Şimdi Ara

Aral Game Rome Total War 2 Greek DLC Hediyesi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aralgame den sipariş vermek istiyorum ama şimdi hemen de almak istemiyorum. fakat bu dlc paketini de kaçırmak istemiyorum. bu DLC paketi iyi midir? ön siparişle birlikte kaçırılmaması gereken bir dlc mi sizce

    buradan bakabilirsniz;

    http://www.aralgame.com/beta/pc-turkce-total-war-rome-2-oyunu


    Total War: ROME II – Greek States Culture Pack (Ön Siparişe Özel)

    DLC Hakkında

    Greek States Culture Pack, Total War: ROME II’ye Tek Kişilik ve Çoklu oyuncu Sefer modlarında ve Özel ve Çoklu oyuncu Savaşlarında kullanılabilecek yeni bir Medeniyet ve üç yeni oynanabilir Fraksiyon eklemektedir. Greek States Culture Pack oyuna oynanabilir fraksiyonlar olarak diplomatik Atina, açıkgöz Epirus ve kuvvetli Sparta’yı eklemektedir. Bunların üçü de kültürel ve askeri zaferlere ulaşmanızı sağlayacak özel taktikler ve düşmanlarınızı savaşta ezmenizi sağlayacak ölümcül elit birimler sunmaktadır. Bu Yunan Devletleri bazı ortak amaçlara, felsefelere ve genel diplomatik hedeflere sahiptir. Ancak bağımsızlıklarına düşkün bu devletler sivil ve askeri zorluklara birbirinden çok farklı biçimde yaklaşmakta, bu da genellikle hem birbirleriyle, hem de dünyanın geri kalanıyla çatışmalara girmelerine neden olmaktadır.

    Yeni Özellikler

    Yeni Oynanabilir Fraksiyonlar – Atina, Epirus ve Sparta kendilerine has güçlü askeri birimleri, farklı özellikleri ve oyun tarzları sayesinde size birbirinden farklı sefer deneyimleri yaşatacaklar. Atina kendilerine teknolojik ve kültürel bonuslar sağlayan aydınlanmanın peşindeyken, Sparta’nın esirler üzerindeki hakimiyeti kendilerinin daha büyük bir köle nüfusuna sahip olmalarını sağlıyor; Epirus ise köy-konfederasyonu kökenleri sayesinde yerleşim yerlerinden daha çok bonus kazanıyor.

    Yeni Kültürel Özellikler – Tüm Yunan Devletleri kendilerine veya müttefiklerine ait bir bölgeyi savunurken savaş bonusu kazanırlar, başkentleri tarafından üretilen para miktarına bonus kazanırlar ve sınırları içinde kültürel dönüşüm hızları daha fazladır.

    Yeni Kültürel Amaçlar – Yunan Devletleri kendilerine has askeri, ekonomik ve kültürel zafer koşullarına sahiptir ve ayrıca Yunan tarihine dayanan çeşitli bonus amaçları da paylaşırlar. Ayrıca her fraksiyon kendine özgü olaylar ve ikilemlerle de başa çıkmak zorunda olacaktır.

    Yeni Askeri Gelenekler – Yunan Devletlerinin hepsi de kendilerine has üst seviye askeri geleneklere sahiptir: Atina filoları Ege’nin Çocukları ismiyle onurlandırıldıklarında gemilerinin çarpışma yetenekleri güçlenir ve yağmalar sırasında daha fazla gelir elde etmeye başlarlar. Sparta orduları Leonidas’ın Denkleri unvanını aldıklarında yakın savaşlardaki savunma kabiliyetleri gelişir ve bakım masrafları azalır. Epirus orduları ise Molossus’un Tazıları ismiyle korku salmaya başladığında yüksek saldırı bonusları kazanır ve asayişle ilgili sorunları daha rahat çözebilirler.



    Yeni Birimler

    Greek States Culture Pack ilk kez oynanabilir olarak karşınıza çıkan fraksiyonların birbirinden çekici birimlerine ek olarak, eşi olmayan, özellikle son derece elit ve öldürücü birimler de içermektedir.

    Mercenary Veteran Hoplites – [oynanabilir tüm fraksiyonlarda mevcuttur] Bir falanj mızraklarının parlak uçlarından, her basışta yerleri titreten düzgün adım yürüyüşlerine, hem görüntüsü, hem de sesiyle yüreklere korku salar. Bu kıdemli piyadeler en çok parayı verenin sözünden çıkmayacaktır.

    Thureos Hoplites – [Atina’ya özel] Bu askerlerin giydiği keten göğüs zırhları zayıfmış gibi görünse de aslında hem son derece pratik, hem de son derece dayanıklıdır. Tüm piyadeler gibi bu zırhın içindeki askerler de hem becerikli, hem de sert savaşçılardır.

    Thorax Hoplites – [Atina’ya özel] Bu ağır piyadeler zenginliğin ve statünün simgesi olan bronz göğüs zırhlarıyla dikkatleri üzerlerine çekerler. Mızraklar ve hoplon kalkanları kullanırlar ve falanj formasyonu ile düşmanlarını teslim olmaya zorlarlar.

