Şimdi Ara

Netlioo -Sosyal Ağla herkes kazansın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netlioo Nedir ?

    Markafoni, daybuyday, hızlı al gibi daha bir çok tanınmış siteyle anlaşması bulunan ve yaptığınız alışverişlerden belirli bir yüzde alarak para iadesi yapan bir sitedir. Ayrıca bazı üyelik teklifleri var ki sadece üye olarak 0,70 tl gibi rakamlar kazanıyorsunuz.

    Nasıl Kazanç Sağlanır ?
    Sitede 2 tane para kazanma bölümü var.
    1- İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerden komisyon olarak.
    Bunu açıklayayım hemen size. Misal markafoniden bir alışveriş yaptınız zaman size sistemde de gözüktüğü üzere %7 iade ediyor. Yani bu demek oluyor ki 100 liralık bir alışverişinizde netlioo sizin sosyal ağınıza 7 tl veriyor.
    Sosyal ağınız ne diye soracak olursanız da, sosyal ağ sizi Netlioo ya üye yapan ve Netlioo ya sizin üye yaptıklarınız oluşturur.
    Şu linkteki bilgileri okursanız daha iyi anlayabilirsiniz.
    http://netlioo.com/netlioo/nasil#sosyalag

    Yukarıda örneğini vermiş olduğum 7 liranın %35i size, %35i sosyal ağınıza, %10u sizi netliooya üye yapan kişiye, %20si ise netlioo hesabına aktarılır.

    Şu linke tıkladığınız zaman sosyal ağınıza ulaşırsınız. http://netlioo.com/profiles/network

    Gördüğünüz gibi 1. seviye ve 2. seviye var. 1. Seviyede 10 kişilik yer var. 2. seviyede ise 100.
    Misal siz siteye 10 kişi üye yaptınız diyelim. Yani 1.seviye dolmuş oluyor. Üye yaptığınız 11. kişi 2.seviyeye yerleşiyor. 11.kişi 1.kişinin altına yerleşmış oluyor. Yani bu durumda 11. kişinin yapmış olduğu alışverişlerden artık 1.kişide para kazanacak. 1.kişi 11.kişiyi hiç tanımadığı halde 11.kişi sayesinde para kazanmaya başlıyor. Bu aynı şekilde sizin içinde olacak. Yani sizi üye yapan kişinin, üye yaptığı kişiler zamanla sizin altınıza yerleşecek ve hiç tanımadığınız kişiler sayesinde para kazanabileceksiniz. Yani uyurken bile para kazanabileceğiniz bir sistem Netlioo :)

    2- EXTRA PUAN KAZANIN bölümündeki sitelere üye olarak

    Diğer para kazanma yöntemi ise Netlioo'nun bizlere sunmuş olduğu sitelere üye olarak. Sadece sitelere üye olarak bile ciddi kazançlar elde edebilirsiniz Ama bunun en önemli noktası ise ne kadar çok alt üyen olursa o kadar çok para kazanırsın. Alt üyenin alt üyesinden de para kazanacak olman ise çok çok daha güzel. Hatta onunla eş değerde para kazanacaksınız. Ödeme limiti 50 TL. Ama inanın bunu çok kolay doldurabilirsiniz.

    Ne kazanacaksınız ?

    Tüm bu işlemler biriktiğinde hesabınız da olan parayı ister çekersiniz, ister alışverişte kullanırsınız. ( alışverişte kullanma bölümü daha açılmadı. )

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Siteye normal olarak üye olunmuyor, illa birisinin alt üyesi olma zorundalığı var. Normal üye olsanız bile sistem sizi bir başkasının alt üyesi olarak tanımlıyor.
    Sadece 2 haftada alışverişlerim, yapmış olduğum üyelikler ve alt üyelerimden gelen toplam kazancım [size=14pt]56 TL ve günden güne de artmaya devam ediyor.
     Netlioo -Sosyal Ağla herkes kazansın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncanny -- 21 Haziran 2013; 4:42:15 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: necmettin44

    davetiyenizle üye oldum denemekte yarar var bence..

    Denemenizi sonuna kadar tavsiye ederim hocam. Geçen ay 66 lira ödeme aldım, bu ayda 55 lira gibi bir para alacam inş. Sistemle ilgili herhangi bir anlamadığınız nokta olursa, mesaj atmanız yeterli ;)
  • SİZ DE ALIŞVERİŞLERDEN PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ BURAYA. ÜYE OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN, TEŞEKKÜRLER

    https://netlioo.com/register/zeytingece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.