Şimdi Ara

Kask ve Mont tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ninja 250r kullanıcısıyım..kask ve mont konusunda kısa bir araştırma yaptım 2.el almak istemiyorum axo mont ve airoh wildfire kaskı 550 tl ye veren bi mağaza buldum istanbul şirinevler de ikamet etmekteyim sizin bu fiyatlara önerebileceğiniz markalar var mı?? Teşekkür ederim şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kask ve montun kalite/güvenilirliğin den biraz şüpheliyim. Makul fiyata ürün istiyorsan motomax'a bakabilirsin mesela
  • hocam kaskta 2. el olmaz zaten. kendi yüz ölçülerine tamamıyla uyan kaskı almalısın. barkın abinin kasklar hakkındaki videosunu da izleyebilirsin. belirttiğin kask markası hakkında bilgi sahibi değilim ama fiyat/performans oranı yüksek olan ls2 kaskları beğeniyorum. ayrıca çene açılır kesinlikle alma, fulface tercih et.
  • Motosiklet kıyafetleri alırken 2 kere düşün ucuz birşeyler alma dainese mont al yada spyke revit felan kaskıda nolan shomy shoel felan al 1200 lirayı gözden çıkar yani canla başla biniyorsun sonuçta o motora
  • Kask işini hallettim motomax şirinevlerden 450tl ye scorpion exo 500 aldım ama hala mont işini ayarlayamadım arkadaşlar.kask gayet güzel ve kullanışlı rüzgar sesi yok denecek kadar az..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Çene açılık kask kullanıyorum. Bu kaskların full face kasklara göre dezavantajı nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesmeyut

    Çene açılık kask kullanıyorum. Bu kaskların full face kasklara göre dezavantajı nedir?

    Düşme anında açılır(ki çoğu zaman açıktır) çeneden darbe alırsın.ölümlü kazalarda çeneden alınan darbe olayıda yüksektir.
    Yaşarsan çeneden aldığın darbe çenenin dağılmasına sebep olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: linkin_park20

    hocam kaskta 2. el olmaz zaten. kendi yüz ölçülerine tamamıyla uyan kaskı almalısın. barkın abinin kasklar hakkındaki videosunu da izleyebilirsin. belirttiğin kask markası hakkında bilgi sahibi değilim ama fiyat/performans oranı yüksek olan ls2 kaskları beğeniyorum. ayrıca çene açılır kesinlikle alma, fulface tercih et.

    eğer iyi bir çene açılır kask olursa kaza anında açılmaz
    mesela su nolanın polislerin kullandığı kask çok sağlamdır eline alınca farkını hemen hissettirir mekanizması kapanırken açılırken klik klok sesleri çok yüksek sesde gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.