Şimdi Ara

Futbol Bölümü Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, iyi çalışmalar.

    DH Forum'a 2005'den beri misafir olmakla birlikte 2007'den beri üyeyim.

    Son 2 yıldır özellikle futbol bölümünde inanılmaz derecede kalite/seviye düşmüş durumda. Ben 32 yaşında birisi olarak futbol bölümüne girdiğimde seviyeli bir şekilde tartışabileceğim kişiler ararken forumda karşıma "yav he he, konuş konuş dinliyom", diyen tipler ile; alakalı alakasız her konuyu gelip baltalayan, bu forumu adeta ortaokul bahçesine çeviren kişiler peydah oldu. Ve bu sebeple de ben dahil bir çok kişinin foruma girme eğrilerinde düşüş var. Bilirsiniz ki bir çok kişi artık hiç girmiyor.

    Ülkemizde futboldan ziyade takım fanatikliği had safhada..Futbolu çok da sevdiğimiz söylenemez aslında, bir çoğumuz futbolun değil takımların sevdalısıyız. Ve bu sebeple forumda fanatizme ait futbol bölümünde karakter olarak objektifliğe biraz daha yakın, empatiden bihaber olmayan kişilerin ağırlıkta olması gerekiyor ki herkesin gelip zevkle yorum yapabileceği ya da okuyabileceği nezih bir yer olsun.

    He! Şaka, geyik, takılmalar v.s olmayacak mı? Tabi ki olacak ve olmalı da..Ama her şeyin belli bir seviyesi ve üslubu olmalı.


    Bu duruma alınacak bir çok önlem var. En azından kimlikli bir onay ile kişilerin futbol bölümüne gerçek ad ve soyadı ile girmesi ya da kayıt edilmesi sağlanabilir. Tamam, Sizin de ticari kaygılarınız olabilir, anlıyorum. Ancak “para kazanacağım” diye de seviye düşüklüğüne ve bu keşmekeşe göz yumarsanız ileride azımsanmayacak derecede bir üye kaybıyla maddi kayıp da yaşayabilirsiniz. Ayrıca kaliteyi bir şekilde arttırarak ileride daha fazla üye kazanımı olmayacağını nereden biliyorsunuz?

    Ayrıca "qarakedi" isimli kardeşime yazdığım cevaba istinaden bana verilen 15 günlük cezayı da yorumsuz bir şekilde sizin değerlendirmenize bırakıyorum. İyi günler.



    quote:

    Orijinalden alıntı: qarakedi

    Şu Malatya ve Ankaragücü hikayelerini söyleyenler bırakın bu ayakları. Ahmet Çakar da Avrupa da Gs hakem satın aldı diye çok iddialıydı ama cevabını aldı.
    Ortada bir gerçek var Mahkeme ve UEFA gerçeği. Tüm dünya sizleri artık şikeci olarak biliyor. Nasıl Juventus ve Marsilya şikeci diye biliniyorsa.


    Malatya "hikayesini" o zamanlar Malatya'da oynayan kişi çıkıp televizyonda "Bize Galatasaray tarafından araba gönderildi.", diyor.

    Sizin bu teşvik konularındaki ağır abiniz Ergün Gürsoy varken , size nacizane tavsiyem bırakın bu "geçmişi araştırma" mevzularını..Geçin bizimle dalganızı. "Şikeci Beşiktaş ve Şikeci Fenerbahçe"..Hepsi bu..Boş verin geçmişi.



  • sonuna kadar katılıyorum sadece proveke etmek için giren çok sayıda insan var bu siteye onlar yüzünden kendi aramızda bile konuşamaz olduk
  • İyi bir insan, Saygın bir üye, önemli bilgiler paylaşımı, ve değerli arkadaşlar bulabilmek için forma katıldım bu bağlamda SPOR BÖLÜMÜNDE yazılanları gördükten sonra BÖLÜME girmeme karar aldım,

    ŞİKENİN RENGİ bellidir,

    Bilen biliyor,
    Herşeyden önemlisi ALLAH biliyor !
    Gerisi gerçekten önemsiz

    Bu konuda kışkırtmalar dolayısı ile gösterimden kaldırılır.
  • Bu forumda 2005'ten beri üyeyim ve son zamanlarda sadece okumak ile yetiniyorum.

    2005'ten beri bu forumda kişisel olarak tanıdığım bir çok insan oldu ve hiç birisiyle aramda bir bozukluk olmadı.

    Hatta tanıdığım hiç bir kişinin attığı mesajdan rahatsız olmadım.

