Şimdi Ara

Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
9
Favori
58.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ürün 2 gün önce elime geçti hem anca vakit bulabildim hem de kutusunu açar açmaz değil de en azından birkaç gün kullandıktan sonra yazmak daha mantıklı geldi. 3-5 fotoğraf ile birlikte 2 günlük deneyimlerimi sizlerle paylaşayım istedim. Ürün henüz Türkiye'de yok Amerika fiyatı 79,90 yani 80 dolar. Bendeki ürün Amerika'dan geldi fakat Logitech'in Türkçe sitesine eklendi yeni G serisi ürünleri en azından buradan yola çıkarak yakın zamanda geleceğini düşünüyorum ben. Ürünün alternatifi Logitech markasında bence kesinlikle G35. Birkaç ufak farklılık dışında teknik özellik anlamında fark yok. Benim gibi deri kulaklık kullanamayanlar için çok güzel düşünülmüş ve sadece düşüncede de kalmamış.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Birçok konuda G35 ile benzer özelliklere sahip fakat en büyük fark kullanılan malzeme. G35'te deri kullanılırken G430'da kulak ve kafanın üzerine gelen bant kısmında iddia edildiği üzere sporcu kıfayetlerinde kullanılan, daha az terleten ve rahatsız etmeyen kumaş gibi bir malzeme kullanılmış. Ayrıca kulak ile temas eden kısımlardaki parçalar çıkartılabiliyor ve yine malzemesi sayesinde yıkanabiliyor. Benim gibi deri kulaklık kullanamayanlar için güzel bir alternatif olmuş.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi
     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Açıkçası yazılanların çoğundan pek bir şey anlamadığım için teknik özelliklerini aynen sitesinde yazdığı gibi kopyalayacağım. Sürücülerin boyutunun 40mm olması dışındakilerle ilgili bilgim yok. Merak edip araştırmadım da açıkçası.

    Sistem Gereksinimleri
    Windows® 8, Windows® 7 veya Windows Vista® işletim sistemi
    USB bağlantı noktası
    7.1 Surround ses yazılım yüklenmesini gerektirir*

    Teknik Özellikler
    Kulaklık
    Sürücü: 40mm
    Frekans yanıtı: 20Hz-20KHz
    Empedans: 32 ohm
    Hassasiyet: 90 dB SPL/mW
    Mikrofon Toplama düzeni: Kardiyot (Tek yönlü)
    Tür: Basınç Gradyanı Elektret Kondensatörü
    Frekans yanıtı: 50-20 KHz
    Hassasiyet: -40dBV/Pa re: 0dB = 1 Pa, 1KHz
    Test koşulları: 3,0 V, 2,2 K Ohm

    Yine G35 ile kıyaslanacak birkaç özelliğinden bahsetmem gerek. İlk olarak G35'te kulaklık üzerinden sesi kontrol edebiliyorsunuz ve 3 adet makro tuşu mevcut. Ayrıca G35 yine mikrofonu yukarı kaldırdığınızda kendisi otomatik olarak kapatma yani "Mute" özelliğine sahip. Bunda fotoğraflardaki gibi kablo üzerinden kontrol ediyorsunuz mikrofonu ve sesi. Ses kontrolü yine analog şekilde. Ben önceki kulaklığımda da kulaklıktan sesi sonuna kadar açıp klavyedeki teker üzerinden kontrol ettiğim için alım kararımda etkili rol oynamadı fakat buna çok önem veren, illa sol kulaklığın üzerinde de bir teker olsun diyen olursa bilemem.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    3 adet makro tuşu G35'te yine mevcuttu fakat burada tercih edilmemiş.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Bir diğer farklılık ise girişlerinde. G430 beraberinde adaptör ile geliyor ve kulaklığı -henüz deneyemedim fakat- sanırım telefon gibi şeylerle kullanmanıza da olanak tanıyor. Ayrıca 7.1 Surround özelliğini kullanmak istemezseniz, buna rağmen G230 yerine G430 aldıysanız normal 3.5 jaklarla da takabiliyorsunuz bilgisayarınıza. Kablosu da bir hayli uzun. Kendi bantı var kablo üzerinde şarj aletlerindeki gibi onunla kabloyu toplayarak kısaltabiliyorsunuz ben bir miktar kısalttım. Fotoğraflarda da görülebileceği gibi örgülü kablo kullanılmış.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Kulaklığın boyunu dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bu zaten standart bir şey. Malzeme kalitesini arttırmak için böyle bir yola başvurmuşlar. Birçok üst seviye kulaklıkta olan bir şey zaten artı veya eksi olarak değerlendirilemez fakat olmasa, yerine plastik kullanılsa kesinlikle eksi olurdu.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Kutu açma ile ilgili fotoğraf koyma gereği duymadım yeni G serisinin kutularında geliyor. İnternette fotoğraflar zaten bol bol mevcuttur diye düşünüyorum. İçinden ufak bir kullanım kılavuzu ve bir kitapçık daha çıktı onda da birkaç yerdeki teknik servis numaraları vb. şeyler yazıyordu. Garanti belgesi göremedim kutuda. Sanırım Amerika buna benzer problemleri çoktan çözmüş seri numarasından herşeyi halledebiliyor diye düşündüm garanti belgesi göremeyince. Yine kutudan yazılım için gerekli herhangi bir CD falan da çıkmıyor indirip kurmanız gerekli. Bende zaten yüklü olduğu için bilgisayara taktım ve direk tanıdı. Yazılımla ilgili fotoğrafları da koyacaktım fakat DH sunucularına fotoğrafları eklerken hata aldım daha sonra eklerim onları da.

