Şimdi Ara

Dunyanin en hafif ultrabook'u Sony Vaio Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
5
Favori
33.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alintidir

    Sony hem hafiflik hem de yüksek güç isteyenler için dokunma özelliklerine de sahip olan Vaio Pro’yu tanıttı. Acer Aspire S7, Lenovo Carbon ve MacBook Air gibi rakiplere sahip olan Vaio Pro 11.6 ve 13.3 inç olmak üzere iki farklı ekrana sahip. Bu ekran boyutları serinin modellerine de isim veriyor. Vaio Pro 11 ve Vaio Pro 13 adını taşıyan ultrabook’lar Bravia, Triluminos ve X-Reality gibi yeni Sony teknolojilerinin tamamına sahip.



    Sony’den yapılan açıklamada Vaio Pro’nun 0.870 kg. ağırlığında olduğu belirtilirken, Vaio Pro 13′ün de 1.060 kg. ağırlığa sahip olduğu ifade edildi. Sony’nin Computex 2013′te tanıttığı diğer dizüstü bilgisayarlarda olduğu gibi Vaio Pro serisinde de Intel’in dördüncü nesil Haswell işlemcileri kullanılmış. 8 GB RAM ve 512 GB SSD barındıran Vaio Pro’da Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI çıkışı ve SD kart yuvası bulunuyor. NFC bağlantı özelliğine de sahip olan Vaio Pro serisi bilgisayarları toplam beş tablet veya akıllı telefon için bağlantı noktası vazifesi de görüyor.

    Vaio Pro serisinde klavye ve pil ömrü diğer özelliklere göre ön plana çıkıyor. Vaio Pro’nun her iki modelinin de kullanıcılarına hızlı cevap veren klavyesiyle pürüzsüz bir deneyim sağladığını söyleyen Sony; arka aydınlatmanın tuşları karanlık ortamda görmeyi kolaylaştırdığını, tuşlar arasındaki boşluk ve vuruş derinliğinin hata ihtimalini azalttığını belirtti. Vaio Pro 13′ün tek şarjla 8 saat çalışabildiğine dikkat çeken Sony, Vaio Pro 11 için bu süreyi 11 saat verdi. Opsiyonel yaprak pil ise çalışma süresini Vaio Pro 13 için 18, Vaio Pro 11 içinse 25 saate çıkarıyor. Vaio Pro serisinin her iki modeli de bu ay içinde yurt dışında satışa sunulacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 0.870 çok iyiymiş, helal. benim alet 4 kilo arkadaş.
  • Üzerinde 512 GB SSD'nin olması ve markasının sony olması fiyatının 4000 TL'den az olmayacağını garanti ediyor.
  • yine çok pahalı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony centerlar 2500 tlden baslayacagini soyluyor. MacBook air killer olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theduayen

    Sony centerlar 2500 tlden baslayacagini soyluyor. MacBook air killer olur mu?

    emin misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika fiyati 1150 usd iKen 2500 tl gayet mantikli geldi bende paylastim umarim oyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden hep ben aldıktan sonra bu şekilde hayran kalacağım model çıkıyo anlamadım T13 aldım 2300 tl ve almak için 2 hafta bekledim .
    Pro serisi eminim daha da pahalı olacaktır 2500 garanti fiyat diyorum ama üzeri olursa şaşırmayalım
  • Vaio pro da dunyanin en hizli SSD bellekleri kullanilmis.
    Alistigimiz sata giris yerine PCIe girisi kullanan SSD ler 2 Kat daha hizli.
    MacBook Air dada kullanilacak bu PCIe SSD ler 4 kanalli olup 2 kanalli MB Air e gore bile %50 daha hizli.
    Japon yine yapmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman çıkar kendi ultrabookumu satıp bunu alırım valla süper makineymiş
  • 512GB SSD ve 1150 Dolar mi ? Gercekten müthis. Pil ömrü harika. Yaprak pil de destekliyor. Üstelik cok hafif. Sanirim üc-dört seneye büyük degisiklikler olmazsa ultrabook piyasasinda bu modele gecerim ben de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkh0

    512GB SSD ve 1150 Dolar mi ? Gercekten müthis. Pil ömrü harika. Yaprak pil de destekliyor. Üstelik cok hafif. Sanirim üc-dört seneye büyük degisiklikler olmazsa ultrabook piyasasinda bu modele gecerim ben de

    Core i5 128 ssd modeli 1150 dolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim bu iste bir is var diye Hayirlisi artik zaten Thinkpad X230u yeni almistim. Su klavye de gicirdamasa tam olacak.
  • Vaio Pro'lar Temmuz ayının ortasında geliyor arkadaşlar.

    Türkiye'ye 512 GB SSD model gelmiyor, 256 GB maksimum.

    http://www.btsony.com/asp/search.asp?search=svp modeller ve fiyatları açıklandı, 2.639₺ ile 3.739₺ arasında değişen dört modelimiz var.
    Almayacak bile olsanız gidip incelemenizi öneririm, inanılmaz bir ürün tasarlamış Sony, sadece işlemciydi bellekti olarak bakmayın, Triluminos ekran kalitesi tecrübe edilmesi gereken bir şey çünkü.
  • Bir özelliğin çok iddialı olması genellikle çok fazla anlam ifade etmiyor.. En azından benim için, çünkü genellikle bir özellik çok ön plana çıktığında başka kaynaklardan kısıntıya gidilmiş olabiliyor.. Mesela bu bahsedilen modelde VGA çıkışı yok ve bana göre asla tercih edilir değil.. en basit sunumu bile yapamayacak olmak kötü.. işlemci ve bellek özelliklerinin çok iyi olduğu bazı modellerde de HDD kapasitesi çok komik derecede kısıtlı olabiliyor.. Ben de 2 hafta kadar önce Vaio T serisinden bir model aldım,biraz araştırdım ve özellikleri olabildiğince optimal olan bir model sectim, HDMI, VGA, SD kart girişlerinin tümü var, işlemci ve bellek özellikleri çok iyi, dokunmatik ekran SSD li çok ta şık bir model.. Ağırlığına gelince 1.6 kilo ama taşımaya deger sectiginiz ozelliklerin tumu varsa..
  • Vaio pro larin kutusundan vga adaptörü çıkıyor yani vga sorunu yok. Bkz. Sony web sitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel ama pahalı. 5 sene sonra alabileceğimiz fiyata düşer herhalde. tabi o zaman bundan daha iyileri çıkar biz yine aynı şeyleri söyleriz. parası olan alsın tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theduayen

    Vaio pro larin kutusundan vga adaptörü çıkıyor yani vga sorunu yok. Bkz. Sony web sitesi


    Adaptör derken HDMI çıkışı kullanılıyor herhalde ama doğrudan çıkış olmaması kötü bir durum... Şahsen böyle sıradan bir işlev için adaptör/kablo vs. taşımayı tercih etmem.. kastettiğim de zaten doğrudan çıkış olmamasının kötü olduğuydu, bunun imkansızlığı değil.. tam teçhizatlı cevat kelle gibi full aksesuar dolaşırsanız sorun yok tabii ama benim için yine de eleme sebebi bu herhangi bir cihazı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalceket -- 27 Haziran 2013; 3:02:22 >
  • bu arada yine bellek 4 gb ve yukseltilemez.. buyuk hayal kırıklıgı.. gomulu yapıyon madem 8 yap.. boyle bi makineye 4g ram mi gomulur.. tablet niyetinemi kullandıracan bize makineyi..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.