Şimdi Ara

Swatch saat alma arifesindeyim, sizce bu saat uygun mudur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.swatch.com/tr_tr/watches/co2013_core_collection_2013.product-YCS4024.html

    Saat budur arkadaşlar ve yarın muhtemelen alacağım. 290tl'ye 7 ye böleriz dedi bir esnaf abimiz.

    Ycs4024 kullanan veya bilen varsa yorum alabilir miyim? nasıldır camı, mekanizması ?



  • Swatch kalitesini zaten ispat etmiş bir marka. Bence oldukça estetik bir saat yinede camının organik olması düşündürücü. Bizim mika diye tabir ettiğimiz bir malzeme, çok çabuk çiziliyor. Gerçi saatçiler çok kolay çizikleri giderse de yinede safir yada mineral camlı modellere bakmakta fayda var. Özellikle Swatch YRS serisi fiyatı diğerlerine nazaran pahalı olsada cam,kasa,kadran kalitesi daha üst düzeyde.
  • farklı firmaların saatlerine bakın derim. swatch un bir karizması kalmadı artık..
  • aga saat guzel ama boyle 5 10 liranin derdine duseri diyorsan internette baya yer var mesela lidyana mi ne vardi boyle saat aksesuar falan satan bir bak istersen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tachyon

    Swatch kalitesini zaten ispat etmiş bir marka. Bence oldukça estetik bir saat yinede camının organik olması düşündürücü. Bizim mika diye tabir ettiğimiz bir malzeme, çok çabuk çiziliyor. Gerçi saatçiler çok kolay çizikleri giderse de yinede safir yada mineral camlı modellere bakmakta fayda var. Özellikle Swatch YRS serisi fiyatı diğerlerine nazaran pahalı olsada cam,kasa,kadran kalitesi daha üst düzeyde.

    Teşekkürler.
    Bende camı için endişeliyim biraz, dediğiniz gibi.. Biraz daha araştırıyorum... swatch markasını oldum olası sevmişimdir ama yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi Türkiye'de çok fazla tutulmuyor bu aletler..
    alüminyum gövde olması pek sıkıntı değil benim için aksine iyi bile. Kolumda ağır, kocaman yusyuvarlak duvar saatinden bozma bir şey istemiyorum. Şimdilik bekliyorum, tasiyelere açığım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.