    Kişisel deneyim olarak 7.1 Surround destekli oyun henüz oynamamış olsam da CS:GO'da önceki kulaklığım Logitech H150 ile arasında bariz fark olduğunu söyleyebilirim. CS:GO'da ayarlardan 5+1 seçili iken denedim tizleri de yüksek kullandığım için şu anda ciddi anlamda AWP dürbün açtığında onu bile duyabiliyorum. Belki önceden de duyuluyordu fakat bu kadar bariz anlaşılamıyordu. 7.1 Surround yani 360 derece ses özelliğinde belki oyunun desteğinin olmaması sebebiyle uçurum fark var diyebileceğim kadar fark göremedim. Bir ara destekleyen oyun varsa diye bakacağım. Belki de oyunun desteğiyle alakası bile yoktur pek bilgim olmadığını itiraf edeyim 7.1 Surround konusunda. Eskiye kıyasla yine sesten yer belirleme konusunda bariz şekilde daha başarılı olduğu bir gerçek fakat bunun sebebi 7.1 Surround özelliği mi yoksa daha kaliteli sürücülerin veya sebebi neyse onların kullanılması mı bilemiyorum. Surround'un nasıl açıldığını yine fotoğraflar yüklense gösterecektim. Yazılım aracılığıyla açıyorsunuz. Normal sesler ilk açtığınızda tuhaf geliyor fakat birkaç dakika sonra alışılıyor. Ben normal kullanımda Stereo olarak kullanıyorum oyunlarda Surround'u açıyorum.

    Kulaklıktan diğer memnun olanlar da Skype ile görüştüğüm arkadaşlarım. Oyunda yüksek sesle oynarken kulaklığımdan çıkan sesin dışarı gitmesi ve tekrar duyulması, açtığım müziği onların da biraz olsun duyması gibi bir durum artık söz konusu değil. Mikrofon kaliteli ve daha kısık sesle konuştuğumda da anlaşılabiliyor. Bunlar kendi deneyimimden çok, Skype, Teamspeak gibi programlar vasıtasıyla görüştüğüm kişilerin deneyimleri. Geceleri oyun oynarken özellikle konuşma konusunda sıkıntı yaşıyordum sesim kısık gittiği için şu anda öyle bir sorun yok. Ses yüksekliği konusunda yine H150 ile arasında uçurum diyemesem de fark var. Kalite konusuna değinmiyorum bile. Klavye, fare gibi diğer Logitech G serisi ürünlerine kıyasla yazılım konusunda büyük bir eksikliği diyemesem de olsa daha iyi olurdu diyebileceğim tek özellik otomatik oyun tanıma özelliği. Her oyuna ayrı profil atayabilsek yazılımı kusursuz diyebilirdim.

