Şimdi Ara

Youtube'ta İlginç Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese;

    Problemim gerçekten garip başlıkta belirttiğim gibi. yaklaşık 2-3 saat önce kanalımın url sini değiştirmenin yollarını aradım biraz ayarları felan karıştırdım tam analmadım ama bir şekilde yeni kanal açarkenki google+ yı iptal ederken kanal ismi seçme bölümüne getirdim. Başta sevindim tabi sonunda oldu diye ama işin aslı öle değil. Sonuç olarak şuan aynı mail hesabında 2 ayrı kanalım oldu. Eski kanalıma mesaj attığımda yeni kanalımında dahil olduguna mail adresine bildiri geliyor. Lakin eski kanala giremiyorum ama youtube uzerinden yeni kanalımla eski kanalıma abone oldum. Birde eski kanalımdaki tüm aboneliklerim aynen geçti yenisine lakin videolar geçmedi.

    Kısaca böle garip bir durum içerisideyim google da araştırma yaptım ama bu tarz bi sorun yaşayan bulamadım. Eski kanalımı kapatmak istiyorum ama onuda yapmak ne mumkun. Login olmanın bir imkanını bulamadım. Haliyle suanki google hesabımla sadece yeni kanal görünüyor.

    Bu konuda bilgisi olan yada yaşamış olan varmı eski kanalımı kapatmanın yolu nedir. Şikayet edicem mail adresinden yeni kanalda yanarmı diye düşünüyorum.

    Cevaplarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 16 Haziran 2013; 4:30:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.