Şimdi Ara

YENİ SİSTEM DİREKSİYON SINAVI DEĞERLENDİRME FORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
20.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.bahcelisurucukursu.com/FileUpload/op56410/File/drk.deg.formu.pdf

    kursumun sitesinde buldum.

    ilk 20 kriterden bi tanesinde sorun olursa kalıyoruz.Eğer bu bölümde sorun yoksa ikinci bölüm kriterleri ön palan çıkıyor.2. bölümde de 2 kriterde sorun oluşursa kalıyoruz.

    başarılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostcoast -- 29 Temmuz 2013; 0:09:24 >



  • Ulan böyle şeyler hep bize mi denk gelir
  • verdikleri ehliyet zaten yarı ehliyet gibi bir şey; stajyer ehliyeti, bir de getirdikleri sisteme bak. O maddelerden illa ki hata yapılır. Kime göstersem "ya bunu kaç yıllık şoförler bile yapamayabilir, çoğu kalır" diyor. verdikleri ehliyet stajyer ehliyeti ama sınav kriterlerine bakacak olursak galiba makam araçlarına şoför aranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derserde ne kadar dikkat ettiysem illa birinde hata yaptım.

    bazen sinyal vermeyi unuttum

    bazen durunca bir e almayı unuttum

    Allah yardımcımız olsun.
  • abi araç parketme yi doğaclama edicem sınavda artik inş. sorun olmaz
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    ben 4-5 sefer parkettim. işin mantığını kavradım.dediğin gibi hocam doğaçlama yap.aracı fazla sarsmadan yaparsan sorun olmaz bence.

    benim direksiyon hocası geri geri parketme yaptırmazlar oğlum, baksana parkur da öle parkedilecek yer yok.duba koysan yolun yarısı kaybolur dedi.

    iki tane rampa var bizde.ilk rampa dik.hoca burda olmaz dedi.2 . rampa biraz eğimli burda yaparlar dedi.gerçektende parkur da bütün sürücü kursları o rampa da dur kalk yaptırdı öğrencilerine.ve geri geri park yaptırana da raslamadım.eski parkura götürdü beni hoca ordaki ceplere geri geri araç parkettirdi.3 sefer yaptık. hepsini de sorunsuz yaptım.hoca çok iyisin hemen kapıyorsun dedi.hatta şehir içinde dönüşlerde hep bendeydi araba.hoca benden aracı hiç almadı.24 saat direksiyon dersi en az 36 saate çıktı tahminimce.Hoca dan Allah razı olsun.
  • ne saçma iş hep bizi bulur
  • Yav şimdi ben tek elle direksiyon kullanmaya alıştım bu yüzden bırakma ihtimalleri varmı beni :D ?
  • amk şimdi aracı yokuşta el freni yardımıyla mı kaldıracaz yoksa 3 pedalla mı kaldıracaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MCMXCIV

    verdikleri ehliyet zaten yarı ehliyet gibi bir şey; stajyer ehliyeti, bir de getirdikleri sisteme bak. O maddelerden illa ki hata yapılır. Kime göstersem "ya bunu kaç yıllık şoförler bile yapamayabilir, çoğu kalır" diyor. verdikleri ehliyet stajyer ehliyeti ama sınav kriterlerine bakacak olursak galiba makam araçlarına şoför aranıyor.

    hocam stajyer ehliyeti değil.Kurs daha öyle bişey yok dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur_641

    amk şimdi aracı yokuşta el freni yardımıyla mı kaldıracaz yoksa 3 pedalla mı kaldıracaz

    bize el frensiz öğretti hoca. araba dizelse rahat zaten hocam. frene basarken debriajı kavrama noktasına getiriyosun frenden ayağı çekip hafif gaz verince hiç geri gitmeden devam ediyosun. bi de geri tutuş sistemi varsa çok rahat zaten :)
  • bu konu yukarda kalmalı, eğimli yolda araba biraz da olsa geriye kaçabilir bence, yoksa hoplatırsınız.
  • Benim daha direksiyon derslerim başlamadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedman

    Benim daha direksiyon derslerim başlamadı

    aynen benim de nasıl bir kursa gidiyorsam artık sonuçlar nezaman açıklanıyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: attakkann1

    quote:

    Orijinalden alıntı: speedman

    Benim daha direksiyon derslerim başlamadı

    aynen benim de nasıl bir kursa gidiyorsam artık sonuçlar nezaman açıklanıyor acaba?

    3 eylül Salı günü açıklanacak..

    ben 86 aldım
  • Ya başlayacağım böyle işe, 2 tane derse girdim şu ana kadar hala şu debriyaja alışamadım, geri kalan hiçbirşey de sorun yok. Ama sürekli arabayı bağırttırıyorum vites attırırken veya kalkarken, şu debriyajdan ayağı çekerken gaza basma olayını hala anlamadım, ve ne zaman debriyaja yarım basıyoruz onuda anlamadım, keşke otomatik vites ehliyeti diye bir şey olsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lev@

    Ya başlayacağım böyle işe, 2 tane derse girdim şu ana kadar hala şu debriyaja alışamadım, geri kalan hiçbirşey de sorun yok. Ama sürekli arabayı bağırttırıyorum vites attırırken veya kalkarken, şu debriyajdan ayağı çekerken gaza basma olayını hala anlamadım, ve ne zaman debriyaja yarım basıyoruz onuda anlamadım, keşke otomatik vites ehliyeti diye bir şey olsaydı.



    ehliyetsiz trafiğe çıkmış biri olarak şu direksiyon derslerini merak ediyorum.
  • Beyler bu sınav sistemi 24 Ağustos'ta sınava girenlerde mi başlıyor yoksa daha önce giren oldu mu bu sistemle. Gerçekten bu kadar katı uygularlar mı acaba sınavı yoksa iş sadece kağıt üzerinde mi ? Esneklik sağlarlar mı? 29 haziranda girdi arkadaşım ve arabayı 4-5 kere stop edenler aldı ehliyeti diyor ki 20 yıllık şoförlerin yapabileceği hatalar bunlar. Mesela sınavdayken önümüze bi araç fırlasa ben o an ki durumda direk frene abanırım ve debriyaja basmayı unuturum. Hayli ile araba stop eder. O zaman patlamayalım.
  • Evet baya sıkıntı artık ehliyet almak ama eğer direksiyon kurslarına giderseniz eğitmenler zaten bunlara göre gösteriyor dersleri. Ben başladım ve baya ilerleme kaydettim. Eğer direksiyon sınavının olduğu gün bir problem yaşamazsam alırım ehliyeti ama o heyecanla yaparsak hata falan yandık

    Bir de kötü biri gelmezse bu kuralların hepsini uygulatmazlar herhalde çünkü o kadar kişi 2 günde nasıl bitecek ve tek hatada in aşağı diyeceklerini sanmıyorum biraz daha esnek olurlar.
  • Sui-Generis52 kullanıcısına yanıt
    Ben Temmuzun son haftası aldım direksiyon derslerini. Sınav yerinde oldu zaten hep. Son gün trafiğe çıktım. Aslında bir sorunum yok. Rampada da dur kalk yapabiliyorum ama işte aksilik ya 1 kere stop edersem diye korkuyorum sınavda. Bir de o kadar zor sınavın üstüne stajyer ehliyeti verecekler. İyice çileden çıkarıyorlar. Eğer bana sınavda adam aşağı in derse küçük bir hatadan in derse gerçekten yüzüne çok ağır küfürler ederim adamın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.