    Ama tanımadığım insanların attığı mesajların büyük kısmı beni gaza getirdi. Bu yüzden aktif olarak yazmamaya başladım.

    Forumla ilgili şikayetim zaten 1 senedir bellidir.

    Ancak bu şikayeti aşmanın sadece 1 yolu var:

    Donanım Haber futbol bölümünde olan yazarların en az 2 senelik bir geçmişi vardır. Tabii fake üyelikleri saymazsak. Eskiden Bakkal Gazi, Pier De Sans, fenerlix, stigmata, eagle_eagle, Manero gibi kardeşlerim ve abilerimle halı saha maçları düzenlerdik ve birbirimizi tanırdık. Hatta bazı abilerimiz işi büyütüp birbirleri ile alışveriş vs.. gibi şeylerde yaptılar ve çok iyi dost oldular. Hatta biz Beşiktaşlılar zaten bir çok maça hala beraber gideriz en az senede 1 defa.

    İşte bu provakasyonları aşmanın en iyi yolu birbirimizle dost olmaktır. Yani bunu gerek halı saha gerek mangal partileri, gerek maçları beraber seyrederek yapabiliriz. Mesela statta seyretme imkanı bulamayan arkadaşlar derbi maçları toplanıp beraber seyredebilirler.

    Mesela bir GS-BJK maçını forumdaki GS'liler ile beraber izleyebiliriz. İnanın kavga çıkartacak ve küfürlü staşmalar yapacak kadar kalitesiz insanlar yoktur bu forumda.

    Ama iş klavyeye gelince, karşımızdaki rakip taraftarı kiisel olarak tanımadığımız için onun kişiliğini ön yargılarımızla oluşturuyoruz ve yazdığımız şeyler bu yüzden kırıcı olabiliyor. Hatta oluyor çoğu zaman.

    Bu yüzden kimlik kaydından daha önemli olan bir şey dost olmaktır.

    Havalar güzelken bir halı saha maçı ya da mangal partisi yapılabilir. Hatıra fotoğrafı çektirilebilir.

    İnanın aramızdan çok iyi dost olacak kişiler çıkacaktır ve forumda hep beraber fake üyeliklere karşı birbirimizi savunuruz.

    Dost olmak herşeyden iyidir bana göre.
  • Vural hocaya uyarı yanlış verilmiş. Karşı taraf ceza almış mı acaba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

    galatasaraylilari banlasinlar forumda sorun fln kalmaz itiraz edebilcek var mi bu dusunceye ?

    Bunun galatasaray'la alakası yok bütün takımlar için geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

    galatasaraylilari banlasinlar forumda sorun fln kalmaz itiraz edebilcek var mi bu dusunceye ?

    Soylenecek cok laf varda yeri degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kimlikle kayıt olma durumu imkansız bir olaydır. Size şu anda çok iyi fikir gibi görünebilir, ancak bilmenizi isterim ki, bu düşüncenin uygulanmamasının ticari kayıp ile uzaktan yakından alakası yoktur.

    Alıntı yaptığınız üyenin bazı yazılarında tahrik edici, cevap verme isteği uyandıran bir yazı kısmı var. Fakat siz de iğneleyici yorumlarda bulunmuşsunuz.

    Belli ki, niyetiniz kötü değil, belki yazı yazan kişinin de niyeti kötü değil. Ancak bu tür yorumlar, forum ortamına taşındığı için diğer katılımcılarında bu yorumlara yorum atacağını düşünürsek eğer, polemik çıkacak bir tarz mesajlardır.

    Mesajlarından rahatsız olduğunuz üyenin yazılarına illa cevap atacaksınız diye bir kaide yok. Muhatap olmak yerine şikayet butonunu kullanmanızı isteriz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Öncelikle kimlikle kayıt olma durumu imkansız bir olaydır. Size şu anda çok iyi fikir gibi görünebilir, ancak bilmenizi isterim ki, bu düşüncenin uygulanmamasının ticari kayıp ile uzaktan yakından alakası yoktur.

    Alıntı yaptığınız üyenin bazı yazılarında tahrik edici, cevap verme isteği uyandıran bir yazı kısmı var. Fakat siz de iğneleyici yorumlarda bulunmuşsunuz.

    Belli ki, niyetiniz kötü değil, belki yazı yazan kişinin de niyeti kötü değil. Ancak bu tür yorumlar, forum ortamına taşındığı için diğer katılımcılarında bu yorumlara yorum atacağını düşünürsek eğer, polemik çıkacak bir tarz mesajlardır.

