Şimdi Ara

Sweet November hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu sarkiyi dinlerken klip cok hosuma gitti. Normalde romantik film sevmem ama klipte bu filmden kesitler almislar, izleyen varsa biraz yorum bekliyorum.. SPOILER VERILMESIN LUTFEN!

    Edit: Imla hatasi - Normalda/*Normalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 16 Haziran 2013; 2:33:11 >



  • bu filmi sonbaharda izleyeceksin. mümkünse kasım ayı. sakın şimdi izleyip yazık etme filme.
  • Klibi biliyorum.Benimde klipten aklımda kaldı ve izlemeye karar verdim.Şahsen hiç beğenmedim.Zaman kaybı old.nu rahatlıkla söyleyebilirim kendi açımdan.
    AĞIR !
    Kız kanser hastası.Her ay biriyle çıkıyor.Geneldede evlilik teklifi alıyor ama sallamıyor.Sonra bizim matrixi (Keanu reeves) buluyor.Keanu reeves filmde işkolik birisi.Ona gerçekten aşık oluyor.Bizimki bunun kanser hastası old.nu bilmiyor.Daha sonradan ilaç dolabını görünce öğreniyor.Kız sonra bunu gerçekten sevsede gitmesini istiyor.Adamda şükran günü geri dönüyor ve bir sürü hediye veriyor.Hiç şarkı söylemiycem dediği halde birde şarkı söylüyor.Sonra evlilik teklifi ediyor.Kız gerçekten istesede kabul etmiyor.Neyse daha sonra beraber oluyorlar kızın evinde her zamanki gibi.Sabah bakıyor kız giyiniyor.Nereye gidiyorsun falan diyor.Sonra bir köprü üstünde duruyorlar,kısa bir konuşma geçiyor,daha sonrasında kız adamın gözünü bağlayıp,ortadan kayboluyor.Amacıda adamın kızı hep öyle hatırlamasını istemesi.Ben beğenmedim.Bir anda aşk başlıyor çünkü.Kızın hasta olması,her ay biriyle çıkması vs.Bence iyi değildi.İnsan klipte adamın yağmurda beklediğini görünce zannediyor ki,kızı ayarlamak için çok uğraşıyor.Halbuki kızgınlık anında kendini dışarıya atmasıymış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 15 Haziran 2013; 19:57:36 >
  • Filmde beklediğimi tam bulamadım ama güzeldi. Geçen sene izledim. Bir ara tekrar izlemeyi düşünüyorum. Güzel zaman geçirirsin.
    Yukarıdaki spoiler'ı okumamanı tavsiye ederim.

    Ayrıca:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 16 Haziran 2013; 1:42:01 >
  • dostum sürekli sanat filmi falan takip eden tipsen hiç hoşuna gitmez ama izle yinede iyi filmdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.