Şimdi Ara

Warlock Pvp rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar forumda bulunan yeni warlock arkadaşlar için elimden geldiğince bir rehber hazırlamaya çalışıcam.Başlangıç olarak affliction talentini konu almak niyetindeyim.

    1.Neden affliction warlock ?

    Affliction tam anlamıyla bir support talenttir.Rakip healerı dotlarla baskı altına alıp dark soul ve diğer dps arkadaşlanızla birlikte zamanı geldiğinde bitirici hamleyi yapmaya çalışırsınız.Dotların alana verdiği damagein yanı sıra dispelllendiğinde hem dispelllenen targeta hemde dispellleyen targeta crit damage verip dispelleyen targetı 4 saniye silencelaması biz locklara muazzam suportlar olma güzelliğini bahşeder.Bunun yanı sıra Fear , howl , mortal coil, shadow fury, blood horror ve petlerimize göre değişen yeteneklere sahip oluruz.Kulağa hoş geldiğinin farkındayım lakin affliction solo oynamak için pek ideal bir karakter değildir.Başlamaya karar verirseniz kesinlikle bu ayrıntıyı atlamamanızı tavsiye ederim.

    2.Afflictiona özel skilller nelerdir ?

    1.Corruption: Targetınıza belli bir süre içinde belli bir shadow hasar verir.

    2.Agony: Targetınıza belli bir süre içinde belli bir shadow hasar verir.Ama bu damage sabit bir periyotta ilerlemez.Her tikinde dot stacklenir ve verdiği damage artar.

    3.Unstable Affliction: Targetınıza belli bir süre içinde belli bir shadow hasar verir.Aynı zamanda dispellendiğinde hem dispelllenen targeta hemde dispellleyen targeta crit hasar verip dispelleyen targetı 4 saniye silencelar.

    4.Malefic grasp: Channel edilen bir skilldir.Channel edildiğinde hem kendi damageini verir hem de hasteinize göre değişkenlik göstererek ortalama bendeki değeriyle 0.91 saniyede bir rakibin üstünde bulunan toplam periyorik dot hasarımızın yarısı kadar hasar verir.

    5.Drain soul: Bu yeteneğimiz de gearımıza bağlı olarak hasar verir.Soul shard kazanımı sağlar.Ve aynı zamanda targetın canı %20'nin altındaysa bitirici hasarı vermenizi sağlar.

    6.Haunt: Hem gearınıza bağlı olarak belli direk bir damage verir hem de rakibinizin üstündeki dot hasarlarını 8 saniye boyunca %30 arttırır.1 Adet soul shardla çalışır.

    7.Curse of exhaustion : Targetınızı %30 yavaşlatır.

    8.Seed of Corruption : Pvpde kullanmanızı önermem.Warlockun dotlarından biridir lakin 1.82 saniyelik castin yanı sıra patladığında alan hasar verip rakibi cclerden çıkarma ve tek target damageinde karın doyurur bir damage vermemesi onu pvpde kullanışsız kılar.

    9.Soul swap: Dotlarınızı herhangi bir targetınızın üstünden silerek alıp başka bir targetınıza atmanızı sağlar.

    10.Soulburn: 1 adet soul shard ile çalışır ve bazı yeteneklerinize ek özellikler sağlar.

    1.Soul swap: Corruption agony ve unstable affliction skillerinizi rakibin üstüne instant yerleştirir.

    2.Curseler: İstediğiniz bir curse yeteneğini 15 yarddaki herkese kullanma imkanı sağlar.

    3.Teleport: 8 saniye boyunca hızınız %50 artar ve tüm snare root efektlerine immune olursunuz.

    4.Petler: İstediğiniz herhangi bir peti instant çağırabilirsiniz.Fakat çağırdıktan sonraki bir dakika içinde birdaha pet çağıramazsınız.

    5.Unending breath: Suda yürüme özelliği verir.

    6.Health funnel: Pete normaldan daha fazla hp ve 10 saniye boyunca %30 damage reduce verir.

    7.Seed of corruption: Patladığında 15 yarddaki herkese corruption dotunu bırakır.

    3.Affliction seçilmesi önerilen talentlar nelerdir ?

    15 level satırı : Dark regeneration : Size hem healthstone birlikte basıldığında güzel bir hp kazancı sağlar hemde 12 saniye boyunca alacağınız tüm heali %25 arttırır.

    30 level satırı : Tamamıyla size takım arkadaşınıza ve rakibe göre değişkenlik gösterir.İlerleyen zamanlarda detaylı şekilde anlatmaya çalışacağım.

    45 level satırı : Bu talent ağacında da bizi beklemekte olan 2 seçenek vardır Dark bargain ve Sacrificial pact.Rakibe göre değişkenlik gösterir.

