Şimdi Ara

MOTOR BILGISI ÇOK OLANLAR !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇELİK motor hakkında ne dıosunz????????? cvp beklıom..



  • charm nickli çin düşmanı bir motor uzmanı var.az sonra gelir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: CaNeR_1090

    ÇELİK motor hakkında ne dıosunz????????? cvp beklıom..
  • @Fagrusoviç sırf senin için gidicem çinden CHARM marka motosiklet getirtcem Türkiye. ve birini de sana hediye edecem.
    ya anlatamıyom ki Çelik motormuş asai ymiş asyaymış mondial miş hepsi aynı isimleri farklı sadece.

    @caner_1090 kardeş takıl kafana göre. burda millet çin motoru hastası. burda sorarsan kesin aldırırlar sana. ama benim motorumda şu var bu var dersen ilerde kesin sana "sen motor bakımını bilmiyosundur o yüzden öyle olmuştur" diceklerdir.

    Hayırlı olsun alacağın motor. Kasksız ve Ehliyetsiz çıkma yola. Kask derkende gidip safabet alma.
  • ben çin malı motorların birbirinden farkı var demedim ki.Bendeki asya 150t her markanın baz modeli.Bu modeli satmayan yok.Hepsi birbirinin aynısı.İnan bu zamana kadar kullanmadığım motor kalmadı.Honda,pejo,yamaha,jawa puch,mz,mobylette vs vs .Bizim evden iki tekerli araç hiç eksik olmadı.30 YILDIR MOTOR ÜSTÜNDEYİM.çevrem AS 150T ve türevi motorlarla dolu.senin dediğin sorunlar ancak %5 motorda çıkıyor.Pek çok arkadaşım 8-10 bin devirmiş durumda çinlilerle.tarla takım her yeri geziyorlar.hiç birinde çok önemli sorunlar yok.Sorun her motorda olabilir.Arkadaşım honda 600f ten çektiğini hiç bir motordan çekmedi.diğer bir arkadaşım suzuki banditten yaka silkti.Şimdi önümde bir kaç tane olumsuz örnek var diye honda 600f veya suzuki bandit kötü motor alırsanız ananız ağlar mı diyeyim.benim KAWASAKİ yağ pompası kilitlendi yatak sardı.2 milyar masraf ettim. Şimdi önümde bir ik tane olumsuz örnek var diye kawasaki honda ve suzuki kötü ve sorunlu motor mu oluyor.?




  • Ne alırsan al çelikten uzakdur alanları hep mağdur ediyor 2 tane arkadaşım mağdur oldu ayrıca motosiklet.net adresinde de çok sayıda maduru var aman çelik almada ne alırsan al çeliğe
  • çin motor şans işi. çelik motor kullanan ve memnun olan çok var (memnun olmayanda). yalnız çelik motor 1978 den beri üretim yapmakta. javaların uzun süre montajını yaptı. sonra kapandı ve teknik servis ve otomobil işine yöneldi ama çin fırtınasına dayanamayıp oda kendini kaptırdı. bence o fiyata çin motor alınır ki ben asya 150 t1 motoru 21000 km az sorunluca kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.