Şimdi Ara

*16 Senelik* GTA San Andreas Çözüm Topiki! (Definitive Edition ile yeniden...) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
153.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar size çok kolay bişey söliceğim bakın mesela big skome veya ryder onlardan biriylen görev yaparken gta san andreas ta oldurun işte goreviniz yapılmış bir halde karşınızdaaaaaaa ...............
  • Basit bi gorev ya emirhanin dedigi gibi kayidini indireceksn yada bi kac sefer dene gecersin bi kac kere sadece cikan simgeleri yapmaya calis tam kavrayinca bolumu gecmek icin ugrasirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlattım konuyu ama yoksa kafayı yicem. Bu san andreasda su altında nasıl yüzüyoruz kıracam şimdi pc yi. Suya dalıyorum geri su yüzüne çıkıyor vallaha delirdim yardım edın

    Edit: Ne alakaysa frame limiteri tekrar açınca düzeldi ne alaka nee.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likelihood -- 27 Nisan 2015; 19:33:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XDDDDD

    slm arkadaşlar ben yeni katıldımm bu forumaaaa yha ben bi bölümde takıldım yardımm ederseniz sevinirim z de helikopterle arabanın geçmesini sağlıcaz varilleri bi türlü hareket ettiremiorum çokk zor nasıll yapabilirim?????her şeyi geçtim o kaldı onu geçemessem başka görev açılmıoooo:S:S:S

    XDDD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senelik HORT!
  • XDDDDD X kullanıcısına yanıt


    Birazcık geç gördüm kusura bakma...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Likelihood

    Hortlattım konuyu ama yoksa kafayı yicem. Bu san andreasda su altında nasıl yüzüyoruz kıracam şimdi pc yi. Suya dalıyorum geri su yüzüne çıkıyor vallaha delirdim yardım edın

    Edit: Ne alakaysa frame limiteri tekrar açınca düzeldi ne alaka nee.

    Frame Limiter, bazı bilgisayarlarda oyunun gidişatını değiştirebilecek boyutta yan etkilere sebep olabiliyor, örneğin:

    1. Sürüş okulunda(Driving School) "Wheelie Weave" ve "Alley Oop" görevlerinde Frame Limiter kapalı(OFF) iken testi GOLD olarak geçebilmek oldukça zor. Fakat Frame Limiter açık(ON) iken "Wheelie Weave" testinde aracı 2 teker üzerinde dana uzun tutabiliyorsunuz. Ayrıca "Alley Oop" testinde aracı kendi ekseni etrafında(barrel roll) döndürme işlemini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz.
    2. Yüzme: Frame Limiter açık(ON) halde iken kapalı(OFF) halde olduğundan dana hızlı yüzme ve dalış yapabilme durumu söz konusu. Aksi durumda daha yavaş yüzüyor ve özellikle çok daha yavaş dalış yapıyorsunuz. Örneğin, "Amphibious Assault" görevini bazı bilgisayarlar için, Frame Limiter kapalı(OFF) halde iken geçmek imkansız hale gelebiliyor çünkü görevde ikinci ve üçüncü su altı tünelini geçemiyorsunuz.
    3. Bisiklet sürüşü ayrıca Frame Limiter açık(ON) halde daha hızlı fakat yüzmede olduğu kadar farkedilebilir düzeyde değil.

    Tabi bu durumların tersi de geçerli. Frame Limiter açık halde yapılamayan görev ve hareketleri kapatarak yapabilen kişilerde olmuş. Görünüşe göre bu durum kullandığınız sistemin özellikleri ve sürücü/yazılım durumu ile de alakalı. Kullanılar DirectX, Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve grafik kartı sürücülerinin güncelliği değişkenler arasında. Çoğu durumda karşılaşılan hatalar ile karşılaşmamak ve daha sağlıklı bir oyun deneyimi elde etmek için bu bahsettiğim yazılımları güncel tutmak çok önemli. Buradan oyunlar için gerekli olan optimizasyon yazılımlarını denetleyebilirsiniz. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 22 Mart 2016; 16:58:49 >




  • ah ya şu araba dans ettirme bölümünü geçemezdim :D save ındırıp öyle bitirmiştim bilmiyorum kolaydıda ben yapamıyordum
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Onun çözümünü çok sonradan keşfetmiştik. Bir hatadan dolayı aşağı/yukarı yön tuşları invert oluyordu ve sen arabayı yukarı zıplatmak için üst ok tuşuna bastığında oyun alt algıladığından ne kadar iyi yaparsan yap görevi tamamlamaya yetmiyordu puan.