    60 level satırı : Rakipte bir melee varsa ve target olma ihtimaliniz yüksekse blood horror target alınma ihtimaliniz azsa veya rakipte 2 spell karakter varsa unbound will öneririm.

    75 level satırı : Grimoire of supremacy öneririm ama hunterlı setuplarda healerınızın traplerini dispellemek için grimore of sacrifice ile impi sacrifice edebilirsiniz.

    Not : Grimoire of supremacy özelliğini kullanırsanız impin sear magic özelliği ile 10 saniyede bir 15 yardlık bir alandaki düşmanların üstünden 1 buff silebilir ve yine 15 yarddaki dost karakterlerin 1 harmfull efektini silebilirsiniz.Kabaca düşmanı purgeler dost karakteri dispelller.Bu işlemi petinizi sacrifice edip yaparsanız.İstediğiniz bir dost targetın üstündeki 1 efekti dispellersiniz.Bu arada peti sacrifice etseniz de etmesenizde stun silence fear ve polymorph etkisi altında bu özelliğinizi kullanabilirsiniz.

    90 level satırı : Kil'jaeden's Cunning : Kısacası yürürken cast edersiniz.Ama hızınızı ilk tik ile %15 ikinci tik ile 6 saniyeliğine %30 azaltır.

    4.Affliction için önerilen ırk nedir ?

    Bu çok net sınırları olmayan bir konu ama size fikir vermek açısından daha önce paylaştığım bir yazımdan aynen alıntı yapıyorum.

    Soruyu pvp için ama ben rbg ve arena olmak üzere iki türde cevap vermeye çalışacağım.Fakat buna cevap vermeden önce ırkların özelliklerini karşılaştıralım.

    Undead : (Will of the forsaken) 2 Dakikada bir charm, fear ve sleep efektlerinden çıkma fırsatı tanır.Fakat efektten çıkarma trinketini 30 saniye cooldowna sokar.

    Human : (Every man for himself) 2 Dakikada bir Efektten çıkarma trinketinin özelliğini ırksal yetenek olarak verir.Fakat efektten çıkarma trinketini 2 dakika cooldowna sokar.

    Orc : (Blood fury ) 2 Dakikada bir levelınıza ve classınıza göre değişikenlik göstererek size atack power, spell power verir.Use özellikli trinketlerinizle birlikte kullanabilirsiniz.

    Arena için : Wowda arena cc mantığı üzerine kurulu olduğundan en uygun ırk undead gözüküyor.Örneğin 3v3'de healerınız burste maruz kalmışken rakipten yediğiniz bir feardan çıkmanız trinketiniz yoksa o an soketinizde takılı duran ikinci dps trinketi hiçbir anlam ifade etmiyecektir.Ki rakip defansif cdlerini kullandıktan sonra emin olun maçı kazanmak için ikinci bir dps trinketine ihtiyacınız olmayacaktır.

    Undeadi sevmiyorum org yada human olmak istiyorum hangisini seçmeliyim? : Burst yapan bir karaktere sahipseniz orc olmanızı öneririm.Çünkü orclar ırksal özelliklerini use özellikle trinketlerle birlikte kullanabilir ve en yüksek seviyeli dpse ulaşabilirler.Eğer sustain vuran bir karakteriniz varsa human öneririm.Kendiliğinden proclanan trinketiniz dpsinize katkı sağlayacaktır.

    Rbg için konuşacak olursak yine burst yapan bir yapıya sahip karkater kullanıyorsanız orc; sustain damage veren bir karaktere sahipseniz human.Melee ve feara karşı zayıf bir karakterseniz ( rog gibi ) undead öneririm(malumunuz bglerde içinize koşa koşa atlayıp alan fear atan priler ve locklar meleelerin başına bela).

    Not : Şimdilik burda bırakıyorum daha sonra istek olursa locka uygun 3s takımları kullanılması önerilen macrolar addonlar taktikler gibi başlıklarla devam etmek niyetindeyim.İstek olursa farklı sorulara da elimden geldiğince cevap vermeye çalışıcam.Her türlü sorunuz için pm kanalıyla bana ulaşabilirsiniz.