    Mesajlarından rahatsız olduğunuz üyenin yazılarına illa cevap atacaksınız diye bir kaide yok. Muhatap olmak yerine şikayet butonunu kullanmanızı isteriz..



    "iğneleyici" de olsa cevap yazmayacaksak, doğru ya da yanlış bir sekilde kişilere kendi fikrimizi belirtmeden şikayet butonunu kullanacaksak bu forumun ne anlamı var ki? Yeter ki tüm bunları kabul edilebilir bir üslubla yapalım.Ki benim ceza aldığım diyalogta da sıkıntı yok..Gayet seviyeli bir diyaloğa girmişiz..

    Tekrar ediyorum, benim derdim üslubta..

    Ayrıca kimlik ile kaydın neden olamayacagını biraz açar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi, konu dışı bölüme mesaj yazabilmek için cep telefonu onay gerektiren bir bölüm olduğunu biliyoruz. Diyelim ki bir üye sergilediği davranışlardan dolayı süresiz ceza aldı.

    Tekrar kayıt olup o bölüme üye oluyor vadedelim. Sizce gerekli numarayı nasıl buluyordur? Ayrıca TC numarası bulmak zor olmasa gerek? Başka birisinin haberi olmaksızın TC numarasını kullanabilirler. Bu numaranın gerçek sahibi, yarın bir gün foruma kayıt olmaya çalıştığında sistem, "Bu TC numarası ile daha önceden kayıt olunmuş" gibi bir uyarı verse? Vay efendim benim numaramı kim kullanmış, siz buna nasıl izin verdiniz vs vs" Ayıkla pirincin taşını

    Diğer konumuza gelince, burası bir forum. Yüz binlerce üyesi olan bir forum. Mesela ben sizin dediklerinizi tatlı bir polemik olarak algılaya bilirim. Ancak bazı kesimler öyle anlamayabilir. Bu sebeple sert polemiklere girilir. Bu polemiklere girilen kaynak sorumlu bulunur.

    quote:

    Sizin bu teşvik konularındaki ağır abiniz Ergün Gürsoy varken


    Bu söylem rencide edici bir söylemdir. Tabiri caiz ise yangına körükle gitmektir. Sert polemiklere açık bir yorumdur. Daha yapıcı, iğneleyici olmadan da mevzuları yazabiliriz öyle değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

    galatasaraylilari banlasinlar forumda sorun fln kalmaz itiraz edebilcek var mi bu dusunceye ?


    İşte konuyu açan arkadaş SENİN GİBİLERDEN bahsetmiş, Seviyesiz yorumunla katki sağlaman çok anlamli oldu.. Sen ve Senin gibiler yüzünden Artik spor bölümü çiğrindan çikti.. Ciddi sorulan HER soruda cevap dağarciğiniz dar olduğu için Yaw he yaw diyip duruyosunuz..... Yazin çizin Türlü türlü kişkirtmalar türlü türlü üstü kapali hakaretler ediyosunuz, Cevabini Güzelce verdiklerinde de '' Yaaaaa bak ne diyo yaaaa '' Diye ağliyosunuz... Oldu güzelim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 29 Haziran 2013; 1:27:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Şimdi, konu dışı bölüme mesaj yazabilmek için cep telefonu onay gerektiren bir bölüm olduğunu biliyoruz. Diyelim ki bir üye sergilediği davranışlardan dolayı süresiz ceza aldı.

    Tekrar kayıt olup o bölüme üye oluyor vadedelim. Sizce gerekli numarayı nasıl buluyordur? Ayrıca TC numarası bulmak zor olmasa gerek? Başka birisinin haberi olmaksızın TC numarasını kullanabilirler. Bu numaranın gerçek sahibi, yarın bir gün foruma kayıt olmaya çalıştığında sistem, "Bu TC numarası ile daha önceden kayıt olunmuş" gibi bir uyarı verse? Vay efendim benim numaramı kim kullanmış, siz buna nasıl izin verdiniz vs vs" Ayıkla pirincin taşını

    Diğer konumuza gelince, burası bir forum. Yüz binlerce üyesi olan bir forum. Mesela ben sizin dediklerinizi tatlı bir polemik olarak algılaya bilirim. Ancak bazı kesimler öyle anlamayabilir. Bu sebeple sert polemiklere girilir. Bu polemiklere girilen kaynak sorumlu bulunur.

    quote:

    Sizin bu teşvik konularındaki ağır abiniz Ergün Gürsoy varken


    Bu söylem rencide edici bir söylemdir. Tabiri caiz ise yangına körükle gitmektir. Sert polemiklere açık bir yorumdur. Daha yapıcı, iğneleyici olmadan da mevzuları yazabiliriz öyle değil mi?


