Şimdi Ara

Sahibinden.comdaki dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köpek almaya karar verdik ailecek, sahibinden.comda ilçemde ve yakındaki bir ilçede yavru köpekler buldum hem ücretsiz yazıyor hem farklı numara aradığımda aynı bayan çıktı ve 350 lira diyor. Tamamen ücretsiz falan yazması ayıp değil mi yani sinirlendiriyorlar adamı sabah sabah. Bunlara karşı alınan bir önlem falan yok mu? Sanırsam son çare gidip hayvan barınağından alacağım. Oralarda yavru bulabilir miyim bilmiyorum ancak bunlara para kazandırmaktan çok daha iyidir.



  • Hocam kesinlikle haklısınız. Bi dönem benim de çok sinirimi bozmuştu bu konu. Site ücretli ilan vermeyi yasaklamış olduğu için böyle yapıyorlar. Ancak site koyduğu bu yasağı hiç kontrol dahi etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende daha bu pazar yaşadım bu olayı
  • Hocam Petarkadas.com var tamamen ücretsiz sahiplendirme yapıyorlar ayrıca facebookta Hayvan severler ve Ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme platformu sayfaları var bu 3 adres kesinlikle ücretsiz sahiplendiriyor.
  • şartları kötü olan bir yerden al hocam en azından biri kurtulmuş olur
  • sahibinden.com da ilanı şikayet et. sitenin yapabileceği bir şey bence yok. hayvan satışı yasak dediler ve sadece sahiplendirme ilanlarına izin verdiler. tamamen insanların üçkağıtçılığı. en güzeli para kazandırmamak.
  • Bari hayvan üzerine üç kağıtçılık yapmasınlar yaa nedir bu insanlardaki para hırsı
  • Arkadaşlar Halil İbrahim Özdin isimli kişi tam bir dolandiricidir sahibinden.com sitesinde kopek satisi yapmaktadir cok dikkatli olalim cok kisinin basi yandi sizinde yanmasn. Adam kendi ismini kullanmiyor farkli sehir ve isimlerle hesap olusturuyor. Kopegi almak istediginizi soylediginizde parayi yatirmanizi istiyor ve digersi gun kopeginizi yollicagini idda ediyor.. her defasında otogara gidiyorum islemlerinizi hallediyorum diyor.tabiii siz parayi yatirdiktan sonra adam firar bidaha kendisine ulasilamiyor. Yemek kapi su kabi tasima kapi 15gunluk mamasini hediye etcegini söylüyor. Dikkatli olalim arkadaslar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzemsmsk

    Arkadaşlar Halil İbrahim Özdin isimli kişi tam bir dolandiricidir sahibinden.com sitesinde kopek satisi yapmaktadir cok dikkatli olalim cok kisinin basi yandi sizinde yanmasn. Adam kendi ismini kullanmiyor farkli sehir ve isimlerle hesap olusturuyor. Kopegi almak istediginizi soylediginizde parayi yatirmanizi istiyor ve digersi gun kopeginizi yollicagini idda ediyor.. her defasında otogara gidiyorum islemlerinizi hallediyorum diyor.tabiii siz parayi yatirdiktan sonra adam firar bidaha kendisine ulasilamiyor. Yemek kapi su kabi tasima kapi 15gunluk mamasini hediye etcegini söylüyor. Dikkatli olalim arkadaslar..




    Daha önce forumdaki bir kardeşe daha yazmıştım, senin için buraya yapıştırıyorum

    "Bir hayvana sahip olmanın tüm sorumluluklarını iyice araştırıp, düşünüp kesin karar verdikten sonra en yakın HAYVAN BARINAĞIndan bir tane sahiplenebilirsin. Alman Kurdu, Sibirya Kurdu, Rottweiler, Golden retriever ve daha aklına gelebilecek yavru veya yetişkin nice türlerdeki köpeklerin hepsini hayvan barınaklarında ücretsiz bulabilirsin. Hem sevgiye, ilgiye muhtaç bir hayvanı sahiplenerek iyilik yapmış ve bol sevap kazanmış olursun hem de içinden gelen sevgi ve şefkati başka bir canlı ile paylaşmanın huzurunu yaşarsın..

    Ama unutma ki sahipleneceğin hayvan bir can taşıyor.. Duyguları, alışkanlıkları, sahibine - sahiplerine karşı bağımlıkları olacak. Ömürlük bir dostum olsun istiyorsan bir hayvana sahip ol..

    "Olmadı, bakamadım, düşündüğüm gibi değilmiş" deyip, bir sokak arasına, ormana dağa bırakıp kaçacaksan hiç yaklaşma, hayvanın da günahına girme..

    Hele hele kesinlikle para verip bir yerden satın almaya kalkma, hayvan ticaretine alet olma.. !!!




  • Hocam sahibindene konulan hayvan ilanlarına herhangi bir ücret girilemiyor. Eğer adam kendi başlığı na sahiplendirme yaşarsa ücretsiz. Ben de kanarya aldım adam söyledi bunları. Ama daha ucuza geldi. O da ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.