    Surround yazılım üzerinden etkinleştiriliyor ve ayarları buradan yapılıyor.
     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Ekolayzer ayarları basitçe Bas ve Tiz olarak ya da detaylı şekilde yapılabiliyor.
     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    G tuşlarına ses ayarlarını ya da önceden tanımlanmış ses avatarlarını atayabiliyorsunuz sesinizi değiştirmek için.
     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi
     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi

    Kulaklığı kullanmaya başlayalı 1 ayı geçmiş arkadaşlar incelemeyi tamamladım. Şurası eksik olmuş veya şöyle olsa daha iyi olurmuş gibi yapıcı eleştirilerinize açığım ayrıca merak ettiğiniz, sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince, bildiğim kadarıyla cevaplarım. Kontrol ettim fakat yine de gözümden kaçan imla ile ilgili bir hatam olmuşsa da belirtirseniz seve seve düzeltirim. Eğer mesajda bahsedilenler kısmına beni eklerseniz bildirim geleceği için daha çabuk cevap verebilirim.
    Son olarak da hem mesaj uzun olduğu hem de fotoğraf içerdiği için alıntı yapmazsanız forum yönetimini ve kullanıcılarını rahatsız etmemiş oluruz. Şimdiden teşekkürler.



    Kendi sesini duymak istemeyen arkadaşların yapması gerekenler:
    Ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarına gelin orada Hoparlör/G430 Gaming Headset'e sağ tıklayıp Özellikler/Düzeyler'e gelin ve mikrofonu sessize alın. Dediğim adımları sırasıyla yaparsanız sesiniz karşıya gidecek fakat siz kendi sesinizi duymayacaksınız.

     Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 31 Mayıs 2015; 19:11:14 >







  • Güzel inceleme olmuş emeğine sağlık. G tuşu olmaması ve ses açıp kapama tuşlarının kulaklık üzerinde olmaması kulaklığın eksi yanları olmuş bence. Ama dediğiniz gibi deri kulaklık sevmeyenler için cidden birebir olmuş. Bende iki gündür G930 kullanıyorum hafiften terletiyor ama hiç sıkma kasma falan yok. benimde eski kulaklığım H150'ydi, gerçekten çok fark ediyor. bu kulaklığın alternatifi g35 olabilir. Kablolu ve G tuşu olsun diyenler için.

    Yazılım Cd'sini artık ürünlerin içerisine koymuyor olsalar gerek çünkü benimkinin içinden de çıkmadı. İnternetten indirip yükledim bende.

    Tekrardan emeğine sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet0101

    Güzel inceleme olmuş emeğine sağlık. G tuşu olmaması ve ses açıp kapama tuşlarının kulaklık üzerinde olmaması kulaklığın eksi yanları olmuş bence. Ama dediğiniz gibi deri kulaklık sevmeyenler için cidden birebir olmuş. Bende iki gündür G930 kullanıyorum hafiften terletiyor ama hiç sıkma kasma falan yok. benimde eski kulaklığım H150'ydi, gerçekten çok fark ediyor. bu kulaklığın alternatifi g35 olabilir. Kablolu ve G tuşu olsun diyenler için.

    Yazılım Cd'sini artık ürünlerin içerisine koymuyor olsalar gerek çünkü benimkinin içinden de çıkmadı. İnternetten indirip yükledim bende.

    Tekrardan emeğine sağlık

    Teşekkürler yorumlarınız için. Ben klavye olarak G510 kullanıyorum halihazırda ses tekerim ve bolca makro tuşum olduğu için benim için eksiklik sayılmaz fakat kişiden kişiye değişir ihtiyacı olan varsa ve hepsini kulaklıkla halletmek isteyen varsa alım kararında etkili olabilir. Aslında koyulmayacak bir şey de değil onu da koyup tam yapsalar daha güzel olurmuş insanın bakınca direk dikkatini çekiyor. Belki maliyeti ve satış fiyatını düşürmek adına yapılmış olabilir. Yazılım konusunda da evet özellikle sürümlerle ilgili sorunlar için sanırım artık kutulara koymak yerine internetten indirilmesini istiyorlar. Sizin kulaklığınız da tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın. :)




  • Hayırlı olsun sıkıtnıszı kullanırsınız umarım. Bu aralar Creative Rage aldım sorunlardan iade ettim kulaklık arıyorum. Tt Shock One denedim baslar ve ses seviyesi iyi ama berraklık creative kadar iyi değil ve eski bir kulaklık.
    Soracağım bu kulaklık nasıl. Özellikle basslar nasıl ayrıca ses seviyesi nasıl son sesi açtığınızda rahatsızlık yaratıyor mu kulağınızda yani ses seviyesi yüksek mi? 90 dB düşük gibi geldi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkeen

    Hayırlı olsun sıkıtnıszı kullanırsınız umarım. Bu aralar Creative Rage aldım sorunlardan iade ettim kulaklık arıyorum. Tt Shock One denedim baslar ve ses seviyesi iyi ama berraklık creative kadar iyi değil ve eski bir kulaklık.
    Soracağım bu kulaklık nasıl. Özellikle basslar nasıl ayrıca ses seviyesi nasıl son sesi açtığınızda rahatsızlık yaratıyor mu kulağınızda yani ses seviyesi yüksek mi? 90 dB düşük gibi geldi bana.

