Şimdi Ara

benderimki.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anketlerden para kazanma üzerine bir sistem. Üye olup denemek isterseniz:

    http://www.benderimki.com/yeni_uye_bireysel.aspx?id=980256iajR7gepFtqdkNWg==

    Nasıl Kazanırım?
    Anket platformumuzun nasıl çalıştığını iki başlık altında toplayabiliriz:

    Üyelik başvurusu yapılması
    Anketlerin e-posta aracılığı ile takip edilmesi


    1. Üyelik başvurusu yapılması

    Ben derim ki... platformunun sunduğu fırsatlardan faydalanmak için üyelik şarttır. Üyelik başvuru formu doldurulurken sizden bir takım bilgiler istenecektir. Bu bilgiler, yalnızca bireyi gerçek kişi olarak tanımlayabilmek ve üyelik sonrası sistemin kendi içinde işleyişi için kullanılacaktır. Her kişi siteye yalnızca bir kere kayıt olabileceği için bu bilgilerin doğru verilmesi oldukça önemlidir.

    Üyelik başvuru formunu gönderdikten sonra, aktivasyon işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Aktivasyonun tamamlanması için izlenmesi gereken adımlar şunlardır:

    Kayıt esnasında kullandığınız eposta adresine aktivasyon linki gönderilecektir.
    Aktivasyon linkine tıkladığınızda, sitemizde size özel bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada, kayıt esnasında verdiğiniz telefon numaranızı görebilirsiniz.
    Telefonunuza, aktivasyon SMS'i göndermeniz gerekmektedir. Bu SMS ücretsizdir.
    Gelen SMS içindeki kodu, yine bu sayfada girmeniz gerekmektedir.
    Aktivasyonu tamamladıktan sonra siteye giriş yapmanız ve profilinizdeki kişisel bilgileri güncellemeniz oldukça önemlidir. Çünkü anketlere katılacak kişiler profil bilgilerine göre belirlenmektedir.

    Üye ol

    2. Anketlerin e-posta aracılığı ile takip edilmesi

    Anketlere katılım ancak e-posta ile gönderilen, kişiye özel link aracılığıyla mümkün olmaktadır. Bu nedenle, kayıt esnasında verdiğiniz e-posta adresini zaman zaman kontrol etmelisiniz. Profil bilgilerinize uygun bir anket sisteme girildiğinde, otomatik olarak e-posta aracılığı ile bilgilendirileceksiniz. E-postada verilen link ile siteye yönlendirilecek ve giriş yapmanız gerekecektir. Üyelerin güvenliğini sağlamak ve sahte epostalardan korumak amacıyla açılan sayfada seçtiğiniz güvenlik resmi gösterilmektedir. Yalnızca güvenlik resmi doğru olduğunda, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmelisiniz. Aksi takdirde sayfa hemen kapatılmalı ve durum bize iletilmelidir. Siteye başarılı bir şekilde giriş yaptığınızda anket sorularını yanıtlar ve gönderebilirsiniz.

    Ankete katılanların bir bölümü telefonla aranarak verdikleri cevaplar kontrol edilecektir. Katılımcının verdiği cevapların tutarsız olduğu tespit edildiği takdirde ilgili ankete katılımı iptal edilecektir ve bu ankete ilişkin herhangi bir kazanımı olmayacaktır.

    Cevapların kontrol edilme aşaması da tamamlandıktan sonra araştırmaya katılan kişiler araştırma için belirlenmiş olan miktarda Akçe kazanacaktır.







  • artık anketler akıllı telefona uygulamayı yükleyerek de yapılıyo mail kontrol etmeye de gerek yok bildirim geliyo anket geldikçe
  • http://esnekparakazanma.blogspot.com.tr/

    aynen ben de blogumdawww.benderimki.com dan bahsediyorum merak edenler baksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.