Şimdi Ara

joomla, zoo yardım.. ücretli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    şirket web sitemizde joomla kullandık. ürün girişlerini yaparken zoo bileşeninden faydalandık. ürünleri girdikten sonra etiketleri ekledim. web sitemde etiketlerle ilgili linkler otomatik olarak oluştu, bu linkler google tarafından indekslendi. daha sonra etiketleri silmeye karar verdim (etiket oluşturma kurallarının dışına çıktığım için sitem spam olarak algılanabilirmiş, bu yüzden etiketleri sildim) ve her üründeki etiketleri teker teker sildim. zoo ana menüdeki tags sekmesindeki listeden de sildim. sorun buradan sonra başlıyor..

    etiketler girildikten sonra oluşan linkler etiketleri sildikten sonra da hiç bir şey olmamış gibi duruyordu ama sayfa içerikleri tamamen boş.. link silinmediği için google da bu sayfaları arama sonuçlarında gösterdi, içerik boş olunca sitemi arka sayfalara atmaya başladı.. kısacası anahtar kelimelerimde geriye düşmeme sebep oldu.

    soru: web sitemdeki etiketlerden dolayı oluşan linkleri nasıl kaldırabilirim? kim nasıl yardım eder? pm den telefon vs numaranızı verirseniz sizi arayabilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.