Şimdi Ara

İOS 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu İOS 7'yi kurduğum günden beri başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde... Bundan önce bir sorun yaşamıştım İOS 7 beta2 geçemediğim ile alakalı ilgilenenler bilir...
    Şimdi ise şöyle bir sorun yumağı ile karşılaştım; Dün telefon kafayı yedi ve nereye tıklasam küçük mavi karecikler içine alıyor ve telefonu kullanmamı imkansız hale getiriyordu,kapatıp açtım hemde defalarca,denemediğim şey kalmadı ama fayda etmedi.. En son fabrika ayarlarına döndüm fakat bu seferde her şey gitti ve yedeğimi İOS 7 den aldığım için İOS 6'tıya yedeğimi kuramıyorum bunun üzerine internetten silinmiş olan İOS 7 Beta 1 aradım ve sonunda buldum tamam sorunu çözdüm derken bu seferde 3194 hatası aldım ve 1 saat çözümünü aradım ve onunda çözümünü buldum tamam bu sefer yaptım derken..
    Bu seferde UShift+Restore ile yüklerseniz udid'siz kayıt olmaz.
    Shift+Update yaparsanız telefon çalışır...Dediler ama nasıl bir Şanstır ki gene UDID kaydım olmadığı için etkinleştirme hatası aldım... Ve şuanda UDID kaydım olmadığı için hiç bir şekilde İOS 7 geçemiyorum...


    İnanın çok yoruldum arkadaşlar UDID kayıt yapabilecek bir arkadaş arıyorum şu ramazan ayında beni çok mutlu edersiniz... İnanın kafayı yemek üzereyim. İOS 6 kullanmak istiyorum ama bütün rehber ve uygumalarım kaybolmuş durumda onları geri getiremediğim için İOS 7'ye geçmek zorundayım NE OLURSUNUZ BİRİNİZ UDID KAYDIMI YAPTIRSIN UDID numaram:

    APPLE UDID KİMLİĞİM strahd_von_zarovich Tarafından aktivleştirildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 27 Temmuz 2013; 13:36:10 >







  • Shift update yapinca acilmasi lazim direk etkinlestirmesiz, bizzat ben o sekilde kurdum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lovelysy

    Shift update yapinca acilmasi lazim direk etkinlestirmesiz, bizzat ben o sekilde kurdum.

    Biliyorum daha önce bende öyle yükledim ama ne hikmetse şimdi olmuyor xS
  • İcould yedeklemen varsa ios 6 ya dön icould ile rehberin , notların , takvim vs gibi yedeklerin gelir. Uygulamalarıda artık indiriverirsin apple storedan güzelce kullanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    İcould yedeklemen varsa ios 6 ya dön icould ile rehberin , notların , takvim vs gibi yedeklerin gelir. Uygulamalarıda artık indiriverirsin apple storedan güzelce kullanırsın.

    Bunu bir deniycem dostum hatırlattığına sevindim...
  • İOS 7 deki yedeklemem gözükmüyor sorun o işte :(:(:( İcloud yedeklemesi de aynı ios 6 yüklü olduğu için ios 7 yedeklemesini görmüyor arkadaşlar yok mu UDID kaydı yapacak hayır sever ya :
  • Ücretini ödeyerek ilgili sitelerden makul fiyata kayıt yaptırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güveniyorum ayrıca kredi kartı istiyorlar.. Ki buda benim gözümü korkutuyor.
  • Sanalpazar,gitti gidiyor gibi sitelerden satın alın,hiçbir sorun çıkmaz.

    Ücretler2.5-8 tl arası değişiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental

    Sanalpazar,gitti gidiyor gibi sitelerden satın alın,hiçbir sorun çıkmaz.

    Ücretler2.5-8 tl arası değişiyor.

    Bahsettiğiniz sitelerden yana hiç güvenim yok başıma çok kötü şeyler gelmişti sanalpazar yüzünden bu yüzden resmi sitelerden yapıyorum... Ayrıca parası önemli değil ama güvenemiyorum XS
  • Bu arada şunu belirtmek istiyorum İOS 7 Beta 3 yüklerken 3194 hatası almıyorum fakat BETA 1 yüklerken 3194 hatası alıyorum çözüm olarak HOSTS ve İTUNES güncellemesi yaptım fakat olmadı... bu 3194 hatasının kesin çözümünü da yazarmısınız.
  • Bu mesajımı siteden biri görmüş herhalde 10liraya bana UDID kaydımı yapabileceğini söyledi ama 2,5TL gittigidiyordan yaptırdım daha doğrusu ödemeyi yaptım geri dönüşü bekliyorum bu sitede de üyeliği var ismi strahd_von_zarovich bakalım sonucu ne olacak ona göre bilgilendiririm sizi... Ve o arkadaş GEÇMİŞ OLSUN diye mesaj atmış :) hiç gülceğim yoktu beni cahil belledi herhalde birde MALİYETİ KURTARMAZ diye mesaj atmıştı... Arkadaşlar gelmeyin bu oyunlara bunun hiç bir maliyeti yoktur zaten 100TANE ÜCRETSİZ UDID kayıt yaptıra bilmesi için bu işle uğraşanlara veriliyor... Adam bana maliyetten bahsediyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 18 Temmuz 2013; 22:05:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cllasman

    Bu mesajımı siteden biri görmüş herhalde 10liraya bana UDID kaydımı yapabileceğini söyledi ama 2,5TL gittigidiyordan yaptırdım daha doğrusu ödemeyi yaptım geri dönüşü bekliyorum bu sitede de üyeliği var ismi strahd_von_zarovich bakalım sonucu ne olacak ona göre bilgilendiririm sizi... Ve o arkadaş GEÇMİŞ OLSUN diye mesaj atmış :) hiç gülceğim yoktu beni cahil belledi herhalde birde MALİYETİ KURTARMAZ diye mesaj atmıştı... Arkadaşlar gelmeyin bu oyunlara bunun hiç bir maliyeti yoktur zaten 100TANE ÜCRETSİZ UDID kayıt yaptıra bilmesi için bu işle uğraşanlara veriliyor... Adam bana maliyetten bahsediyor :D

    benim udid kaydımı dediğiniz arkadaş yapmıştı bi yanlışınız olmasın.
  • Aynen konuşuyorum onunla şuanda yapacak inşallah... ben strahd_von_zarovich'den bahsetmiyorum zaten mesajımı doğru okuyun :)
  • pardon..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 18 Temmuz 2013; 23:59:17 >
  • Arkadaşlar sonunda bu konuyu açtığım günden bugüne sorunu çözmüş bulunmaktayım sorunu şimdi çözdüm neden ŞİMDİ çözdün dersen inanın çooook uzun bir hikaye şahsen bu sorunu benimle paylaşan strahd_von_zarovich arkadaşa çok teşekkür ediyorum o da biliyor ya neredeyse 10 gündur :D sonu gelmeyen bir beklemenin içindeydik ama sonunda eski yedeklememe kavuştum darısı kavuşamayanların başına ;) konu kilit olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 27 Temmuz 2013; 13:36:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.