    Ses seviyesi çok yüksek değil ideal denebilir. Müzik için de düşünüyorsanız önerebilirim diyemem henüz o kadar deneme şansım bile olmadı. Ses son seste kulağı rahatsız etmiyor sınırda denebilir fakat herhangi bir bozulma da olmuyor. Benim için öncelikle konfor ağırlık ve baslardan çok tizler önemli olduğu için baslar kısık tizler yüksek kullanıyorum fakat sizin için eve gittiğimde özellikle bakıp konuya tekrar yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tekrar bakabilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkeen

    Tekrar bakabilirseniz sevinirim.

    1 film izledim birkaç tane de 320 kbps müzik dinledim. Basları ve ses seviyesi benim için yeterli fakat ilk başta da dediğim gibi zaten ne çok yüksek ses ne de çok fazla bas hoşuma gitmiyor. Eğer çok çok yüksek ses istiyorsanız başka kulaklıklara bakın diyebilirim rahatlıkla. Başka dikkatimi çeken bir şey de CS ile müziği kıyasladığımda müziği son seste dinlerken rahatsız olmuyorum fakat CS'nin sesi hem oyundan 75 civarlarında ayarlı hem de Windows üzerinden genel sesi kısarak oynuyorum fazlasıyla yüksek çıkıyor. Sanırım Windows ayarlarında bir şeyleri kurcalarsam müzik, film gibi şeylerin sesinin de artma potansiyeli var. Ses yüksekliği H150'den birkaç kademe daha yukarıda denebilir. Film izlerken %80-90 civarında kullandım sesi son ses değildi fakat daha yukarı çıkarsam da rahatsız etmezdi yani. Google'da G430 veya G35 low volume diye aratırsanız kimileri ses düşük diye şikayetçi olmuş kimileri de %30-40 larda kullanıyorum bende düşük değil demiş. Yine yazılımla ilgili güncelleme ile düzeltilme durumlarından bahsedenler de var forumlarında Logitech'in. Sanırım hem bu olayın kişiden kişiye değişmesinden kaynaklanıyor hem de Windows içinden bazı ayarlarla CS deki seviyeye geliyor olabilir ses. Tizlerinden fazlasıyla memnunum onu belirteyim. Basları da yine filmde ve müzikte beklediğim düzeyde fakat daha önce üst seviye bir kulaklık kullanmadım hep 50 TL civarındaki modelleri kullanmıştım bu yüzden sizin bahsettiğiniz gibi üst seviye veya kendi fiyat aralığındaki bir kulaklıkla kıyaslamam malesef mümkün değil. Telefonumda Sennheiser CX200 kullanıyorum fakat o da kulakiçi bir kulaklık kıyaslamanın doğru olacağını bile düşünmüyorum. Bana kalırsa ondan da memnunum bir şikayetim yok. Kulaklık konusunda dışarıdan gelen sesi duymadığım, konforlu olduğu ve sürekli dinlediğim ses seviyesinde bozulma olmadığı sürece mutluyumdur. Benim düşüncem ses konusu denemeden tam anlamıyla tarif edilebilecek bir şey değil kulaklıkta. Ancak kıyaslama yapılabilir anlatmak pek mümkün değil bunun için de çok fazla kulaklık elden geçirmek lazım :) Hem herkesin beklentileri farklı hem de kendini ifade etmek imkansız anca teknik özelliklerle anlatılabiliyor. 90 db konusunda da evdeki elektrik süpürgesi 90 db den düşük ses çıkarıyor ve uyuyan adamı ızdırapla uyandırıyor buradan yola çıkarak diğer kulaklıkları bilemem fakat çok da düşük olmadığını düşündüm ben açıkçası :)




  • Kulaklık gerçekten güzel . G35'in değeri düşecek , eskiyecek vs. diye üzülmüştüm fakat sadece bir alternatif oluşturmak istemişler , neşem yerine geldi :) . Zaten fiyatı da daha uygun . Kulaklığınız hayırlı olsun . Renkli , canlı birşey olmuş çok hoşuma gitti :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adittorie

