Şimdi Ara

internetten beyaz esya almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar buzdolabi camasir bulasik makinesi almam lazim net ortminda satis yapan yerler daha uygun fiyatlı , netten beyaz esya alan varmı, saglam satis yapan tavsiye edebileceginiz siteler hangileri . Netten almayi tavsiye ediyormusunuz urun sıkıntısız geliyormu ? Bu konuda tecrubeli arkadaslar fikir verirsen8z cok iyi olur şimdiden teşekkür ler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter06

    Arkadaslar buzdolabi camasir bulasik makinesi almam lazim net ortminda satis yapan yerler daha uygun fiyatlı , netten beyaz esya alan varmı, saglam satis yapan tavsiye edebileceginiz siteler hangileri . Netten almayi tavsiye ediyormusunuz urun sıkıntısız geliyormu ? Bu konuda tecrubeli arkadaslar fikir verirsen8z cok iyi olur şimdiden teşekkür ler :)

    Valla benim bildiğim kadarıyla Kliksa ve Teknosa Sabancı Grubu'nun şirketleri ve o nedenle daha güvenilir buluyorum.. Tabii ille en zengin olana kazandırmak gerekmiyor. Güvenilir ve uygun fiyat veren başka siteler de bulunabilir belki.
  • beyaz eşya satan bir çok firma var akakçeden fiyat araştır çoğu güvenilir firma yıllardır bu şi yapıyorlar ama şunu göz önünde bulundur eğer apartmanda oturuyorsan kargo şirketi asansöre sığmadığı takdirde evine kadar çıkarmaz kapıya bırakıp giderler sonra sıkıntı yaşarsın
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    asansör yok zaten 3. katta ev , normalde kapıya kadar çıkarıp bırakmaları gerekmiyor mu ?
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    normalde kapıya kadar deniliyor ama bırakıp gidiyorlar
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Bosch siemens profilo ve vestel marka ürünlerde size yardımcı olabilirim....
  • Almayın. Ben Media Market İnternet sitesinden Buzdolabı aldım 31.01.2014 tarihinde. EK GARANTİ YAPMIYORLAR. FİRMA DERKİ ALDIĞINIZ YERLE GÖRÜŞÜN. media market der ki Biz ek garanti vermiyoruz. Ücret sorun değil. Garanti Süresini hiçbir şekilde uzatmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.