Şimdi Ara

Logitech 3D Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech 3D Pro Gold bilgisayarda kampanyaya girmiş, 79 liraydı. İnceledim hoşuma gitti ve aldım. Flight simulator x oynamak için 79 lira verdim anlayacağınız. Normalde kafamda 20-30 liralık sıradan bir joystick almak vardı ama bunu aldım. İyi mi ettik yoksa boşa mı para harcadım extradan bilmiyorum artık :) Bu aleti aranızda hiç kullanan var mı? Kalitesi dayanıklılığı falan nasıl? Kullanışlı mı? Birde içinden driver vs birşey çıkmadı. Normal mi bu durum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fazlasıyla yeterli FSX için. 1 seneye yakın oldu sanırım alalı hala bir sorun yok. Hor kullandım denebilir çünkü baya bir H.A.W.X oynadım FSX'deyken de normal uçuştan ziyade arıza görevlerini indirip oynuyorum veya kendim failures dan ayarlıyorum bu yüzden normale kıyasla biraz daha hor kullanılıyor. Altındaki ayaklar çok kaliteli koyduğunuz yerden ne yaparsanız yapın kaymıyor. Tuşların hepsine bir özellik atadığınızda bir daha klavye ile işiniz kalmıyor. Rudder ayarı direk alıp eve getirdiğinizde biraz fazla hassas gibi fakat onu da kendinize göre ayarladıktan sonra çözebilirsiniz. Fiyatı da normal almışsınız. 20-30 liralık joystickler ile arasındaki en büyük fark rudder kontrolü. Eğer merakınız varsa FSX'i joystick siz oynayamazsınız zaten biliyorsunuzdur. Daha fazla bütçe ayırırsanız çok daha iyi ekipmanlar alabilirsiniz ama bence fiyatına göre sergilediği performans gayet yeterli. Driver CD'si çıkmaması yeni seriden ise normal olabilir kutusunda Logitech | G gibi bir ibare varsa yeni G serisindendir o yüzden sürücü çıkmamış olabilir. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz yazılımı.
    http://www.logitech.com/tr-tr/support/extreme-3d-pro?osid=14&bit=64




  • Sağol dostun driver işini zaten çözdüm de çözemediğim olay fsx :) tuşlara girip atama yapayım dedim o da nesi belki 200 tane farklı tuş kombinasyonu var dumur oldum :) bunlardan hangisi en sık kullanılanları peki?? Birde bu bahsettiğin hawx oynunu da bulup download edeceğim. Ha birde sana sormak istediğim bu joystick ile sadece uçak oyunları mı rahat oynanıyor? Yarış, spor, fps, gta4 tarzı oyunlarda kullanıyor musun?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka türde oyunlara uygun değil rahat edemezsin. FSX için başparmağa gelen tek büyük tuşta Autopilot, üzerindeki 5 ve 3'te flaplar, 4 ve 6 da elevator trimler, 7 gear, 8 spoiler, 9 ve 10 sağ ve sol fren, tetikte ise normal fren var. Kamera değiştirme de atanabiliyor fakat ben onu hala klavye üzerinden yapmayı daha rahat buluyorum zaten F9 daki kamerayı kullanıyorum büyük oranda. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.