    TC kimlik numarası bulmak hiç zor değil tabi ki. Ben "kimlik onaylı" bir sistemden bahsediyorum. Yani nüfus cüzdan fotokopisi size ulaştırılacak, gerekirse dilekçe ile.

    Benim ceza almama sebep olan alıntılı bölüme "rencide edici" , "sert polemiklere açık" bir yorum demeniz bence forumun selahiyeti açısından çok sevindirici. Eğer ben bu sözlerden dolayı 15 gün alıyorsam artık içim rahat..Çünkü bir çok kişi forumdan/bölümden sınırsız uzaklaştırılacaklar.

    quote:

    Daha yapıcı, iğneleyici olmadan da mevzuları yazabiliriz öyle değil mi?
    Sanırım ceza almama sebep olan cevaptan bahsediyorsunuz. Son 15 yılı kast ederek baştan aşağı provokasyon kokan bir konuya yazabildiğim kadar rencide edici olmayan bir şekilde yazdım. Ancak siz İlkokul 5 mantığına göre ya da "Vatandaşlık" ders müfredatına göre çok güzel bir öğüt vermişsiniz. Teşekkürler. Ancak neden cevap yazayım ki hiç gerek yok! "Şikayet et" butonu ne güne duruyor di mi?

    Neyse, bütün satırlarınızda haklı olduğunuzu düşünelim. Benim aldığım 15 günlük ceza da dahil. Cezaların da gayet hakkaniyetli bir şekilde verildiğini düşünelim.

    Sorum şu: Devamlı "şikayet et" butonunu kullanacağız, kişiler tekrar üye olabilecekler ve bu düzen böyle gidecek öyle mi? Başka bir öneriniz yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vural_kral -- 29 Haziran 2013; 10:13:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    quote:

    Sizin bu teşvik konularındaki ağır abiniz Ergün Gürsoy varken


    Bu söylem rencide edici bir söylemdir. Tabiri caiz ise yangına körükle gitmektir. Sert polemiklere açık bir yorumdur. Daha yapıcı, iğneleyici olmadan da mevzuları yazabiliriz öyle değil mi?


    Sevgili stones,

    Arkadaşın söyleminide analiz edelim...

    Orijinalden alıntı: qarakedi

    Şu Malatya ve Ankaragücü hikayelerini söyleyenler bırakın bu ayakları. Ahmet Çakar da Avrupa da Gs hakem satın aldı diye çok iddialıydı ama cevabını aldı.
    Ortada bir gerçek var Mahkeme ve UEFA gerçeği. Tüm dünya sizleri artık şikeci olarak biliyor. Nasıl Juventus ve Marsilya şikeci diye biliniyorsa.


    Ne yaptırım uyguladınız merak ediyorum. ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Haziran 2013; 14:47:48 >
  • Önce yetkili arkadaşlara nasıl yöneticilik yapılır onu öğretelim.Cins cins uyarılar alıyoruz sürekli ve ne tesadüftür ki aynı mesajı avatarının altında Gs'li bir üye attığı zaman genelde mesajı bile silinmiyor.Ama bir bakmışım ki bana 15 günü çoktan onaylamışlar, veyahut Fb'li birine de aynı şekilde.Adam gibi verilsin cezalar herkese, aynı mesajı biz atıyoruz 15 gün, söz konusu üye güruhu atıyor, şikayet ediyoruz aman hocam olur arada.Bak sen şu işe..

    Aman da geçmişi temiz, 3+ yıllık üye şeklinde sığ değerlendirmeler ile yönetici alımı yapılmasın..
  • Kusura bakmayın ama özellikle futbol bölümünden sorumlu bütün yöneticiler işini kesinlikle hakkı ile yapmıyor.Son 3-4 aydır ne Fenerlisi ne Beşiktaşlısı foruma girmekten zevk almıyor, hatta yaşı küçük Galatasaraylılar olmasa nerdeyse hayalet bölümlere dönüşücez.

    Benim bir önerim var, futbol bölümünü koomple Galatasaray bölümü olarak değiştirin herkes rahatlasın.
  • 29 dan beri cevap yazarsınız diye bekliyorum, anlaşılan değişen pek birşey yok.

