Şimdi Ara

GTX 670 Algılanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Biraz uzun bir hikaye ama elimden geldiğince kısa geçerek anlatmaya çalışacağım. Aslen sıkıntı birkaç ay önce başladı ama ekran kartıyla alakalı değildi. Sistem hiçbir belirti olmadan açılmamaya başlamıştı ve sırayla bileşenleri kontrole başladım.
    Önce RAM ler Hollandaya gitti ve SPD zamanlamalarında bir sorun varmış (XMP profilinde 2133Mhz için CL7 ye ayarlamaya çalışıyordu) kullanımda sıkıntı yoktu ama yine de CORSAIR tarafından değiştirildi.
    Sonra anakart ÇİZGİ ye gitti hiçbir sıkıntısı yokmuş geri geldi. Son olarak işlemci gitti ve değişip geldi sorun çözülmüş oldu.

    Neticede sistemi kurup çalıştırdığımda ekran kartı fanı yüksek hızla çalışıyor ama görüntü gelmiyordu. Ekran kartını söküp anakartın HDMI çıkışından monitöre bağlantı yapınca Intel HD 4000' den görüntü alabildim.

    Format attım, 3 farklı slotta da denedim, HDMI ve D-SUB çıkışlarının ikisinden de farklı monitörlerde görüntü alamadım. Elbette ben bunlarla uğraşırken fan deli gibi dönmeye devam ediyor.
    Driver yüklenemiyor çünkü 'nvidia grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı' diyerek işlemi kesiyor.
    Sırf denemek amacıyla Lucid Virtu yüklemeyi denedim bakalım ne olacak diye ve kart takılı iken sisteme ekran kartı takın uyarısı verdi. GTX 670 Ekran kartını hiçbir şekilde görmüyor sistem.

    Sanırım servis yolu görünüyor ancak yine de yapmayı veya denemeyi atladığım bir husus varmıdır acaba sormak istedim. Malum servis işleri bazen pek sıkıntılı olabiliyor göndermeden her olasılığı gözden geçirmiş olmak istiyorum.

    Sistem bileşenleri;
    Intel® Core™ i5-3570K
    ASUS P8Z77-V DELUXE
    Corsair Vengeance 8GB DDR3 2133 Mhz
    ZOTAC GTX 670
    OCZ Vertex 3 SATA III 120GB
    Seasonic X-850
    SAMSUNG S22B350H
    Win 8 Pro X64







  • gozden kacirdigin bisi yok servise gonder bir an once.
  • vatana git iade et, uğrasma komple kasayi birak. yapamayinca elbet değistireceklerdir karti. veya bios update falan denerler cozerler ama uğrasmazlar diye dusunuyorum direk değistirirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurboCore

    vatana git iade et, uğrasma komple kasayi birak. yapamayinca elbet değistireceklerdir karti. veya bios update falan denerler cozerler ama uğrasmazlar diye dusunuyorum direk değistirirler


    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    gozden kacirdigin bisi yok servise gonder bir an once.

    Sanırım en iyisi servise göndermek olacak teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.