Şimdi Ara

İstanbulda Özel Yurtlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene medeniyet üniversitesi tıp fakültesini kazandım(evet istanbul diye yazdım. hayır henüz pişman değilim :D)

    Yurt araştırıyorum. Hiçbir yurt bana göre değil. Kimisinde internet yok, kimisinde yemek, kimisinde saat 21.00'da yurtta olacaksın, kimisinde pilavlıya geleceksin. Ben şimdi ne yapayım? Sizce giriş saati 24.00 iyi midir? Burası İstanbul o saatte tavuklar yatıyor olayı olur mu? Bütçem şu durumda olacak. 800(Babam yollayacak)+300(kredi--> %99.8 çıkar dediler). burs ve benzeri şeylerin çıkacağını zannetmiyorum.

    Önerebileceğiniz yurtları belirtirseniz şu mübarek ayda sevaba girersiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.

    Not: Hazırlık göztepede. hazırlık bitince istanbulu epey kavramış olurum. o yüzden göztepe için yorum alırsam sevinirim.



  • sendeki maddi manevi aynı koşullar benim içinde geçerli.bende merak ediyorum özel yurtları.aslında en mantıklısı ev tutmak.hem ders açısından hem rahatlık hem maddi açıdan daha çok rahatlarım gibime geliyor.bulamazsam mecbur yurt akar
  • eve çıkmak çok kişi çıkılmazsa pahalı oluyor(klrayı daha çok bölmek) öyle olunca da kalabalık oluyor. Ucuz bir ev tutturamazsan bir işe yaramıyor. ben elbet çıkacam ama seneye çıkmayı düşünüyorum. Şehri biraz öğrendikten sonra yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kişi oldumu ideal olur gibime geliyor.yine de ne olur ne olmaz yurtlara da bakmak lazım.göztepe tarafında 2kişilik özel yurtlar ne kadardır varmı bi fikrin dostum?
  • 600 den başlıyor. O da cemaat yurtları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.