Şimdi Ara

Çipset Arızasına 250 TL Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde uzun süre kullanmadığım Packard Bell easy Note diz üstü bilgisaçar var. 3-4 aylığına 2. bilgisyar lazım oldu.
    İşlemcisi Core Duo
    Ekran kartı nvidia 1gb (modelini bilmiyorum)
    Ram:1 Gb Hard disk 250GB
    Bilgisyar çalışmıyordu tamirciye götürdüm bana çıma çipset istersem 100TL 3 ay garantili sıfır istersem 250TL masrafı olduğu söylendi.
    Donanım konusunda çok cahil olduğum için kararsız kaldım.
    Bu fiyatlar normal mi? ve bu bilgisayar tamir ettirmemi değer mi?
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.



  • Özellikler fena değilmiş aslında, 3-4 aylık bir süre sonra işiniz kalmayacaksa bu masrafı ettiğinize değmez sanki.. Bir de sıfır parça almak isterseniz tamirci bu işlemi gerçekleştirirken yanında bulunup sıfır kutuyu açtığını görmelisiniz. Çünkü yine bir yerlerden çıkma bulup takabiliyorlar.. Genelde tamirciler birkaç seçenek sunuyorlar ve ben en ucuzunu seçiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozocino

    Özellikler fena değilmiş aslında, 3-4 aylık bir süre sonra işiniz kalmayacaksa bu masrafı ettiğinize değmez sanki.. Bir de sıfır parça almak isterseniz tamirci bu işlemi gerçekleştirirken yanında bulunup sıfır kutuyu açtığını görmelisiniz. Çünkü yine bir yerlerden çıkma bulup takabiliyorlar.. Genelde tamirciler birkaç seçenek sunuyorlar ve ben en ucuzunu seçiyorum.

    Sıfır kutuyu açma konusunda katılıyorum. İlave olarak 250 tl vermeyi düşünüyorsanız laptopı(arızalı haliyle) satıp +250 koyarak yeni bir netbook alabilirsiniz işinizi görecekse eğer
  • @ozocino çok teşekkürler. 3-4 ay 2. bilgisayara ihtiyacım var. Bu olmasa bile mecburen başka bir tane almam lazım. 3-4 ay içinde fazla masraf yapmak istemiyorum. 3-4 ayın sonunda da internete girmek için kullanmayı düşünüyorum. En iyisi sizin dediğiniz yöntem en ucuz olanı seçeneği seçmek.

    @CeCCilo teşekkürler. Bilgisayarı uzun süre kullanmadığım için başka arızası çıkabilir sattıkdan sonra alıcıya yeni sorunlar çıkarabilir. Birde acil bilgisayar lazım şimdi satma alma işi uzun sürer.
  • her türlü pc sounuyla ilgili çare bulabileceğin bir site tavsiye edebilirim.
    BURAYA TIKLA
  • @viatka, teşekkürler. Bilgisayarı 100TL vererek tamir ettirdim. Tamirci bu arıza bir kere oldumu sürekli tekrarlar dedi. 2-3 ay idare etsin yeter, zaten 2. bilgisayarım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.