    Kulaklık gerçekten güzel . G35'in değeri düşecek , eskiyecek vs. diye üzülmüştüm fakat sadece bir alternatif oluşturmak istemişler , neşem yerine geldi :) . Zaten fiyatı da daha uygun . Kulaklığınız hayırlı olsun . Renkli , canlı birşey olmuş çok hoşuma gitti :)

    Teşekkürler. Aynen G35'ile teknik özellikleri birebir örtüşüyor ufak farklar dışında değer anlamında gerek makro tuşları gerek ses tekeri gibi şeyler üzerine bir de beni rahatsız etse de başkalarının önemsediği deri kulaklıkları sebebiyle G35'in fiyatı halen daha yüksek. Stereo kulaklık seviyesinde de G230'u çıkarmışlar. Daha alt-orta seviye pazarına da G serisi ürünleri geldi G103 yenilenmiş G100 ve G400, kulaklık anlamında G230 gibi. :)




  • Teşekkür ederim cevap için güzel kulaklık ama sanırım aradığım kulaklık değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkeen

    Teşekkür ederim cevap için güzel kulaklık ama sanırım aradığım kulaklık değil.

    Evet muhtemelen aradığınız şey oyun kulaklığı gibi kulaklıklardan ziyade Beats veya Sennheiser gibi markaların ürünleri :)
  • Arkadaşlar Konuyu hortlatmış gibi olucam kusura bakmayın google dan araştırırken başlığa denk geldim sürekli dh yi takip ediyorum

    Oyuncu kulaklığı arıyorum g35 ve g430 arasında kararsız kaldım iki kulaklığıda denemiş arkadaşlar ses kalitesi arasında ne gibi farklar olduğunu anlatabilirse çok yardımcı olur.teknik açıdan bir fark yok gibi duruyor ama 2 kulaklığın girişleri arasındaki farklar kafamı kurcaladı birde son olarak iki kulaklık arasında ağırlık olarak ne gibi farklar var bilen arkadaşlar varsa çok makbüle geçer



    şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black3591

    Arkadaşlar Konuyu hortlatmış gibi olucam kusura bakmayın google dan araştırırken başlığa denk geldim sürekli dh yi takip ediyorum

    Oyuncu kulaklığı arıyorum g35 ve g430 arasında kararsız kaldım iki kulaklığıda denemiş arkadaşlar ses kalitesi arasında ne gibi farklar olduğunu anlatabilirse çok yardımcı olur.teknik açıdan bir fark yok gibi duruyor ama 2 kulaklığın girişleri arasındaki farklar kafamı kurcaladı birde son olarak iki kulaklık arasında ağırlık olarak ne gibi farklar var bilen arkadaşlar varsa çok makbüle geçer



    şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

    G35'i sadece inceleme fırsatım oldu sorularınıza cevap verebilecek kadar bilgim yok fakat G430'dan gayet memnunum özellikle deri kulaklık sizi için de sorunsa zaten pek bir alternatifiniz kalmıyor Surround tarafında. Girişlerin farklı olmasının sebebi G430'u farklı ses kartlarıyla beraber kullanabilir hale getirmek. Yoksa fotoğrafını attığım gibi G35'de dahili olan parça burada ayrılabilir ses kontrolleri de kulaklığın değil kablonun üzerinde başlıca farklılıkları bunlar. Fakat almayı düşünüyorsanız kulakları patlatacak kadar yükseklikte bir ses kesinlikle beklemeyin. Yeterli seviyede, yalıtımı fazlasıyla iyi bu yüzden gürültülü ortamda bile sıkıntı yok fakat dediğim gibi aşırı yüksek bir ses beklemeyin. Daha yüksek ses verse de ben bu ayarda kullanırdım ondan eminim fakat yine de insan neden daha yükseğe çıkmadığını merak ediyor. Windows'tan birkaç ayarla daha yüksek ses alabiliyorsunuz fakat eskisine kıyasla biraz bozulma oluyor yüksek seslerde o yüzden o özelliği kullanmıyorum ben. İncelemeyi vakit bulup tamamlayamadım bayramdan sonra biraz daha detaya inmeyi ve uzun süreden sonra deneyimlerimi yazmayı düşünüyorum. Kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.