    Şimdi sorarım.
    UEFA aldığı karara göre hareket ediyorsanız yanlış yapıyorsunuz lakin itiraz süreleri henüz dolmadı.
    Aynı uefa şike yaptığını kabul eden romen takımına erteleme verdi. Yani kaynak gösterdiğiniz sözde kurum bu kadar adilane.
    Şike sürecinin siyasi olduğunu mevcut iktidarın futbola el uzattığını sanırım bir siz görmüyorsunuz.
    Yok biz Üyeleri sıkmayalım onlar velinimetiniz derseniz diğer büyük çoğunlukda sizin üyeleriniz yanlış yaparsınız.
    Bir tarafa olabildiğine özgür diğer taraftara kısıtlama olmaz. O zaman kuralıda değiştirin.

    Donanım futbol ve üst yönetimindeki bazı arkadaşlarımız futbol ve futbol kültüründen maalesef uzak.
    Ondandır ki senelerdir futbol bölümleri bu halde.

    Saygılar, selamlar arkadaşlar...
  • Vallahi bravo ya!

    Bu bölüme konu açıyorum ve sorunum ile alakalı kişileri bekliyorum. Bir kişi bile gelip beni eleştirecek dahi yorum bile yapmıyor.
    Sözüm ona "sessizlik" ile bana cevap mı verdiğinizi sanıyorsunuz?

    Tabi, ne işiniz var burada? Gidin güncel üye sayısına bakın ve bununla birlikte şirketlerle reklam pazarlığı yapın..
    3 üye gider 33 üye gelir ne de olsa di mi?

    Evet evet! Vallahi bravo size..
  • bu yapılan faşizanlık değildir de nedir

    dh ileri gelenleri gs tarafında mı


    konu malatyadan açılınca gururları mı incindi..

    hani f5 6s 8taş tabirleri yasaktı..hani bi adama tüpçü desek bile ceza ve uzaklaştırma alıyorduk..ne oldu bu son olaylar ile hepsi çöpe gitti

    sizin isteiğiniz futbol bölümünde seviyeli yorum değil kaos ortamı oluşması..birine küfür edecek olan feyk üyelik alsın birkaç kişi onun sayesinde uzaklaştırılsın onlar da feyk hesap açsın reytingler tavan yapsın..bu meseleden bu ortaya çıkıyor
  • Forumda mesaj sayısının altında üyenin yaşı yazarsa ben bazı meselelerin daha kolay çözümleneceğini düşünüyorum. Karşındakine saygı duygusu ön plana çıkabilir.

    Gslilerin de şikayetçi olduğu Uefa kupası neslinin sayısının fazla oluşu ve her konuyu sabote etmeleri forumun kalitesini bariz düşürmüştür.

    Bu genç arkadaşlarımız tam gaz gidiyorlar, ancak bir insan nerde duracağını da bilmelidir.

    Yaşım 32. Malum 3 Temmuzla alakalı bir konuya bu devletin adaletine ve polisine güvenmediğimi belirttim. Lise talebesi bir kardeşimiz alıntılayıp sen bu ülkenin yasasını polisini nasıl tanımazsın deyip sanki bir örgüt mensubuymuşum gibi çirkinleştirmeye başladı olayı.

    Aslında yapmak istediği benim Beşiktaşlı oluşum kendisinin Gsli olduğundan, söz konusu şike olunca üste çıkıp karşı tarafı etiketlemek.

    Ben ülkem ve bayrağım için terörle mücadele etmiş vatanseverim, bu genç arkdaşımız yüzündeki sivilcelerden dolayı intiharın eşiğine kadar gelmiş takıntılı biri.

    Forumdaki bu hal çok sevimsiz ve kalitesiz. Ya toplanıp yüzyüze görüşüp çözüm arayalım birbirimizi daha iyi tanıyalım ya da böyle devam.
  • Partizanlığın ve fanatizmin had safhada olduğu bir ülkede bu tür polemiğin ve karmaşanın olması zaten kaçınılmazdır. Yönetimin uygulayacağı yaptırım forum korullarına aykırı hareket edenleri eksiksiz ve hakkaniyetle cezalandırmak olmalıdır. Kimlik uygulamasına ben de katılıyorum, sosyal medyada nasıl ki kişilere ve kurumlara hakaret suç olarak delil sayılıyorsa bu tür bir uygulamayla forumda dirlik ve düzen sağlanabilir. En azından herkes yazacağı mesajlara özen gösterir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.