Şimdi Ara

Tümer beni kandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tigana, Tümer bana ya yurtdışına gideceğini, ya da kalacağını söylemişti. Yurtdışının 20 km uzakta olduğunu bilmiyordum dedi

    Tümer iyi oyuncu
    Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, medya mensuplarının kendisine verdiği yemekte ilginç açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam, Brezilyalı oyuncu Ailton’u pahalıya aldıklarını, ancak şimdi satamadıklarını bildirdi. Tümer’in gidişiyle ilgili söylenecek fazla birşeyin olmadığını kaydeden Fransız çalıştırıcı, “Tatile gitmeden önce Tümer bana ya burada kalacağını, ya da yurtdışına gideceğini söylemişti. Ancak yurtdışının 20 kilometre uzakta olduğunu bilmiyordum. Yöneticiler de Tümer’in bizde kalmak istediğini söylediler. Tümer iyi bir oyuncu. O’nu ile Delgado’yu oynatmak istiyordum.”

    Bobo ilerleme kaydetti
    Tigana, gittiği her kulüpte belli bir yapılanmanın olmasını sağlamaya çalıştığını ifade ederek, “Gençleri yetiştirmek üzerine birşeyler yapmak istiyoruz. Hangi kulübe gittiysem yapılanma oldu. Bıraktığım şeyler sürdü” dedi. Tigana, devre arasında transfer ettikleri Bobo konusunda risk aldıklarını vurgulayarak, “Bobo, kendi ülkesinde bile oynamıyordu ama çalışmayı seviyor. Brezilya’daki arkadaşlarım bu oyuncunun neyinin eksik olduğunu bana söylediler. Bobo 6 ayda büyük ilerleme kaydetti, daha 21 yaşında, sağa sola gidebiliyor. Çalışmayı da çok seviyor” dedi.

    Sergen’i geç buldum
    Tecrübeli çalıştırıcı, Şekerspor ile anlaşan Sergen’in ise kendisine geç geldiğini söyledi. Tigana, Sergen’in 4-5 yıl önce elimde olması durumunda çok farklı olacağını savunarak, “Sergen’i geç buldum. Yazık olan birşey var. İyi bir insan ve çok büyük bir oyuncu. Bu tür olaylar eğitimin yanlışlığından kaynaklanıyor. Gençleri altyapıda iyi eğitsek sorun olmaz. Altyapı eksikliği buradan doğuyor. Serdar’ı izledim. Milli takımda da izledim. Kendisini biliyorum. Geçen yıl Akçaabat Sebatspor’da oynarken antrenörüyle de konuşmuştum” diye konuştu.

    Gençlere güvenirim
    Tigana, genç oyuncuların şampiyonluk mücadelesini kaldırıp kaldırmayacağı yönündeki soruyu ise “O düzeye geldiğimizde göreceğiz. Arsenal ve Barcelona, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde final oynadı. Arsenal’de genç oyuncular vardı. Fransa, Dünya Kupası’nı alırken, Henry 18 yaşındaydı” diye yanıtladı. Takımın yeni menaceri Ali Gültiken ise, “Yönetim kurulu da kendilerini temsilen beni görevlendirdi. Zamanla neler yapacağımızı göreceksiniz. Çok uyumlu çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu

    http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=6&HaberID=393873







  • sallıodur o:D
  • aldatmış mı yani...
  • oh olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.