Şimdi Ara

Kore mali galaxy s4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim 3 ay boyunca çalışıp para kazanıp s4 kore alacam. fakat ne farkları var bilmiyorum
    kamera,ram,hafiza,cpu,mesela s4 te akilli goz felan var onda da varmi bu sorulari cevaplarsaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sende 3 ay çalışıp telefon alıp sefasını kışın sürmek isteyenlerdensin. Korkma, yalnız değilsin....
    ...Diyerek girişi yaptım ve ekliyorum S4 değil eylülde çıkacak olan note 3 ü bekle
  • yanliz ben note kullanamiyorum cok buyuk geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenikayitoldum

    yanliz ben note kullanamiyorum cok buyuk geliyor


    senin adına üzüldüm valla benim eller kürek gibi olunca şart oldu.




  • Ne Farkı olduğunu bilmeden Kore versiyonu demenizin sebebi nedir? Hangi ülkede üretildiği o kadar önemli değil. Kullanım şekliniz ve kullanılan yazılıma bağlı her şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Ne Farkı olduğunu bilmeden Kore versiyonu demenizin sebebi nedir? Hangi ülkede üretildiği o kadar önemli değil. Kullanım şekliniz ve kullanılan yazılıma bağlı her şey.

    Arkadas sanirim S4-LTE-Advancedden bahsediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    O olabilir de paraya değmez. Yani bir telefon için 3 ay çalışmak... Bilemiyorum. Kalkıp 1700 Lira vermek yeni modellerden önce bana mantıklı gelmiyor. O cihaz 5-6 aylık olduğunda çok daha güçlüleri çıkacak ve muhtemelen S3'e yapılan S4'e de yapılacak. Güncelleme geciktikçe gecikecek. Ramazandan sonra Ağustos ortasından sonra fiyatlarda düşüş bekliyorum. O zaman S3 i9300'den S4 i9500'e geçebilirim.

    2. el piyasasını resmen öldürdüler. Çiziği, kırığı olan cihaza da aynı para, tertemiz cihaza da aynı para verilmeye başlandı. İnsanlar ya bilinçsiz ya da umursamıyor. Sonra da zarar ediyoruz, 2.el çok düşük deniyor. İnsanlar fiyatları düşürmese zararları o kadar olmaz. Ama birkaç mezarcı var forumda onlar yüzünden fiyatlar düştükçe düştü. S4'e de aynısı olacak. 1350 Liraya resmi kayıtlı cihazlar çıkmaya başladı. Tabii bu S4 için geçerli. S4 LTE-A modeli için ise fiyat uçuk olacaktır. Donanım farkına değecek bir şey görmüyorum. Ayrıca bir veya birkaç ülke için üretildiğinden yazılım desteği de i9500 veya i9505 kadar olmayacak. Bana kalırsa LTE-A sadece en iyisi bende demek için bir cihaz. İsteyen alır ona lafım yok ama ben çok iyi bir fırsat denk gelmediği sürece almam.




  • Normal i9500 kore menşeili arıyorsan,4 tane ben kullandım,çevremde çok kişide s4 var..ama hala kore menşeili görmedim..
  • Benim dedigim normal telefoncularda var s4 aynisi ama. Ana menu felan degisik vermeye degermi 600 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok farklar olur ram düşer camera yarı yaraıya kötü olur kasada belki farklılıklar olur göz teması dedğin şey de olmaz diye düşünüyorum ama çok iyisini birebir kopyasını bulabilirsen olabilir
  • Arkadas replika S4 ten bahsediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş aklında bulunması için aşağıya özelliklerini ve fiyatlarını belirtiyorum. telefonlarım Samsung galaxy replika serileridir.
    aşağıda resim dosyamıda paylaşıyorum bakıp, fikir sahibi olabilirsiniz.

    Samsung Galaxy S3 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, gps, Wi-fi Yoktur ( Fiyat Belirtmiyorum, Bunu Satmam ).
    Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ( 390 TL )
    Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( S3'te Tercihiniz Bu Olsun ) ( 460 TL )
    Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 2GB Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ( 440 TL ) Diğer vietnam serisi ile fiyatı aynı çünkü gelişleri aynı. Denk geliyor yani
    Samsung Galaxy S4 ( JAVA ) ÇİN MALIDIR Android Değildir, Gps, Wi-fi Yoktur. Bunu'da Satmıyorum.
    Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, ( Dual Core ) 8mp. Arka Kamera, 1GB Ram, 2gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( 440 TL )
    Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Dört Çekirdek, ( Quard Core ) 8mp. Arka Kamera, 2 GB Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) ( Tercih Edilen Budur ). ( 490 TL )
    Samsung Galaxy S4 MINI ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) ( Tercih Edilen Budur ). ( 430 TL )Diğer S4 ile arasındaki Fark Ekran ınc Boyutudur. S4 5 INC, S4 mini ise 4.3 inc'tir
    Samsung S4 MİNİ KORE ( Android 4.1.9 ) 512 MB Ram 1GB Dahili Hafıza, Çift Çekirdek ( Dual Core ) 5 mp Arka Kamera ( Bu S4 mini Serisinde El sensörü Yok ) 370 TL
    Samsung Galaxy Note 2 ( Android 4.1.1 ) KORE. Çift Çekirdek, 8mp Arka Kamera, 2 Gb. Ram, 2 Gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Kalem, vs. ( 525 TL )


    http://s3.dosya.tc/server12/aPVHLd/SamsungGalaxyS3-S4-Note2.rar.html

    Telefonlar hakkında Sormak istediğiniz aklınızdaki soruları arayarak veya mail göndererek sormaktan sakın çekinmeyin

    Hasan
    0506 854 52 43
    hasan.karatas00@gmail.com




  • Arkadaşlar Acil Cevapp kore malı s4 hiç bozukluğu yoksadece kulaklığı takıyorum hemde telden hem kulaklıkdan ses geliyor acil cevap nası yapca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.