Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 KENDI KENDINE KAPANIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 2 hafta once kendi kendini yeniden baslatirken gormustum heralde yanlislikla bastim diye uzerinde durmadim ama bugun sorun tekrarlandi ve telefonum kenarda dururken kendi kendine reset atmaya basladi. Once acildi sonra reset. Sonra hic samsung logosunu goremez oldum. Samsung galaxy s3 yaziyor sonra tekrar basliyor. download ve recovery mode a da aliniyo, download mode a aldiktan 4 sn sonra yeniden reset atti, recovery modda ise androidi gordum tekrar reset. Sanirim sorun anakartta.
    Cihazi 22 temmuz 2012 de media markt tan almistim. Faturasini bulamiyorum ama garanti belgesi magaza kaseli duruyor. Ne yapmam gerek arkadaslar, media markt a ugramadan evimin yanindaki samsung yetkili servisi bakar mi garanti kapsaminda ? yoksa media markt in yonlendirdigi servise mi gitmek zorundayim?
    yardimlarini icin tesekkurler







  • Bire bir ayni sorunu yasiyorum bataryayi cikartip bi dk bekliyorum sonrasinda telefonu acabiliyorum sorunsuz sekilde sorun su ki bu sorunla son guncellemeden sonra karsilasmaya basladim bende sucu samsunga atiyorum .d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bataryayi takmamla samsung galaxy s3 yazisi geliyo guc tusuna basmama imkan vermeden takar takmaz. guc tusundadir belki sorun dedim ama sanmiyorum ya gayet rahat basiliyo ve icinde kalmis hissi olusmadi suan sorun baska bi yerde diye dusunuyorum
  • Hocam Telefonunuzun Stock Romunda Bir Sorun Olabilir.Samsungun Sitesinden En Son Çıkan İ9300 Stock Romunu İndirip Odin İle Flashlayın.Ondan Sonra Wipe Data Cache Yapın Telefonunuz %100 Düzelecektir.
  • Hocam tesekkurler oncelikle. Sorun guc tusunda. Neden oldu anlamadim ama dokunmamla birlikte telefon kapaniyor. Cok sinir bozucu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.