Şimdi Ara

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA UCUZ CAM FİLMİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar perşembe gününe kadar aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum. Yan ve arka camlara 1 numara film düşünüyorum. Montajı iyi yapan mümkünse 50 lirayı geçmeyecek yer tavsiye eder misiiniz teşekkürler.



  • 50 liraya benim bildiğim kadarıyla mümkün değil. Ankara ve Antalya için konuşuyorum 150-200 den başlıyor

    Eğer 50 ye halletmek istiyorsan bauhaus da kaliteli filmler rulodan kesilerek satılıyor. 120cm eni var, metresi 5tl. bir arabaya da 20 tl civarında malzeme gidiyor. Hadi acemilik payı da katalım 30tl lik film, 5 lira camsil 5 lira da uygulama aparatları alırsan 30-40 tl ye 3 4 saat uğraşarak kendin yapabilirsin. Youtube da ingilizce/türkçe arayarak birçok uygulama videosu bulabilirsin. Bi dene istersen
  • 50liraya yapan yerler vardı istanbulda ancak bunda işçilik önemli olduğu için tavsiye istedim. 1 2yil idare etsin beni sonra aracimi satacagim zaten. Kendim de ugraşsam yaparım sanırım ama onu öğrenene kadar çok vakit harcarim. Perşembe gününe kadar yaptirmam lazım zira perşembe istanbuldan ayrılıyorum. Yine tavsiye bekliyorum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul aksarayda iskinin arkasindaki parcacilarda 50 tl ye komple aracı çeken bi yer var. Yanliz randevu ile çalışıyolar. Haftaiçi belki randevu gerekmez.

    geçerken baktım ayrıntılı incelemedim. işçilik iyi gibi duruyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 25 Haziran 2013; 6:15:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.