    Agrianian Axemen – [Epirus ve Macedon’a özel] Agrianiler’in Paeonia kabilesi vahşi savaşçılara sahiptir. Bunlar korkunç ölüm makineleri olmanın yanı sıra baltalarını zorlu arazilerde tırmanma kancası olarak da kullanabilirler. Zeki generaller bu savaşçıları saldırılarda kullanmama hatasına düşmez.

    Aspis Companion Cavalry – [Epirus ve Macedon’a özel] Bir kralın savaştaki refakatçileri soyluları ve değerli arkadaşlarıdır. Refakatçi olarak seçilmek, mızrağınızı kuşanıp lordunuz ve efendinizle yan yana savaşmak için at sürmek büyük bir onurdur.

    Heroes of Sparta – [Sparta’ya özel] Thermopylae’nin ruhunu içlerinde taşıyan Sparta Kahramanları mızrak ve kalkanlarını büyük bir gurur ve eşi olmayan bir ustalıkla taşırlar.

    Polybolos Repeating Scorpion – [Tüm Yunan, Roma ve Kartaca fraksiyonlarının kullanabildiği Kuşatma Aracıdır] En ağır zırhlı düşmanlarının bile işini kısa sürede bitirebilen bu mancınık normal Scorpion’ın menzilinden fedakarlık ederek çok daha hızlı atış yapabilmektedir.

    Tortoise Armoured Battering Ram – [Tüm Yunan, Roma ve Kartaca fraksiyonlarının kullanabildiği Kuşatma Aracıdır] Bir yandan mürettebatına koruma sağlarken, diğer yandan yıkıcı bir çarpma gücüne sahip olan Tortoise akıllıca kullanıldığında hız ve açık alanda manevra dezavantajını hayli hayli kapatır.



    Yeni Binalar

    The Monument of Lacedaemon – [Sparta’ya özel] Sparta’nın üstün askeri askeri kültürünün bir sembolü olan The Monument of Lacedaemon askere alma masraflarını azaltır, bölgedeki kara birimlerinin moralini ciddi ölçüde arttırır ve tüm birimlere moral artışı sağlar.

    Oracle of Dodona – [Epirus’a özel] Bu kutsal bahçe Epirus rahip ve rahibelerinin yaşadığı yerdir. Oracle of Dodona şehrin büyümesini, bölge mutluluğunu, zenginliği ve diğer fraksiyonların Helen kültüre geçişini arttırır.

    Acropolis – [Atina’ya özel] Atina’nın üstün kültürünün ve mühendislik alanındaki mükemmelliğinin sembolü olan Acropolis Atina’ya ekstra garnizon kuvvetleri kazandırır, şehrin kuşatmalara dayanma kabiliyetini ve Atina ajanlarının Otorite eylemlerini arttırır.

    Fraksiyon Tarihi

    Atina Atina Parthenon gibi binalardan, Aristofanes, Plato, Sokrates ve Sofokles’in oyun ve çalışmalarına kadar bir çok eser ile kültürel başarı alanında büyük bir ün sahibidir. Aslında Yunan kültürünün Atinalılarca belirlendiğini söylemek mümkündür. Askeri olarak uzun süredir donanma üzerine yoğunlaşmış olsalar da, klasik dönemin geleneklerini devam ettirmekte; vatandaşların orduya hem piyade, hem de süvari olarak da katkıda bulunmaları da beklenmektedir.

    Epirus Epirus güneydeki büyük şehirlerin aksine birçok ufak şehir ve köyden oluşan bir Yunan krallığıdır. Tarım ve balıkçılığa dayanan bir topluluk olan Epirus İskender modeline dayanan, süvariler, okçular, hafif askeri birimler, falanj askerleri ve savaş fillerinden oluşan dengeli bir orduya sahiptir. Yunanca konuşan dünyada paralı askerleri de sıkça kullanmaktadırlar.

    Sparta Yaşamını savaşa adamış bir topluma sahip olan Sparta Yunan dünyasına hakimiyetini hissettirmiştir ve halen daha Helen döneminin en iyi askerlerini yetiştirmeye devam etmektedir. Sparta’nın köleleri ve vatandaş hakkı tanınmamış yerlileri diğer işlerle uğraşırken, vatandaşları asker ve şampiyon olmak için savaşçı kusursuzluğuna ulaşmaya çalışmaktadır. Savaşlarda eğitilen ve daha da dayanıklı hale gelen bu savaşçı ve liderler askeri disiplin ve erdemin canlı birer kanıtıdır. Tüm dünyada büyük bir merakla beklenen ve milyonlarca oyuncusu bulunan Total War serisinin yeni oyunu Türkçe altyazı ve menü seçenekleriyle oyun severlerin karşısına çıkacak.







  • Gayet kaliteli bir dlc, ön siparişle almak faydalı olacaktır.

    Siparişini bkm ekspress kullanarak d&r üzerinden verirsen oyun 56 liraya geliyor, aklında bulunsun.
  • http://www.aralgame.com/beta/pc-turkce-total-war-rome-2-oyunu

    ayda 7,5 tl taksitle aldım valla sonunda teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.