Şimdi Ara

Uydu alıcı seçimi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar digitürk ü iptal ettirdim 10 gün sonra kapanacak , mini hd uydu alıcı almaya karar verdim.Düzgün bir görüntü alabileyim eğer mümkünse yabancı kanallardan premier lig falan izleyebileyim istiyorum.Hiremco Cobra , Hiremco Jet , Jameson Js 2015 , botech pico 300 ve pico 200 alınabilir gibime geliyor fakat konudan uzak olduğum için bilen arkadaşlardan yardım talep ediyorum.Hangisini seçmeliyim diğerlerine göre artıları nelerdir.Evde dsmart hd var salonda bunu odam da kullanacağım .Bina merkezi sisyem turksat ve hotbird varmış , az tv , idman tv, gergian tv ,rustavi 2 gibi kanallar maç veriyormuş benim bunları izleme şansım varmıdır bu imkanlarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12nomurat -- 17 Temmuz 2013; 22:39:05 >



  • hiremco
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

    hiremco

    Jet yada cobra modeli farkedermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri hdmi çıkışlı digeri scart ama şunu belirtiyim normal uydu alıcısından beklediğin performansı bu cihazlarda beklersen hayal kırıklığına uğrarsın.hdmi hd goruntuler icin daha iyi ama tv in kucukse scart çıkışı varsa tercih senin ama biss üzerinden izlersin maçların çogunu çok fazla birşey beklememek lazım oyüzden biss çözebilen cihazlar bunlar .
  • TV küçük sayilmaz 47 inch , en iyisi fazlatakilmamak galiba küçük , hdmi lı biss çözen bir şey alıp kurtulmak en iyisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar;

    Bende reciever almayı düşünüyorum.

    1)HD yayını güzel olan
    2)Şampiyonlar ligi malçalarını izleyebileceğim(İdman tv vb. gibi kanallardan)
    3)Güncellme vs. için deavmlı para ödemeyeceğim.(yani 1 kere alayım bitsin)
    4)Ucuz yollu (max. 200 TL civarında)

    Bana tavsiye edebileceğiniz bir reciever var mıdır?


    not:hiremco hd 2 turbo var aklımda ama artık üretminin bittiğini söylüyorlar bu sepepten güncellemeler konusunda şüpheliyim.
  • arkadaşlar yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim şöyle bir durumum var evde leader 9500 diye dandirik bir uydu alıcısı var ta ilk dijital yayına geçilidiğinde alınmıştı 2003-2004 falan herhal şimdi bu kafasına göre sinyal zayıf diyip duruyoe kablo falan değiştirdim yok kardeşimin 2 kanalı dışında hepsinde aynı halt(cartoon net ve planet ço) şimdi aklımda dreambox 500 s almak var bunun orjinal sıfır bulmak zaten imkansız ve akla mantığa ve benim bütçeme sığmıyor 1. kolon 2 el falan 50-100 tl arasında bulabilir miyim ya da başka öneriniz var mı?
  • Hiremco Chipbox HD başka şeyler içinde kullanabilrsiniz
    Ccam iptv için
  • mini olmayacak hdmı girişli tv im yok
  • Hiremco Nova mini hd yada botech pico 300 den birini seçeceğim sanırım.Biss girme işi hangisinde daha kolay oluyorsa artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.