Şimdi Ara

Modifiyeli 2.El araç almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dediğim gibi modifiyeli bir otomobil almak istiyorum,fakat bu benim ilk arabam olacağı için pek bir bilgim yok şu konuda. Yapılı modifiye parçalarını ruhsata işletmek çok masraflımı yada işletmede sıkıntı yaşatıyorlar mı? Ruhsata işlettik diyelim muayene olayı varmış araç'ın muayeneye sokunca herhangi sıkıntı yaşatıyorlarmı olduğu gibi modifiyeli haliylemi sokuyoruz? Dediğim gibi görsel dış modifiyeli bir araç almak istiyorum veya alıp kendim yapmak istiyorum bana ne gibi sıkıntılar yaşatır ilerde bu konuda değerli abilerim kardeşlerimden deneyimli olanlardan cevap bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futuré

    Dediğim gibi modifiyeli bir otomobil almak istiyorum,fakat bu benim ilk arabam olacağı için pek bir bilgim yok şu konuda. Yapılı modifiye parçalarını ruhsata işletmek çok masraflımı yada işletmede sıkıntı yaşatıyorlar mı? Ruhsata işlettik diyelim muayene olayı varmış araç'ın muayeneye sokunca herhangi sıkıntı yaşatıyorlarmı olduğu gibi modifiyeli haliylemi sokuyoruz? Dediğim gibi görsel dış modifiyeli bir araç almak istiyorum veya alıp kendim yapmak istiyorum bana ne gibi sıkıntılar yaşatır ilerde bu konuda değerli abilerim kardeşlerimden deneyimli olanlardan cevap bekliyorum.

    ruhsata işletmekten kastınız, mesela çift renk ruhsata işletmek gibi bir şey mi yoksa?




  • hayır bahsetmek istediğim olay şu resimdeki gibi dış modifiye body kit. jant spoiler vs.. dış görsel modifiyelerden yapmak istesem ne yapmam gerekiyor ruhsata işletsem,muayeneye girdiğinde tekrar parçaları söküp orjinal parçalarıylamı muayeneye giriyor yoksa ruhsata işli olan modifiye parçalarıyla girdimi sıkıntı oluyormu bunu öğrenmek istiyorum.

     Modifiyeli 2.El araç almak istiyorum.
  • Tamamen muayene istasyonundakilere bagli. Sansina yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani normalde yasal olarak modifiye parçaları ruhsata işettikten sonra muayeneye o şekilde girse bir sorun yok. Ama adamların keyfine bağlı olarak sorun cıkabılır dıyorsunuz ?
  • kolay kolay ruhsata işlemiyorlar.Şöyle bir durum var diyelim ki herşeyi işlettirdiniz aracınıza.Muayenedeki adamın gönlüne kalmış işiniz. Forumda okumuştum subaru wrx orjinal spoilerinden polis ceza kesmiş muayeneye sevk etmişti
  • yaş 15
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boyacı abi

    yaş 15

    derken ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Futuré

    yani normalde yasal olarak modifiye parçaları ruhsata işettikten sonra muayeneye o şekilde girse bir sorun yok. Ama adamların keyfine bağlı olarak sorun cıkabılır dıyorsunuz ?

    Aracın görsel olarak orjinalden çok farklı olmaması lazım. Abartılı bir spoiler ile muayeneden geçemezsiniz. Spoiler kötü müdür? ya da zararlı mıdır? hayır ama geçemezsiniz saçma düzen bu şekilde. Aracın rengi ile oynanmamış olması lazım. Araç yere aşırı yakın olmamalı, test cihazlarına girebilecek derecede yüksek olmalı.

    Ruhsata işletme konusu başlı başına bir handikap zaten onu hiç aklınıza sokmayın bile.
  • bilgiler için teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.