    Ekleme: İstek olması halinde demo ve destro talentlerini de ele alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo Tepen Masum Atlı -- 8 Temmuz 2013; 20:11:19 >







  • Ellerine sağlık kardeş yazın için. Başlayanlar için temel şeyleri yazmışsın fakat eklemini istediğim birkaç özellik var. Gem ve reforging sıralaması, 2v2 ve 3v3 de hangi kombinasyon ile gidilebilme, petlerin detaylı kullanımı gibi. En azından benim rehberler de aradığım şeyler bunlardır. Özellikle de duel yaparken karşımızda ki rakibe göre ne gibi taktikleri kullanmamız gerektiğidir. Umarım dediğimi anlamışsınızdır... Emeğine teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • Hacı o kadar affli rehberi hazırlamışsın, snapshotting ile ilgili hiçbirşey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmopasa

    Ellerine sağlık kardeş yazın için. Başlayanlar için temel şeyleri yazmışsın fakat eklemini istediğim birkaç özellik var. Gem ve reforging sıralaması, 2v2 ve 3v3 de hangi kombinasyon ile gidilebilme, petlerin detaylı kullanımı gibi. En azından benim rehberler de aradığım şeyler bunlardır. Özellikle de duel yaparken karşımızda ki rakibe göre ne gibi taktikleri kullanmamız gerektiğidir. Umarım dediğimi anlamışsınızdır... Emeğine teşekkür ederim, iyi forumlar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

    Hacı o kadar affli rehberi hazırlamışsın, snapshotting ile ilgili hiçbirşey yok

    Mesajlarınız alındı.Rehber geliştirilirken isteklerinizi de göz önünde bulundurmaya çalışıcam.




  • 5.4 lock için ne düşünüyorsun? oynayan biri olarak pvpde neler değişebilir sence?
  • lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka

    Retri pala, arcane mage tarzı bir class(spec) oynadığını düşünerek bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 19 Temmuz 2013; 1:09:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    5.4'ü bekle ve gör, alayı coşkuna bağlayacak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka

    Retri pala, arcane mage tarzı bir class(spec) oynadığını düşünerek bir şey demiyorum.

    evet 50 metreden durduğum yerden 1 2 3 yapmıyorum en azından sadece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka

    Retri pala, arcane mage tarzı bir class(spec) oynadığını düşünerek bir şey demiyorum.

    evet 50 metreden durduğum yerden 1 2 3 yapmıyorum en azından sadece.

    Warlock mı 1 2 3 yapıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka

    Retri pala, arcane mage tarzı bir class(spec) oynadığını düşünerek bir şey demiyorum.

    evet 50 metreden durduğum yerden 1 2 3 yapmıyorum en azından sadece.

    Warlock mı 1 2 3 yapıyor

    Ya bırak abi bm hunter gelmiş ağlıyor işte değmez




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferilan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Skillet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kajmeran_

    lock a rehbere gerek yokki her türlü dağıtıo ortalığı, her b.k var..

    O kadar şey olduğu için rehbere gerek var zaten. 2 tuş oynanmıyor

    işte gerek yok çünkü hangine bassa bişiler yapar mutlaka

    Retri pala, arcane mage tarzı bir class(spec) oynadığını düşünerek bir şey demiyorum.

    evet 50 metreden durduğum yerden 1 2 3 yapmıyorum en azından sadece.

    Warlock mı 1 2 3 yapıyor

    Ya bırak abi bm hunter gelmiş ağlıyor işte değmez

    Hayır 3 yıldır 1 2 3 yapmayarak mı kaybediyorum diye soruyorum kendime




  • hiç bi class kolay değildir
    ne pala ne dk ne lock
    o sizin hangi seviyede pvp yaptığınızla alakalıdır
    1500lere geçmeye başladıkça anlarsınız zaten olayı
  • Bence artık şu Arcane Mage klişesini geçin çünkü PVP yapan daha bir insan yok o specle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Bence artık şu Arcane Mage klişesini geçin çünkü PVP yapan daha bir insan yok o specle.

    Arkadaşlar rehber unutulmuş değil devam ettireceğim.

    Karakterin kolaylık zorluk mevzusuna girilmiş.Benim için çok önemli değil o kadar kolay gören arkadaşlar açıp oynayabilirler.

    Bu arada OnLiNe MaNaGeR dediğin gibi arcane mage pvpde yok gibi ama çok nadir bulunan feyzli bir abimiz var istersen göz atabilirsin .

    Link:http://us.battle.net/wow/en/character/tichondrius/Abn/advanced


    quote:

    Orijinalden alıntı: tritone

    hiç bi class kolay değildir
    ne pala ne dk ne lock
    o sizin hangi seviyede pvp yaptığınızla alakalıdır
    1500lere geçmeye başladıkça anlarsınız zaten olayı


    Abi bana klavye lazım ama şöyle bir sıkıntı var 4 tuşlu olması lazım.Focus fear macrosu yaptım tuş yetmiyor

    Edit: Düzeltme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo Tepen Masum Atlı -- 19 Temmuz 2013; 20:37:23 >




  • Hocam bana da klavye yetmiyor 30a yakın keybind var illallah ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.