Şimdi Ara

ps3'üm çalındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. iki günlüğüne evde yoktum, maalesef bu sürede eve hırsız girmiş. dün akşam eve gelince farkettim. evde kıymetli eşya bulamamış ama laptop ve maalesef benim en özel eşyam olan ps3'ü çalmış. iki gamepad ve içine takılı olan last of us oyunuyla beraber. oyunu henüz bitirememiştim %80'lerdeydim. güleyim mi ağlıyım mı bilemiyorum. kısmet değilmiş. polise haber verdim, geldiler tutanak tuttular, parmak izi falan aldılar ama bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. umarım bulunur tabii. eğer bulunamazsa ps4 çıkana kadar oyun devrim kapanmış bulunuyor. watch dogs, gta, beyond falan çıkınca dayanamayıp 2. el alır mıyım şu an bilemiyorum

    bu da NİKIL arkadaşımızın başına gelen olay.

    öncelikle geçmiş olsun.geçen sen mayıs ayında evime giren hırsızlar benimde ps3 le birlikte değerli buldukları bir kaç parça eşyayı çalmışlardı.ben bu süreçten sonra neler yaptığımı anlatayım sizlere.

    polis geldi yapılması lazım olan şeyleri yaptı ve gitti.tek bir parmak izi bile bulamadılar.ben tabi umudum kestim derken 3-4 ay sonra arkadaşlarım benim psn hesabının aktif olup benim hesabımla oyun oynandığını soylediler.bunun üzereine psn den ekli arkadaşların hepsine rice ettim hesabım aktif olduğu zamanları saat ve terihleri ile not etmelerini ve hangi oyunun oynandığını yazmalarını istedim.yaklaşık olarak 15 gün boyunca sağolsun arkadşalar online oldukları sürece hesabımın aktif olduğu saatleri gün ve saateri ile birlikte bana ilettiler.ben hesabın aktif olduğu saatleri güzelce not edip , sony türkiye genel merkezi aradım.ps3 ümün çalındığını ama kendime ait psn hesabın belirli günlerde aktif olduğunu ve bunu saatine varana kadar not ettiğimi ,söyleyip bana ait psn hesabından yola çıkılarak ip numarasının tespit edilip edilemeyeceğini sordum.bana bunun olabileceğini ama direk bana bilgi veremeyeceklerini söylediler.bu bilgiyi ancak kolluk kuvvetlerine (polis ,jandarma vs) verebileceklerini soylediler.

    bunun üzerene ertesi gün zaten hırsızların eve girdigi zaman acılan dava numarasını vererek direk savcıya cıktım durumu izah ettim.savcı dosyaya ilave bir ek dosya actı.bu olaydan sonra acıkcası bayagı umutlandım cihazın bulunması yönünde.benim hesapla 10-15 gün daha oyun oynandı.(adam pes 2012 oynuyormuş sürekli).

    aradan geçen süre zarfınca bir geri dönüş olmadı.yaklasık olarak 3-4 defa durumun ne olduğunu ögrenebilmek için savcını yanına gitti.her seferinde gelmenize gerek yok bulunursa size geri dönüş yapılır dendi.açıkçası bir hadi git başımızdan bir sürü işimiz var bir de senin ps3 ün içinmi uğraşacağız der gibidiler.

    verdiğim bilgilerden sonra cihazın şıp diye nokta atışı yapılarak bulunması saatler alır.ama hala bekliyoruz .cihazın açık olduğu saatler belli , psn hesabının aktif olduğu saatler belli ,ip hemen bulunur

    arkadaşlarım psn hesabı acıkken sanki oyun oynayan benmisim gibi mesajlarda attılar oyun oynayan kişiye ama eleman hiç cevap yazmadı tabii.sonuç itibarı ile ben yapılması gereken her şeyi yaptım.en azından keşke yapsaydım demeyeceğim bir olay olmadı.

    p.tesi gene gidip sorayım belkibulunmuştur bellimi olur ? 6-7 ay oldu uğramayalı undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrayN -- 6 Temmuz 2013; 19:46:17 >



  • Geçmiş olsun dostum. Polisler genellikle kendi bölgelerinde ki her suçluyu tanır eğer o bölgenin hırsızları ise rahat bulurlar ama cihazlar büyük ihtimal uçmuştur.
  • Geçmiş olsun hocam.Keşke benim gibi izleme cihazı koysaydınız.Şaka bir yana 1 ay sürer bulunması.
  • Gecmis olsun kardesim.Acisini bilirim benimde psone m calinmisti hatta yaninda koca sony wooferlar da gitmisti de sonradan fark etmistim.Umarim polisten biseyler cikar tekrar gecmis olsun birader.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

    Gecmis olsun kardesim.Acisini bilirim benimde psone m calinmisti hatta yaninda koca sony wooferlar da gitmisti de sonradan fark etmistim.Umarim polisten biseyler cikar tekrar gecmis olsun birader.
    eyvallah beyler. sağlık olsun yapacak bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErrayN

    eyvallah beyler. sağlık olsun yapacak bir şey yok.

    Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun öncelikle umarım en yakın sürede bulunur sende eşyalarına kavuşursun. Fakat bazı durumlarda insan mala gelsin diyebiliyor. Bulunmazsa da canını çok sıkma sen evdeyken de girebilirdi o hırsız ve Allah korusun başka şeyler yaşanabilirdi o açıdan da bakmak lazım.
  • Gecmis olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orkun_

    Gecmis olsun..
    geçmiş olsun dostum hissettiğin sıkıntıyı anlayabiliyorum Allah kimseyi kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın..
  • gecmis olsun serefsizler
  • O değilde olan olmuş bari oyunu bitirseydin de öyle goturselerdi :(

    Gecmis olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralexx42

    O değilde olan olmuş bari oyunu bitirseydin de öyle goturselerdi :(

    Gecmis olsun
    valla bizimde eve 1 kaç kere hırsız girdi geçmiş olsun hocam şimdiden cana gelceğine mala gelsin

    ps4 le büyük bi dönüş yaparsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43C393024

    valla bizimde eve 1 kaç kere hırsız girdi geçmiş olsun hocam şimdiden cana gelceğine mala gelsin

    ps4 le büyük bi dönüş yaparsın

    Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Creativeflo

    gecmis olsun serefsizler
    Geçmiş olsun hacı Eray.


    İnşallah polisler
    hırsızı
    çalınan eşyalar ile birlikte yakalarlar.
    Çok kötü bir durum.


    Bu arada rahatlatıyormuş:

  • Geçmiş olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aygunn

    Geçmiş olsun..
    Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

    Geçmiş olsun

    Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun,kötü olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tancredi

    Geçmiş olsun,kötü olmuş

    Alıntıları Göster
    Hesabının şifresini değiştir ve deactive yap bilgisayardan. Ne kadar yararı olur bilmem ama en azından bir önlem alırsın.

    Geçmiş olsun bu arada. Umarım yakın zamanda PS3'üne kavuşursun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

    Hesabının şifresini değiştir ve deactive yap bilgisayardan. Ne kadar yararı olur bilmem ama en azından bir önlem alırsın.

    Geçmiş olsun bu arada. Umarım yakın zamanda PS3'üne kavuşursun

    Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkache21

    geçmiş olsun

    Alıntıları Göster
    Sahibinden.com gibi sitelere bak belki satarsa yakalayabilirsin tabii ps3 senin olduğunu anlayabilirsen yanlış hatırlamıyorsam böyle birşey olmuştu ama ozaman laptop çalınmıştı.
  • Senin adına üzüldüm, çok geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.