kalitesi ve tasarım hoşuma gitmedi. Başka bir stand denk gelmediğinden, sadece o tarz ürünü tavsiye etmem sana o kadar. Başka arkadaşların yorumlarını da dinlemek isteriz fakat bir soru sordum kimse cevap yazmadı. Kimse bu tableti kullanmıyor galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 29 Ekim 2013; 13:56:37 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.