  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    ilginiz için çok teşekkür ederim.Kulaklığı CS:go için düşünüyorum çoğu arkadaşım Steelseries Siberia V2 önerdi ama diğer donanımlarda hep logitech tercih ettim ürün kalitesi ve ergonomiği olsun memnunum kulaklıktada logitech tercih etmeyi düşünüyorum


    belki çok soru soruyorum affınıza sığınarak Steelseries Siberia V2 deneme şansınız oldumu? g430 kafama biraz daha yattı g35 e göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black3591

    ilginiz için çok teşekkür ederim.Kulaklığı CS:go için düşünüyorum çoğu arkadaşım Steelseries Siberia V2 önerdi ama diğer donanımlarda hep logitech tercih ettim ürün kalitesi ve ergonomiği olsun memnunum kulaklıktada logitech tercih etmeyi düşünüyorum


    belki çok soru soruyorum affınıza sığınarak Steelseries Siberia V2 deneme şansınız oldumu? g430 kafama biraz daha yattı g35 e göre



    Malesef incelemede de dediğim gibi daha önce üst seviye denebilecek kulaklık en azından deneyimlerimi aktarabilecek kadar kullanmadım. CS:GO'da Surround özelliğini mükemmel şekilde kullanamıyorsunuz çünkü oyun Surround ses desteklemiyor fakat ben daha önce H150 kullanıyordum aralarında her anlamda fark var bariz şekilde hissediliyor.




  • Ürün elime yeni geldi. Sormak istediğim bir soru olacaktı. Ses düzeyini 100'e getirdiğimizde hiç bir şey çalmıyorken arkadan gelen bir cızırtı var. Bu sizde de oluyor mu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spock

    Ürün elime yeni geldi. Sormak istediğim bir soru olacaktı. Ses düzeyini 100'e getirdiğimizde hiç bir şey çalmıyorken arkadan gelen bir cızırtı var. Bu sizde de oluyor mu acaba ?

    Hayır. Mikrofonu dinleme modundaysanız mikrofondan gelen sesi duyuyor olabilrsiniz. Ses simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtlarına gelin orada Hoparlor/G430 Gaming Headset'e sağ tıklayıp Özellikler/Düzeyler'e gelin ve mikrofonu sessize alın. Sesiniz karşıya gidecek fakat siz kendi sesinizi duymayacaksınız muhtemelen sorun budur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trknasln

    Ürünü kullanan arkadaşlar daha fazla bilgilendirirse sevinirim. Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım açıkcası. Detaylı bi şekilde anlatan olursa sevinirim. (Ürünü CS:GO için kullanacağım)

    İncelemede CS:GO konusuna özellikle değindim çünkü ben de onun için kullanıyorum. Daha fazla nasıl anlatırım bilemiyorum o yüzden okuduktan sonra aklınıza takılanlar olursa sorarsanız özellikle yardımcı olmaya çalışırım.
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu kulaklığı almayı düşünyorum birkaç sorum olucaktı. Kulaklığı daha çok bf3 cod gibi oyunlar için kullanıcam acam kulaklığınız cod yada bf3te denedinmiz surround moduyla stereo modu oyun içinde çok farkediyormu ona göre g430 g230 arasında karar kılmayı düşünüyorum kullanıcı olarak ne dersiniz

    ayrıca usbden taktığımızda onboard ses kartı disable yapmamız gerekiyomu yoksa kulaklığı hopörlörle birlikte kullanabiliyormuyuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Temmuz 2013; 19:33:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend3017

    hocam bende bu kulaklığı almayı düşünyorum birkaç sorum olucaktı. Kulaklığı daha çok bf3 cod gibi oyunlar için kullanıcam acam kulaklığınız cod yada bf3te denedinmiz surround moduyla stereo modu oyun içinde çok farkediyormu ona göre g430 g230 arasında karar kılmayı düşünüyorum kullanıcı olarak ne dersiniz

    ayrıca usbden taktığımızda onboard ses kartı disable yapmamız gerekiyomu yoksa kulaklığı hopörlörle birlikte kullanabiliyormuyuz


    Battlefield 3 ve CoD de deneme şansım olmadı çünkü ikisini de oynamıyorum. Oynamadığım için Steam'imde de CoD yok malesef o yüzden deneme şansım da yok. Surround modu CS'de desteği olmasa bile bir şekilde kendini hissettiriyor. G230 da ucuz bir kulaklık değil almışken G430 almak bana sorarsanız daha mantıklı.
    USB üzerinden kullanıyorum ben kulaklığı. Hoparlör belki senelerdir kullanmıyorum bu yüzden onu da deneme şansım yok fakat zaten elinizde böyle bir kulaklık varken hoparlörü kullanacağınızı düşünmüyorum :)




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.