    İşin daha da ilginci, oyunun Steam sürümünde günümüzde aynı hata devam ediyor. Çözümü ise yine aynı: kontrol ayarlarından o bölümü geçene kadar alt ve üst ok tuşlarının yerlerini değiştirmek.

    Hortladı ama olsun, Steam'de hatanın hala devam ettiğini düşünürsek, belki birilerine çözüm olur...




  • Oyun PC'de duruyordu. Yeniden başlayayım dedim. Baya görev yaptım hikayesine falan hakimim. Ama şu sürüş okulu The 360 birinci olanı geçemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey, türkçe yama san anderas oynuyorum. rahip bölümü var, önce bi kızı otele bırakıp, sonra bi herif, sonra iki herfi öldürüyorum. sonra rahibi ve korumalarını öldürmem gerekiyor. türkçe yama olduğu için yamadan kaynaklı bir minibüse biniyo rahip. minibüsü patlatıyorum ölmüyo herif, bana hala o arabayı işaret ediyor. en bu bölümü geçemedim sinir oldum, yardımcı olabileceğin bi durum var mı bu bölüm için?
  • yamaların birçoğu oyunu bozuyor gtasa tr sitesinden indirin ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sorunuza 3 yıl gibi bir süre sonra dönebiliyor olduğum için özür diliyorum. Hesabıma uzun süredir erişimim yoktu, neyse ki eskileri kurcalarken bir şekilde eve dönüş yolunu buldum. 


    Bölümü çoktan geçtiniz veya oyunu sildiniz, belki de üzerine birkaç kez daha bitirdiniz oyunu, neler yaşandı hayatınızda bilemiyorum ancak, ben yine de bu bölümde takılanlar için bir dönüş yapayım istedim. Belki de o görevi öylece bıraktınız ve yeniden başlarsınız, belli mi olur?


    Ne demişler geç olsun, güç olmasın  


    Bahsettiğiniz görev Jizzy görevi sanıyorum, Öncelikle Jizzy'nin kızlarından Harlot adında Hispanik bir kızı şehir merkezinde bir otele bırakıyoruz sonrasında Jizzy bizi arayıp, şehirde pezo taklidi yapan ve kızlarını soyan bir eleman olduğunu, kızlarından birinin elemanı gözüne kestirip haber verdiğini söylüyor, gidip elemanı haklıyoruz, hemen sonrasında Jizzy arayıp bu sefer de kızları döven bir müşteriyi haletmemizi istiyor, onu da halledip kızı kurtardıktan sonra Jizzy, tekrar arayıp başta otele bıraktığımız kızın işi bırakacağını çünkü sugardaddy'sinin işi bırakmasını istediğini söylüyor ve diyor ki git durumu çöz, ibret-i alem et, kimse bizim kızları sokaktan çekemez!


    Normalde bu görev şu şekilde:


    Sugardaddy'miz tahmin edebileceğiniz gibi sapık bir vaiz, kızı limuzine alıp o meşhur diyalogları yapıyor, GTA SA görevleri arasında en makara görevlerden biridir. Vaizi ve iki araç korumayı indirmemizi istiyor oyun, ancak bir sıralama vermiyor, görev basit.


    Araçla takip edip araçlara yaklaşıyoruz ve paralel olarak giderken A veya Q tuşları ile yandan araçları tarayıp patlatıyoruz. Benim önerim gaza basıp korumaları es geçip ilk vaizin olduğu aracı tarayıp patlatmak, böylelikle vaiz çok uzaklaşamadan ölmüş oluyor, korumalar ise araçlarını terk edip yaya olarak saldırmaya başlıyorlar, onları da araçtan hiç çıkmadan aynı şekilde öldürmek oldukça kolay hale geliyor.


