Şimdi Ara

10.000TL'ye kadar araç aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam,
    Bir kaç aya askere gitmeyi düşünüyorum. Sıfır golf aldım daha 14 aylık. Babam cok sert araba kullanır kardesımde yenı ehlıyet aldı. Golfumu bırakmak ıstemıyorum. Alırken babam 6-7.000TL gibi bir katkıda bulunmuştu. Şimdi babama 10.000TL'ye kadar bir araç bakıyorum. Golf'ü kapalı garaja koyacağım yaklaşık 460 gün. Sizden ricam varmıdır elinizde böyle bır araç?? Varsa link atar mısınız?

    Araçtan beklediklerim;

    1-Yolda bırakmasın
    2-Motoru problemsiz olsun
    3-Alt takımından kütür kütür sesler gelmesin (ufak tıkırtılar tabıkı dert degıl)
    4-Mümkünse apaçiden çıkma olmasın
    5-Tavanında macun,şasisinde direklerinde düzelme olmasın, ön iki çamurluk ve kaput parçalarından en fazla bir tanesi değişmiş olsun.
    6-1.6CC üzeri olmasın.
    7-Çürük olmasın.

    Klima,abs çokta problem değil.

    Şimdiden tsk ler.

    Saygılar.







  • escort, marea ,xsara, saxo ,bravo, brava, dacia solenza , yumurta kasa accent , 92 civic , mazda 323 , opel astra , pug 106-206-306
  • Abi ben sana golfü yatırma elden çıkar derim yatınca araab dahada değer kaybeder hemen satmanda 1-2bintl kaybedersin ama model bekletirsen daha çok zarar edersin.Araba olarak megane1 olabilir arakadaş yazammaış ekliyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Abi ben sana golfü yatırma elden çıkar derim yatınca araab dahada değer kaybeder hemen satmanda 1-2bintl kaybedersin ama model bekletirsen daha çok zarar edersin.Araba olarak megane1 olabilir arakadaş yazammaış ekliyim dedim.

    dostum doğru soyluyorsunda bızım evde para pek bırıkmez anca borca gırerek bırıkır. daha 19 20 ay taksıtı var. 735tl. o yüzden yatacak. değer kaybetme hususunda pek kaybedecegını düşünmüyorum 2009 larına 34 ıstıyorlar kaldıkı ben sıfır 34 aldım ama bılmıyorum toplu bır para geçerse elıme dedıgını dusunebılırım
  • Fiat Siena veya Albea Tavsiye Ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.