Şimdi Ara

APPLE IPHONE 5 SİYAH + HATASIZ + ŞAHSİ PASAPORT KAYITLI + ELDEN + TAKSİTLİ SATIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Birkaç ay evvel yurt dışından getirip kendi adıma pasaportuma işlettirdiğim APPLE IPHONE 5 16GB SİYAH telefonuım satılıktır. Telefon Amerikada Apple Store'dan alınmıştır. Pasaportuma işlettiğime dair vergi dekontu ve diğer tüm evrakları mevcuttur. Kutusu ve tüm aparatları mevcuttur.

    Telefonum kutusundan çıkardığım günden bu yana hem ön hem de arka kapağı koruma takılmış olup çizik falan yoktur. Ankara içinde elden satışını yapabilirim. Sanalpazardan komisyon farkını ödemeniz durumunda tüm kartlara 12 taksitli ilan açabilirim. Ama benim tavsiyem gelip telefonu görüp öyle almanızdır.

    Ayrıca telefonum sorunsuz ve yeni seri olarak bilinen A1429 serisidir. 4g özelliği mevcut olup soyulma ve sarı ekran sorunu olan A1428 değildir.

    Hediye olarak 30 tl değerinde 4 adet ön arka koruyucu ile orjinal kablosunun yanısıra 50 tl değerinde ekstra usb kablo vereceğim.

    Fiyat : 1.500 TL.

    Not : İsteyen olursa ayrıntılı fotolarını gönderebilirim.

    Yer : Ankara

    Saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Arkadaşlar,

    Bazı arkadaşlar piyasada 1500 TL'ye sıfır yurtdışı cihaz var iken bunu neden alayım diyebilir. Eğer pasaport kayıt hakkınız var ise haklı olabilirsiniz. Ama eğer pasaport kayıt hakkıınız yok ise işte o zaman yurtdışı cihazı isterseniz 500 TL'ye alın bir kaç hafta sonra BTK tarafından kapatılacaktır.

    Lütfen internette yer alan pasaport kayıt sitelerine itibar etmeyin. Bu siteler geçici kayıt yaparak insanların paralarını alıp mağdur ediyorlar. Eğer bir pasaport kayıt hakkı bulduysanız mutlaka pasaport sahibi ile görüşün. Vergisinin yatırıldığına dair dekontu, nüfus cüzdanı ve pasaport fotokopilerini alın. Bazı seyahat acentaları müşterilerinin pasaportlarını izinsiz kullanıyorlar. Buna bir arkadaşım aracılığıyla bizzat şahit oldum. Kendisi BTK'ya başvurup ilgili kaydı iptal ettirdi.

    Kısacası ben kendi şahsi pasaportumla bu telefonu kaydettirdim. 100 TL verip vergisini ödedim. Lütfen bu kayıt işlemini hafife almayın. Piyasa şuan bu şekilde kayıt ettiremeyip kapanmış Iphone'larla dolu...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Ee hocam şimdi sıfır olsa fiyatınız iyi derdim ama ikinci elde 1500 tl kayıtlı telefona neresi makul diye sorarım? Genpalı ikinci el 1500-1600 istediğin kadar bulabilirim lazımsa , iphone 5 ise yakut zümrüt değil ya eskidikçe değer kaybetmesin.

    Kusura bakma baltalamak değil amaç ama işin gerçek tarafından bakmak lazım teklifleri eleştirirken
  • Pasaportumuza bizden habersiz kayıt ettirilmiş telefon olup olmadığını nereden kontrol ettirebiliriz?
  • dxter D kullanıcısına yanıt
    Eğer 1500'e garantili ikinci el bulabilirseniz tabiki değerlendirin. Ben araştırdım kendimce en uygun fiyatı yazdım. Iphone inanın bir zümrüt değil ama cep telefonları içerisinde değer kaybetmeyen tek marka. Daha bir kaç ay evvelince 1800-1900 lira verilerek alınan diğer marka telefonları şuan 900-1000 TL arası alıcı beklerken Iphone ilk günkü değerini koruyor.

    Ayrıca 1500 TL'ye sıfır kayıtsız ürün için makul deyip benim kaydı yapılmış cihazıma makul değil demenizde pek mantıklı değil. Şuan bana kayıtsız sıfır cihazı 1000 liraya verseler benim için değeri yoktur. Sonuçta pasaport kaydı yaptırmadan bu telefon bir media player'dan farksızdır. Şuan piyasada kendi pasaportuna kayıt yaptıran insanlar en az 300 lira para istiyorlar. Vergisini de üzerine ekleyince 400 eder. Şuan piyasada bu tür pasaport kayıt hakkı satan insan bulmak neredeyse imkansız.

    Bence eğer bir alıcının pasaport kayıt hakkı yok ise kayıtsız telefon alması kumar oynamak kadar risklidir.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 10 Haziran 2013; 14:57:56 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • BTK'nin müşteri hizmetleri olan 444 9 777 nolu telefonu 7x24 her konuda destek veriyor. Arayıp TC kimlik numaranız ile kontrol ettirebiliyorsunuz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Satış Devam Ediyor.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.