    Görev için Jizzy'nin sağlamış olduğu pimpmobile'i kullanıyoruz, elinizde SMG türü bir silah olsun ve otelin önünde görev başladığında gaza basıp vaizin lümuzinine paralel gelene kadar hiç durmayın, sonra da sağa bakarak aracı tarayın, yeteri kadar isabetli vurursanız otelin olduğu sokaktan bile çıkamadan araç patlıyor zaten, geriye kalan korumaları da ayıkladığınızda görev bitmiş oluyor.


    --


    Siz yamadan kaynaklı vaizin lümuzin yerine bir otobüse bindiğini söylemişsiniz, ben bu bölümle ilgili birkaç video gördüm, yeteri kadar kovalarsanız vaizin korumaları ile birlikte şehirden çıktığını ve limuzinin sahilyolunda birdenbire denize atladığını, vaizin oteli hiç terketmediğini ve ya hatta otelden çıkıp araca bindiğinde oyundan attığını yaşayanlar olmuş. Ama minübüse bindiğini açıkçası ilk kez sizden duydum.


    Ne minibüsü bu tam olarak? Topkapı-Sultançiftliği minibüsü mü?


    Limuzine mi minibüs diyorsunuz acaba? Limuzini patlatmanıza rağmen kırmızı işaret kaybolmuyor mu?


    Eğer durum buysa ve yamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız, mümkünse yamayı kaldırıp, değilse de save dosyanızın yedeğini alıp temiz bir kurulumla görevi tekrar denemenizi önerebilirim sadece.



    Dönemin Türkçe yamalarında bu tarz buglar sıkça yaşanıyordu. Şimdilerde GTA TR'nin 2020 Türkçe Yaması kullanılıyor ve böyle bir sorunla karşılaşanı görmedim. Tekrar oynayacaklar düşünebilirler, oldukça güncel ve hala daha güncel tutulan "CriminaL277" nickli bağımsız bir çevirmenin yayınladığı, güvenli ve ücretsiz bir yama. Son güncellemeleri 27 Haziran 2022 tarihli v2.15 güncellemesi.


    Buraya tıklayarak @CriminaL277_ arkadaşın konusunu ziyaret edebilir ve yamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


    Yenilikler geldikçe güncelliyorlar anladığım kadarıyla, hatta ufak bir dosya değişikliğinden sonra Yeni çıkan GTA Definitive Edition ile de kullanılabiliyormuş bu yama, tabi sadece Windows platformunda çalışıyor. İlgililere duyrulur. 




    Ne diyebilirim ki?..

    Kaç yıllık hort bilemem ama, bu konunun hala burada olduğunu görmek, dönüp dolaşıp en sonunda yine burayı bulmuş olmam bana nostaljik ve hoş duygular yaşattı. İyi ki açmışım vaktiyle bu konuyu, iyi ki dahil olmuşum bu forum platformuna. Eskiden burun kıvırdığımız bu forum hayatı, ne değerliymiş, ne sosyalmişiz. Şimdi çocukların elinde telefon, bir zamanların forum dünyasından bihaber, tamamen yapmacık bir (internet sosyalliği!)'nin tam ortasında post ve story'ler peşindeler. Bu tad'ı alabildiğimize şükrediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.


    Kim bilir belki yakın zamanda ben de iş-güç telaşesinden bir nebze sıyrılıp oyunlara tam anlamıyla geri dönerim. GTA SA'yı kurarım tekrar, belki bu sefer Definitive Edition olarak denerim, yine burada buluşur, yine sohbet eder, sorunlarımızı çözeriz.


    Ara sıra kontrol edeceğim burayı... Görüşmek üzere...


    SEVGİLER    




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser_akar -- 5 Eylül 2022; 3:37:18 >




  • GTA San Andreas Definitive Edition'a resmi olarak başlamış bulunuyorum.


    Şimdilik bana hissettirdiği Android'ten IOS'a geçmek gibi diyebilirim. Herşey daha kolay ancak ayarların çoğu gitmiş...


    Bakalım nasıl akacak, sorularınızı beklerim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve konu bu kadar

  • fikoo23 F kullanıcısına yanıt

     

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.