Şimdi Ara

xbox 360 controller PC ye tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konunun xbox la birazcık alakası olmasına rağmen en net cevabı buradan alırım diye buraya açtım konuyu. PC için gamepad almak istiyorum. xbox 360 controller aklımı çeldi biraz, PC de tam performans oynayabilirim değil mi microsoftun orjinal olanını (ekstra aparat falan gerekmiyordur umarım) racing, pes/fifa, rpg oyunlarında ve bazı fpslerde denemek istiyorum (gamepad le fps oynayabilenleri merak ediyorum ).

    Tavsiye eder misiniz? yoksa başka bir gamepad al onu alacağına derseniz öyle yorumlara da açığım, önerilerinizi bekliyorum

    edit :http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm şu sitede 5. sıraya koyup 1. yi logitech F710 a vermişler ve xbox controller programlanamıyormuş tuşları istediğim gibi ayarlayamayacağım anlamına mı geliyor bu? ne kadar rahatsız eder?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ternity -- 12 Ağustos 2013; 20:49:49 >



  • Kesinlikle xbox360 kolu tavsiye ederim.Hem destek anlamında hem de ergonomi anlamında kullanabileceğiniz en iyi ürün. Kablosuz olanından edinmek isterseniz pc için 25 liralık bir alıcıya sahip olmanız gerekmekte.Yeni çıkan çoğu pc oyunu bu kolları destekliyor artık bilginize.. :) Aynı zamanda ürünün kablolu versiyonu da mevcuttur. Fakat pc'deki kullanışı açısından bir bilgim yok.


    Kablosuz Kontrolcü ve Kol :
     xbox 360 controller PC ye tavsiye eder misiniz?
     xbox 360 controller PC ye tavsiye eder misiniz?
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-kablosuz-wireless-alici-pc-kol-aparati-91242609



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassafe -- 13 Ağustos 2013; 8:10:07 >
  • ben kullanıyorum xbox360'mı satıp beklemeye geçtim bu arada pc'de devam ediyorum bir süre alıcı olmadan wireless kolu kullanamazsın,gamepad'i eşleştiriyorsun alıcıyla o kadar başka birşey yok oyunu açtığında direkt gamepad hazır ben konsolcu olarak pc'de ancak böyle oynayabiliyorum ki keyif veriyor,baya tatminkar.
  • Peki bu programlanamama olayı sorun yaratır mı pek? yoksa bu alıcıyla tanıttıktan sonra direk tuşlar xboxdaki gibi mi oluyor? (mesela yarış oyunlarında gazı arkadaki tuşlarla verildiğini öğrendim çok mantıklı geldi bana bu kolu taksam direk öyle mi olacak yoksa üzerindeki yön tuşlarından mı? )
  • Kesinlikle tavsiye ederim. Bunu kullan, başka gamepad'i eline almak istemeyeceksin. Programları yükleyip, alıcıyı tanıttıktan sonra oyunlara hiçbir ayar çekmeden direk gamepad ile oynamaya başlayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 13 Ağustos 2013; 13:14:36 >
  • Tamamdır tavsiyelerinize uyacağım zaten baya hoş ve ergonomik görünümünden almak istiyordum aklımda küçük sorular vardı Bu alıcı kaç tane kolu aynı anda görebilir bu arada? Arkadaşlarım xbox koluyla gelse mesela 2 kişi oynayabiliriz değil mi çoğu oyunu?
  • 4 kişiye kadar destekler.
  • Ben pcde tüm oyunları gamepadle oynuyorum. Kablolu alırsan aparat gerekmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.