Şimdi Ara

General Mobile Discovery - Ekran ve Kulaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • General Mobile Discovery aldım iki hafta önce. 3 tane sorum hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

    1. Aldıktan sonra ekranın orta kısmında beyaz leke olduğunu fark ettim, ölü piksel değil ama 2-3 mm civarında bir alan normal yüzeye göre daha parlak. Çok dert etmiyordum ama satarken sorun olabileceği için teknik servise gideyim dedim. Bu sorunu ölü piksel gibi kabul edip ekranı değiştiriyorlar mı, bir bilginiz var mı?

    2. BEATS gibi büyük kulaklıklarım var. Ses ortayı geçtiğinde kalitesi çok kötü oluyor ve hatta dinlemez hale geliyor. Bu telefonuma özel bir sorun mu, yoksa genel bir problemle mi ilgili anlayamadım. Büyük kulaklıkla aynı problemi yaşıyor musunuz?

    3. Daha önce iphone kullanıyordum; facebook ve instagramda aşağıya doğru kaydırma yaparken ekran hiç takılmadan kayıyordu ancak bu telefonda çok küçük takılmalar oluyor. İşlemcisi kuvvetli böyle bir telefonda şaşırdım duruma, bu durum android telefonların genelinde mi var?

    Teşekkürler,

    Bora







  • Telefonun kendi kulaklığıyla da aynı sorun oluyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone da facebook bende çok takılıyordu discovery de o sorun yok
  • İlk bahsettiğin sorun bende de var, ben de teknik servise götürmeyi düşünüyorum ama bugün Teknosa'da yetkiliye sorduğumda çiziktir o dedi,ben de götürücem bakalım...
  • ilk sorun bendede var. ekranda kucuk bi isik sacilmasi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonda da oluştu. Bu sorun ekrana darbe geldiğinde olur ama eğer düşürmediyseniz ben şunu tecrübe ettim. Ekranın arka tarafında sivri bir cisim var. Ekrana baskı yaptığınızda o bölgede sıvı dalgalanması oluyor. Eğer uzun süre ekrana baskı yaparak oyun oynadıysanız bu bölgede oluşan baskı sanki sadece o noktaya bir şeyle vurmuşsunuz gibi ekranda soruna yol açıyor.

    Beyaz bir arka plan varken Ekran üzerine parmağınızla baskı yaparsanız fark edersiniz. Bu telefonu tasarlayanların hatası.
  • Arkadaşlar aynı ekran sorunu internet üzerinden satış yapan bir siteden aldığım GM Discovery telefonda da vardı. Ekranın ortasında ufak bir parlama üst ve alt tarafında hafif gölgelenme yapıyordu. Telefonu normal kullanırken farketmek imkansız. full beyaz ekranda ancak belli oluyor, ben msj kısmına girdiğimde henüz hiç mesaj gelmediği için ekran boş(beyaz) olduğunda farkettim. Daha sonra google mağazadan screen test programı yükledim denedim en belirgin olduğu an beyaz ekran. Ekrana biraz uzaktan bakınca daha net belli oluyor. Daha sonra bir telefon mağazasında tesadüfen ürünü yeni almış ekrana koruyucu taktırmakta olan birinine rica ettim telefonları yan yana koyduk ve ikisininde ekran ışıklarını fulle çıkarttık msj kutusuna girdiğimde benim telefonun ekranındaki parlaklığın yanında ekranın sanki çook hafif pembemsi-sarımsı olduğunu farkettim çok inceleme şansım olmadı ama sanki bana öyle geldi. Ama dediğim gibi normal kullanımda farketmek mümkün değil. Ürünü internetten aldığım için mesafeli satış sözleşmesinde bulunan ilgili madde gereğince cayma hakkımı kullanıp ürünü geri yolladım. Oradan gelecek cevabı bekliyorum. Şimdi bir tane daha sipahttps://store.donanimhaber.com/25/72/4e/25724e1a3ce5c4fa762b0a64617758e7.JPGriş vereceğim umarım bu seferkinde bir problemle karşılaşmam.
     General Mobile Discovery - Ekran ve Kulaklık Sorunu




  • learner kullanıcısına yanıt
    Evet aynen dediğiniz gibi bir dalgalanma oluyor .Bende de home tuşunun 2-3 cm üstünde beyaz leke oluştu . Siz garantiye verdiniz mi ? Verdiyseniz bir fiyat biçtiler mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000001 -- 5 Şubat 2014; 22:43:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 000001

    Evet aynen dediğiniz gibi bir dalgalanma oluyor .Bende de home tuşunun 2-3 cm üstünde beyaz leke oluştu . Siz garantiye verdiniz mi ? Verdiyseniz bir fiyat biçtiler mi ?

    Evet yaklaşık 2 hafta sonra hiçbir ücret ödemeden aldım. Ekranı değiştirmişler. Şimdi bir sorun yok.
  • Bendede müzik dinlerken hareket yani yürüyorsam dısarıda sarkı degısıyor yada duruyor bi 20 sn sonra bu hatayı baska alanlar varmı ? tam acıyorum muzıgı dınlıyorum yolda yuyurken birden duruyor veya kapanıyor müzik
  • Meraba arkadaşlar benimde sorum var GM telefonum kulaklık takılı yürürken duraksamalar oluyor bide telefon kendi kendine müzik açıyor kapatıyor telefonu sesliye alamıyorum yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.